Intel Core Duo 2 Casper Aldım..Yorumlarınızı Bekliyorum

Logitech S220 2+1 Ses Sistemi ,Casper kulaklık , Casper webcam , Canon IP1800 Yazıcı hediye...

Özellikler
İşlemci: Intel Core 2 Duo İşlemci E4500 2.2 GHz
Sistem Belleği: 1 GB 667 MHz DDR2
Sabit Disk: 160 GB SATA
Grafik Kartı: 512 MB NVIDIA Geforce 7300LE TC (256 MB ayrılmış bellek)
Monitör: 19'' Geniş Ekran LCD
Optik Sürücü: DVD-/+ Dual sürücü
İşletim Sistemi -: Microsoft Windows Vista Home Premium TR
Ethernet Kartı: 10/100
Mouse: Optik
Ses: 8 kanallı ses kartı
Diğer Özellikler: 20 in 1 kart okuyucu

Arkadaşlar abim için dün Bimeks Maslak Doğuş tan bu sistemi aldım...WORLD kart %10 indirimiyle bana 1130 ytl ye geldi...12 taksit ayda 95 gayme...

standart ev kullanıcına fazlasıyla yeterli değilmi...makina uçuyor dediler...:pharbi uçururmu...

birde intel ve amd işlemci sıralamasını gogıl dahil bulamıyorum...yani ilk işilemcilerden bugüngü Quadmıdır nedir 4 çekirdekliye kadar olan sıralama için bi kaynak linki lütfen...

..bayağı araştırdım daha iyisini bulamadım bu sistemin...toplama pc fiyatları bile bundan fazlaydı...hediyeleride içinde...

ekran kartı nasıl sizce...

kazık yemişmiyim ne dersiniz...

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=13942&categoryId=1006&path=1000:1006&ref=007.1

kdv dahil 1058 dolardı...

saygı ve sevgiler::)

eğer çok oyun merakın varsa ekran kartı yetersiz kalacak hele şu son çıkan oyun ötesi oyunları göze önüne alırsak :) onun haricinde verdiğin parayı hakeden bir bilgisayar güle güle eskit

bu arada işlemcin core duo yani çift çekirdek 2.2 ghz oluyo 4,4 ghz bilgisayar cidden uçuyo :)

Mete abi hayırlı olsun. Ekran kartı 512 mb paylaşımlı anladığım kadarıyla. yani şöyle açıklayayım standart oalrak kendi üzerinde 256 mb lik bir bellek var. geri kalanını Sistemin rem inden çekicek. Ancak senin remin 1 gb olduğu için çok bir sorun yaratmayacakmış gibi görünmekte. Diğer bir hususta bu ekran kartının gpu su directx 10 u destekler mi? İşletim sistemi vista olacağı için DX10 destekli olsa daha iyi olurdu. geniş ekran lcd nin de tepki süresini merak ettim. kç ms dir? çünkü 8 en yüksek ise oyunlarda ve filmlerde grafiklerin arkasında gölge varmış gibi hoş olmayan bir durum oluyor. AMD mi Intel mi konusu yıllardır tartışılır. Bu çin mi japonmu tartışmasından çok honda mı yamahamı tartışmasına benziyor bana göre. Çünkü bir çok hususta birbirleriyle paralel gittikleri noktaların yanısıra çok uç oldukları hususlar da var. Toplama Pc fiyatlarının buna göre pahalı olmasında ram in markasından tut da anakartın modeline kadar doğrudan etkileyen birçok etken bulunmakta. Bu gün piyasada 60 usd den 160 usd ye kadar core2duo anakart bulunmakta. Casper kapalı kutu olduğu için içinde ne tür malzeme kullanılıyor bilinmiyor.(Açıp bakmazsan tabi :p ) Vista şu an almış olduğun sistemi yavaşlatacak 1 numaralı yazılım. XP nin tek teker çalıştığı bir çok uç sistemi performans değerlendirmesinde 10 üaerinden 5 verebilen bir işletim sistemi. Ben şu ana akdar Vistanın hakkını veren bir konfigürasyonla tanışamadım doğrusu. quadro işlemcili bir workstationda deneme yapmayı hedefliyorum.

AMD INTEL vb hertürlü donanımsal testleri karşılaştırmaları ve uçuk kaçık denemeler için; burayı takip edebilirsin

Tekrar hayırlı olsun.

Sağlıcakla.

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
almadan önce tavsiye alınır, senin yaptığına bak aldım deyi fors atmak derler bizim burda.
iyimi ettin kötü mü ettin kısmına gelince iş işten geçmiş artık, .... girmiş şemsiye açılmaz :queen:
bunun yanında 11 gün içerisinde geri verme hakkın mahfuzdur :p

whıtname abi oyun dalgası fazla olmaz...sağolasın...

arbetus abi sağol...nereyi takip edebilirim abi link göremiyomkine...:)bürüne olan güven fazla nedense...açıp için kurcalayacağımı sanmam...:pbenim için Honda gibi bişey geldi bu pc...:p

benim cihaz p4 lga775 2.66 1.mb...1024 ram zaten...benimkinin takıldığı hiç oyun olmadı...2 yıl oldu alalı...hales bana fazlasıyla yeterli geliyor...galiba abeye benim pcyi versem buna el koysammı diyorum...garibim bişeyden çakmaz...:p

almadan önce tavsiye alınır, senin yaptığına bak aldım deyi fors atmak derler bizim burda.
iyimi ettin kötü mü ettin kısmına gelince iş işten geçmiş artık, .... girmiş şemsiye açılmaz :queen:
bunun yanında 11 gün içerisinde geri verme hakkın mahfuzdur :p

kutuları atma 1 ay içinde iade değiştirme mümkün dedi Bimeks...:cat:

arkadaşımız paramız var gücümüz var...İntelide alırım sağa giren çıkanmı var...:cherry:Anadolu çocuğu ...yardım babında yollayımmı sana bi P3 celeron...burda hurdacıya versen almıyo...senin işine yarar belki...:p

sağol abi...başka bir yorum yokmu la...iyimi kötümü ettik...hani toplama olsaydı bu fiyata bunları alabilirmiydim vs...merak ettiğim aslında bu:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Anadolu çocuğu ...yardım babında yollayımmı sana bi P3 celeron...burda hurdacıya versen almıyo...senin işine yarar belki...:p
p3 celeron diye bir işlemci hiç olmadı 80286 beyinli ayu. ya p3 tür ya celeron serisinden bir işlemcidir. kasmışlar sana zamanında p3 diye 128kb cache lik yemyeşil celeronu :queen:

ayrıca sağolasın, senin göndereceğinden iyi olmasın amd soket 940 x2 3800 kullanıyorum: fiziksel çift çekirdek + çekirdek başına 512kb l2 cache, bilmem anlarmısın :cherry:

hani toplama olsaydı bu fiyata bunları alabilirmiydim vs...merak ettiğim aslında bu

baltazar ayu, notebook un da toplaması mı olurmuş :queen:

p3 celeron diye bir işlemci hiç olmadı 80286 beyinli ayu. ya p3 tür ya celeron serisinden bir işlemcidir. kasmışlar sana zamanında p3 diye 128kb cache lik yemyeşil celeronu :queen:

ayrıca sağolasın, senin göndereceğinden iyi olmasın amd soket 940 x2 3800 kullanıyorum: fiziksel çift çekirdek + çekirdek başına 512kb l2 cache, bilmem anlarmısın :cherry:

baltazar ayu, notebook un da toplaması mı olurmuş :queen:

anlamam dostum be bana hava atma amd ile bilmemneyle...:p

olm notbuk muhabbeti nerden çıktı şimdi....bunlar masaüstü pc...

arbetus sağol...

Motosikleti
ben notebook zannettim, değilmiş.
masaüstü bilgisayarların tamamı toplamadır zaten.
dışardan alınsa aynı paraya daha iyi bir konfigürasyon dizilebilirdi.
o bilgisayarla oyun oynamak dışında hemen herşeyi yapabilirsin mete.
bende geçen bi bilgisayar topladım, monitör hariç 500 lira. seninki ne yaparsa aynısını yapar :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan...dün burda FORUM alışveriş merkezinde yarı yarıyaindirim vardı.arabayla önünden geçiyorduk.kadının biri 4 tane laptop almıştı kolunun altına , Allah gözünü doyursun :queen:

Hayırlı olsun abı oyun merakın yokmus seni baya götürür.Ama ben marka bilgisayar almayı sevmiyorum kendım secıp toplamak bana daha iyi geliyor.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
o toplama sayılmaz, daha çok opsiyon seçmektir ve masaüstü pc lere göre oldukça kısıtlıdır.

Hadi canım sende, hard amerikadan, ram endenozyadan, kasa çinden, board taiwandan geliyor daha nesini topluycaklar.:p

Motosikleti
Hadi canım sende, hard amerikadan, ram endenozyadan, kasa çinden, board taiwandan geliyor daha nesini topluycaklar.:p

ona bakarsan amigadan sonra hepsi toplama :queen: belki o da toplamadır :p
artık toplama pc derken piyasadaki mevcut bütün uyumlu parçaları birbiriyle kullanabilmek kastedilir, notebooklarda bu oldukça sınırlıdır.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
La sayın metehan abiii tigermbz'i oyalıorum işte niye punduna getirip kitlemion, arıza yapma haylet bişi.:pr:

Emeğe saygı.:queen::queen::queen:

Motosikleti
mete nin kafası çalışmaz böyle şeylere, hesap makinasını pocket pc diye satarsın anlamaz bu cahal :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar