[MT İZMİR] TERAS CAFE 02/11/2007 (Şahane Cuma Oyunu) Toplantısı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Seni başrol oyuncusu yapıyoruz.... Tebrikler..Piyango sana çıktı.....:p

Moderatör (forrap)
Mehmet :silent: Sanki olimpiyat oyunlarından bahsediyoruz...
Akşam oynayacağız işte gelenlerle :silent: Neden taktın bu kadar kafaya anlamadım ki :silent:

Seni başrol oyuncusu yapıyoruz.... Tebrikler..Piyango sana çıktı.....:p

Neeee:queen::queen::queen: Kırmızıçam oyuncusu oluyorum yani :cherry: Dur senaryoyuda tahmin edeyim:cyclopsan başrol oyuncusu olan esas oğlan birgün izmir mt toplantısına katılır (yani ben).Haince bir komploya kurban giden esas oğlan(ben)bütün hesapları ödemek zorunda kalır :farao: Bence kötü bir senaryo oldu.Bence senaryo şöyle olmalı.Esas oğlan(ben) oyuna başlar,bütün hain komploları atlatır ve oyunu kazanır.Hain komployu hazırlayan alp_tunay ve avp41 bütün herkesin çay paralarını öder :cat: İşte bu senaryoyu sevdim.

Mehmet :silent: Sanki olimpiyat oyunlarından bahsediyoruz...
Akşam oynayacağız işte gelenlerle :silent: Neden taktın bu kadar kafaya anlamadım ki :silent:

Ah be tuncerim ben bir haftadır çay içmiyorum beleş çay içcem diye.Kafaya takmaz olurmuyum hiç :bounce: Ama kızılçamda başrol oyunculuğu teklif ediyorlar.Bakalım senaryoyu beğenirsem başrol oyunculuğunu kabul edebilirim :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Neeee:queen::queen::queen: Kırmızıçam oyuncusu oluyorum yani :cherry: Dur senaryoyuda tahmin edeyim:cyclopsan başrol oyuncusu olan esas oğlan birgün izmir mt toplantısına katılır (yani ben).Haince bir komploya kurban giden esas oğlan(ben)bütün hesapları ödemek zorunda kalır :farao: Bence kötü bir senaryo oldu.Bence senaryo şöyle olmalı.Esas oğlan(ben) oyuna başlar,bütün hain komploları atlatır ve oyunu kazanır.Hain komployu hazırlayan alp_tunay ve avp41 bütün herkesin çay paralarını öder :cat: İşte bu senaryoyu sevdim.

Ah be tuncerim ben bir haftadır çay içmiyorum beleş çay içcem diye.Kafaya takmaz olurmuyum hiç :bounce: Ama kızılçamda başrol oyunculuğu teklif ediyorlar.Bakalım senaryoyu beğenirsem başrol oyunculuğunu kabul edebilirim :queen:

İzmir Mt bir geyik daha kazandı.... Bu hepimizi sollayacak haberiniz ola....:queen::queen::queen:

Memet sen kovayı bezi getirmeyi unutma... Daha motorları yıkayacan.....:queen::queen::queen:

İzmir Mt bir geyik daha kazandı.... Bu hepimizi sollayacak haberiniz ola....:queen::queen::queen:

Memet sen kovayı bezi getirmeyi unutma... Daha motorları yıkayacan.....:queen::queen::queen:

Abi chatkut(aykut abi) ve ben o aşamayı geçtik.Ben yeni üye değilim.Nisanda üye olmuştum sanırım.Sadece uzun süredir denizli'de olduğum için katılım yapamıyordum.Ama sen iste yeterki yıkarım senin motoru ayıpsın :bounce: Eh sende verirsin bi tur er-5 kullanmış olurum :queen:

mehmet 3 aydır denizlidesin yazmıyodun siteye ama 3 günde kapattın farkı allah klavyene zeval vermesin :queen:

Moderatör (forrap)
Çok konuşuyorum ama turkcelliyim diyo :p

Reklamlar bitti...

Sen çok konuşuyosun mu demek istiyosun Mehmete ? :)

Heheh valla dün aynı şeyi düşündüm bende Aykut um :) Arayı kapattı resmen :p

Tarıkkkk ::winkwink ::winkwink

::dpac:: ::dpac:: ::dpac::

Karabağlar tayfası saat 7 de karabağlar BP de olsun...saat 19.00 karışıklık olmasın....:cat:

Bu Bp Karabağlar sanayiden önce mi sonra mı? Yol üstünde oluyo heralde neyse Gazimemirden sonra bütün Bplere göz atarım gelirken 7'de ordayım lastik patlamazsa :)

Moderatör (forrap)
Bu Bp Karabağlar sanayiden önce mi sonra mı? Yol üstünde oluyo heralde neyse Gazimemirden sonra bütün Bplere göz atarım gelirken 7'de ordayım lastik patlamazsa :)

Gaziemirden karabağlara doğru devam et,karabağlara gelince ana cadde üzerinden giderken sağda (gidiş yönünde) karabağlar-gediz vs. kavşağını geçtikten sonra görebileceğin tek bp..

Başka türlü anlatmak gerekirse,karabağlardan devam et,sağ tarafa bak göreceğin tek bp (karabağlar da yolun sağında kalan).

Tarıkkkk ::winkwink ::winkwink

::dpac:: ::dpac:: ::dpac::

Oy Oy Oy Oy bu gün bizi nadiren şereflendiren simalarda olacak öylemi PIERzig'im özledik seni gel gel sende özlemişsindir ortamı akşama görüşürüz:wiinkk:

forrapım :cat: anlaşılmıştır
TrTarık;852310' Alıntı:
Oy Oy Oy Oy bu gün bizi nadiren şereflendiren simalarda olacak öylemi PIERzig'im özledik seni gel gel sende özlemişsindir ortamı akşama görüşürüz:wiinkk:

Ne dimehh efenimmm o şeref bize aittir:)

mehmet 3 aydır denizlidesin yazmıyodun siteye ama 3 günde kapattın farkı allah klavyene zeval vermesin :queen:

Çok konuşuyorum ama turkcelliyim diyo :p

Reklamlar bitti...

Sen çok konuşuyosun mu demek istiyosun Mehmete ? :)

Heheh valla dün aynı şeyi düşündüm bende Aykut um :) Arayı kapattı resmen :p

Arkadaşlar ben hiperaktif birisiyim :bounce: Yerimde duramıyorum.Meraketmeyin arayı kapattım ve bir süre sonra farkta atarım :queen:

Harbiden aykut abi sen bana ne demek istiyorsun bakayım ::rantinp:

Son düzenleme:
motor toplantısına arabayla gelen ÇAYLARI SÖYLER kuralı hala geçerli değilmi yoksa yürürlükten kalktımı :):cherry:

Arabayla gelenler alınmayacaktır... Davut a duyrulur......:cherry:

Bak bi er-5 im olsada toplantıya gitsem diyen bissürü adam var.... Sen kalk arabayla gel ...Olcak işmi..Alla alllaaa.....

Tamam arabayla gelen çayı ısmarlar..........:cat::cherry:

acaba takribi kaç kişi oluruz ona göree çay parasını hesaplayacağımda (hani belki yan çizerr kaçarımmm...he he he....)... neyse canım abilerim saat 23:00 gibi manisa'dan beş arkadaşım gelecek onları Osman Kibar kavşağında karşılamam gerekiyorr... yoksaa dün akşamm ER-5'imle Km'lerce gezdim ne karşıyaka ne bornova ne alsancak'ı hiçbiri kalmadııı....saygılar göüşmekk üzeree...(çaylar bendenn...)

Sonra çay ısmarlamaktan kortuda kaçtı demeyin peşin peşin söylüyorum. Burcunun işi çıktı 8 e kadar okulda kalması gerekiyor ondan gelemiyoruz. Hepinize iyi eğlenceler....

Son düzenleme:
acaba takribi kaç kişi oluruz ona göree çay parasını hesaplayacağımda (hani belki yan çizerr kaçarımmm...he he he....)... neyse canım abilerim saat 23:00 gibi manisa'dan beş arkadaşım gelecek onları Osman Kibar kavşağında karşılamam gerekiyorr... yoksaa dün akşamm ER-5'imle Km'lerce gezdim ne karşıyaka ne bornova ne alsancak'ı hiçbiri kalmadııı....saygılar göüşmekk üzeree...(çaylar bendenn...)

Sonunda çayları ısmarlayacak birisi çıktı :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sonra çay ısmarlamaktan kortuda kaçtı demeyin peşin peşin söylüyorum. Burcunun işi çıktı 8 e kadar okulda kalması gerekiyor ondan gelemiyoruz. Hepinize iyi eğlenceler....

8 den sonra gelin.... Ordayız...12-1 e kadar bekleriz..:cat::cat:

Moderatör (forrap)

8 gayet normal bir saat,8 den sonra gelin :) Benimde işim var (şuan bir servisteyim,bilgisayar tamiri) ve 8:30-9:00 gibi ancak orada olacağım.Bence sizde gelin...

Çaydan kaçmak istiyorsanız o ayrı tabi :p

arkadaşlara katılıyorum sekiz gayet çok uygun bir vakit hem bana ortak çıkmış olur...he he he.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar