[MT İZMİR] TERAS CAFE 02/11/2007 (Şahane Cuma Oyunu) Toplantısı

bence çok yaramadı bu yaş ona, doğum günü partisi yaptı,motoru aldı,ehliyeti aldı,kask,mont,koruma aldı, şimdi mangal yakacak kutlamak için bunlar hep MASRAF birde sene bitmeden EVLENMEK isterse bu yaş çok ağır gelir ona :p

O kadar dedim mustafaya.... Bu sene biraz hayırlı olacak diye..... Bak motor aldı... Ehliyet de alıyo... Adam 31 inde coştu yaw...Biri tutsun mustafayı....:queen::queen::queen:

Aman abi Allah daha cogunu versin ki er-5 i satmak isteyip bi tane BMW R1200 falan alsın
bana da al Gklp kardeşim bu er-5 senin olsun desin :p:cherry:

yok artık o kadarda diil,
geçen gün bi söz duydum anlamadım ama derin bi cümleydi galiba
"kırkından sonra yazanı tebeşir paklar"
anlıyacağınız son yıllarım bunlar mt de ilerde yazmayacağım artık :queen:

Evet Cengiz abi kesinliqle bi mangal partisi olmalı çok bi şey deil 10 kilo sucuk hepimize yeteeeer de artar bile :p:p:p :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
oo gökalp amca ya , sümüklü alp_tunay daha dün kısa şortuyla gurmeye gelmişti hatırlarmısın ne çabuk büyüdü dimi ya,

Bababa.... Tencere dibin kara misali.... Biz toplantılara gelirken sen daha düt düüüüüt diyodun....:queen::queen::queen:

Pis yaşlı adam seni....

Karmacoma 31 yaşınnnndaaaa

yok artık o kadarda diil,
geçen gün bi söz duydum anlamadım ama derin bi cümleydi galiba
"kırkından sonra yazanı tebeşir paklar"
anlıyacağınız son yıllarım bunlar mt de ilerde yazmayacağım artık :queen:

konuyu açarsak;
kırkından sonra AZANI TENEŞİR paklar
azan = karmaçomalak
teneşir= ER 5
türkçesi ise;
azan= mustafa
teneşir=şimdi gereği yok MORALİMİZ bozulmasın :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
konuyu açarsak;
kırkından sonra AZANI TENEŞİR paklar
azan = karmaçomalak
teneşir= ER 5
türkçesi ise;
azan= mustafa
teneşir=şimdi gereği yok MORALİMİZ bozulmasın :cat:

Patlat bi 500 lük de görelim artık... Anca konuşuyon......:bounce::bounce::wiinkk:

çengiz abey;
ben o cümleyi tebeşir diye anladıydım ya, tebeşir tozuna alerjim varda baya ürküttü beni o yüzden.

alper dede ööle kocaman kocaman yazıp gençlere kötü örnek olma,

bunadı bu adam ya , 2 ile 3 ü karıştırıyo

Son düzenleme:
Patlat bi 500 lük de görelim artık... Anca konuşuyon......:bounce::bounce::wiinkk:

gaz yapma verdilerde almadıkmı :wiinkk:gerçi 500 leride gördük koca otoyolda bir sigara içimi mesafe kopuyorlar benden, ben yine 2 inci oluyorum bütün mesele PİLOTAJ da bende bu konuda iyiyimdir grupla bile giderken sondan birinciyim :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Neyse arkadaşlar başılığımda geyik yapmayın.... Gayet ciddi bir toplantı başlığı...:farao:.

toplantımı var bu başlık onunmu burası neresi ben kimim yanlışmı geldik ben sadece bir arkadaşa bakıp çıkacaktım :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Karabağlar tayfası saat 7 de karabağlar BP de olsun...saat 19.00 karışıklık olmasın....:cat:

motor toplantısına arabayla gelen ÇAYLARI SÖYLER kuralı hala geçerli değilmi yoksa yürürlükten kalktımı :):cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arabayla gelenler alınmayacaktır... Davut a duyrulur......:cherry:

Bak bi er-5 im olsada toplantıya gitsem diyen bissürü adam var.... Sen kalk arabayla gel ...Olcak işmi..Alla alllaaa.....

Tamam arabayla gelen çayı ısmarlar..........:cat::cherry:

APV41, Muzzyer, northern

NORTHERN neredesin sen ya ilk toplantı seninleydi unutuldun sanma gel hadi :cat:

Moderatör (forrap)
Evet Cengiz abi kesinliqle bi mangal partisi olmalı

Olmas,öööööle.10 qiloo sucukh yetmes kimseyheee...

Olmasss bööööle dion sonra sn yiyon hepsinıııı..Geçenlerdee Sidiksu ilen Taharetcan sni sordulahr.Bende yokh dedim,buz hockeeey oynhamaya giddiii deediiiim..Sn neden öööööle kıslarle bni muhattap ediosun ?

Bu ne böyle Gökalp :) Tikimisin sen :p Gomple gomple gomple tikiyiiiiiz... :p Ne KesinliQle si :p

Daha önce de yazmıştın benzer şeyler hadi dedim neyse,şimdi takılasım geldi idare et :p Tiki adam..

Arkadaşlar toplantı günü geldi çattı ve halen kimlerin oynayacağı resmiyet kazanmadı.Anlarsınız ya:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar