[MT İZMİR] TERAS CAFE 02/11/2007 (Şahane Cuma Oyunu) Toplantısı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cuma günü Saat 20.00 de Terasta toplanıyoruz......

Geleneksel Şahane cuma oyunundan oynayacağız.... Lütfen sakinleştiricilerinizi alın da gelin..Eliniz titremesin.......

Trtarık ve Kolpa şeref konuğumuz olacaktır......:queen::queen:

Bedava çay içmek isteyen gelsin....:queen::queen:

Madem şeref konuğuyum ilk mesajda benden gelsin:wiinkk:
Burcu biraz rahatsız gibi toplarsa kendini cumaya ordayız
ama ben hakkımı wallace devrediyorum bu sefer benim yerime o oynıyabilir::blusssh:
::146::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adam zaten kendi 75 çay içiyor.... Bide bize ısmarlayacak ha?... Hayatta inanmam....

Gelin siz gelin..... Hatta tarık a tel ulaş mutlaka o da gelsin......:queen:

bol miktarda çay kokusu alıyorum acaba çay bardaklarıylamı oynasak

rus ruletinden sonraki en tehlikeli oyun bu adrenalin çok yüksek kalbi olanları oynatmıyoruz insanı yaşarken öldürüyor evi ocağı elden gidiyor motoru arabayı bırakıyorlar giderken bak izle bundan sonra yazılanları kimler yaralı anlarsın

pişmaniye hesabı bişey bu oyun
oynıyanda pişman oynamıyanda:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bikere yenilirsen sürünür 2. kerede ölürsün....:p Orta doğu ve balkanların en hayın oyunu bu şimdi.....:cat:

seyrederken bile felç olan var merakından elini bir uzatıyor GELSİN GARSON bkn= tr tarık

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zaten köşede oynayacağız..Cam kenarı hem ceryan yapıyor hem de geçenlere zarar veriyoruz...

Teras a bizden başkasını almıyacaklarmış zaten.... Aldıkları felç olmuş geçenki partide....:p

o elektrikli çakmağa dikkat etmek lazım hep o yapıyor DUYULMAZ hastaneden çıkacakmış çarpıldı akıllanmadı yine oynayacağım diyor :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
En son gelen arkadaş ta oynamak için can atıyormuş.... Hafta içinde bol bol antreman yapmış..Artık bana bişey yapmaz diyor..... Haviyi incitemem miydi adı neydi?....:queen:

Yanlız karmançormanın sesi hala çıkmıyor... Etkisi geçmedi sanırsam...:cherry:

anlatılmaz yaşanır bu keşke burada olsanda görsen teknolojinin son imkanlarıyla hazırlanmış bir taktik oyunu bu uydu destekli bir sistemle oynanıyor herşey otomatik ve üstüste duruyor sıfır hata gerektiriyor tam motorcular için bir oyun konsantrasyon gerektiriyor en küçük hatada GELSİN GARSON

Motosikleti
Forza250-cygnusL
anlatılmaz yaşanır bu keşke burada olsanda görsen teknolojinin son imkanlarıyla hazırlanmış bir taktik oyunu bu uydu destekli bir sistemle oynanıyor herşey otomatik ve üstüste duruyor sıfır hata gerektiriyor tam motorcular için bir oyun konsantrasyon gerektiriyor en küçük hatada GELSİN GARSON

Garson bi geliyor gitti 7.5 lira.... Vay haline titreyenin....:cat::wiinkk:

bu hafta daha kalabalık olacağız sanıyorum TUTKU YARATTI inşallah uyduya bir şey olmaz dünyaya yayılacak bu oyun sonunda :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hotbird düşse bile Sirus tan oynarız merak etme... NASA torpilliyiz.....:cat:

Cuma işim olabilir belki ama yinede beleş çay içmek için 5 dk da olsa uğrarım yanınıza emin olun ::winkwink

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cuma işim olabilir belki ama yinede beleş çay içmek için 5 dk da olsa uğrarım yanınıza emin olun ::winkwink

Aha bu da beleşçi çıktı iyimi?.... Bizde kaçmasınlar diye kolpaya yüklendik...

Iıh... Bu iş yatar....:cherry::cherry:

Len çenkis başka kurban bulalım kendimize..... :wiinkk::bounce::cherry:

5 dakika senin için yeter bırakabilirsen oyunu gidersin o masadan çok kişiyi sedye ile kaldırdık biz gülmekten kasıldılar :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar