Biz bu 175 km/h yalanlarını da çok duyduk.tabi cbr üstündeki ile 150 kn üstündekine bağlı 150 motormu ya biz cbr 125 e 175 km vurdurduk 150 kn ne ? bu yarış kafama takıldı ......
Dostum yarışları ben bizzat izledim. Cbr125 lerin modifiyesi vardı. Bu motorda ne var kesin birşey söyleyemem. Ama drag yarışlarında her motor aşırı şekilde modifiyeliydi. Ayrıca bir tane değil en az 6-7 cbr125 vardı. Mümkün değil filan dersin ama mondial sürücüsü TMF den resmi olarak kupasını aldı :mrgreen:tamam kullanıcı önemli ama cbr125 çok ii olmayan bi sürücüyle bile geçer mondiali(ama modifiyesizse).modifiyesiz bi mondiale cbr nin geçilmesi mümkün değil isteyen kişiyle istediği şeye girerim.cbr ada bindim ybr yede bindim mondiallede kapıştım.mümkün değil... cbr kullananan arkadaşlar haksızmıyım?
Konyada yamaha ve mondial bayileri aynı kişileri. R1 yanında hyosung da var mondialde.mondialle yamaha reklamı yapıo adam. depoya bakın yamaha bayii felan yazıyo.:queen::queen:
arkadaşlar abimle beraber düz yolda kafa kafaya gidebilioz ne o beni geçio ne ben onu bende bianchi falcon 125t8 war onda mondial racing 150 hs ama o beni bayır yukarı ve kalkışta geçio
benim motor öle çok kaliteli tanınmış bir marka değil mondialdan daha kaliteli die düşünüorum ama bence o adam ya depoya tiner filan attı kesin öle bişi yaptı
Ne pop?opik yahu. Kaç*¡y oldu
Dostum yar? ben bizzat izledim. Cbr125 lerin modifiyesi vard?motorda ne var kesin bir?leyemem. Ama drag yar?nda her motor a?kilde modifiyeliydi. Ayr?r tane değ©¬*en az 6-7 cbr125 vard?k?il filan dersin ama mondial s??den resmi olarak kupas?d?reen:
Ne popüler topik yahu. Kaç ay oldu
Biz bu 175 km/h yalanlarını da çok duyduk.Cbr125 anca uçaktan düşerse o kadar hızlanır
O da yere dik olarak. Draglarda pek işe yaramaz:mrgreen:
Dostum yarışları ben bizzat izledim. Cbr125 lerin modifiyesi vardı. Bu motorda ne var kesin birşey söyleyemem. Ama drag yarışlarında her motor aşırı şekilde modifiyeliydi. Ayrıca bir tane değil en az 6-7 cbr125 vardı. Mümkün değil filan dersin ama mondial sürücüsü TMF den resmi olarak kupasını aldı :mrgreen:
Konyada yamaha ve mondial bayileri aynı kişileri. R1 yanında hyosung da var mondialde.![]()