Konya drag yarışlarında şampiyon mondial

mondiale tebrıkler valla made in chine ama demekkı saglamda cıkıomus aralarından

valla tebrik ederim arkadaşım helal olsun ilk defa bi mondialin 1. geldiğini öğrendim ama bu yarışlara bende katılacam umarım yeni alacağım motorla yarışlara katıldığımda rakibim olmasın inşallah!!!!!

tabi cbr üstündeki ile 150 kn üstündekine bağlı 150 motormu ya biz cbr 125 e 175 km vurdurduk 150 kn ne ? bu yarış kafama takıldı ......

walla tebrıkler sasırtıcı bır sonuc olmus ama fazlada sasırmadım olur boyle seyler motorun yanında kullanıca cok onemlı tabıkı hehe benım yamaha bws ıle renault 19 europa yı gecme olayımı hatırlattı arkadası tebrık edıyorum basarılarının devamını dılerım :bounce::cat:

tamam kullanıcı önemli ama cbr125 çok ii olmayan bi sürücüyle bile geçer mondiali(ama modifiyesizse).modifiyesiz bi mondiale cbr nin geçilmesi mümkün değil isteyen kişiyle istediği şeye girerim.cbr ada bindim ybr yede bindim mondiallede kapıştım.mümkün değil... cbr kullananan arkadaşlar haksızmıyım?

Ne popüler topik yahu. Kaç ay oldu :)

tabi cbr üstündeki ile 150 kn üstündekine bağlı 150 motormu ya biz cbr 125 e 175 km vurdurduk 150 kn ne ? bu yarış kafama takıldı ......
Biz bu 175 km/h yalanlarını da çok duyduk. :p Cbr125 anca uçaktan düşerse o kadar hızlanır:p O da yere dik olarak. Draglarda pek işe yaramaz:mrgreen:

tamam kullanıcı önemli ama cbr125 çok ii olmayan bi sürücüyle bile geçer mondiali(ama modifiyesizse).modifiyesiz bi mondiale cbr nin geçilmesi mümkün değil isteyen kişiyle istediği şeye girerim.cbr ada bindim ybr yede bindim mondiallede kapıştım.mümkün değil... cbr kullananan arkadaşlar haksızmıyım?
Dostum yarışları ben bizzat izledim. Cbr125 lerin modifiyesi vardı. Bu motorda ne var kesin birşey söyleyemem. Ama drag yarışlarında her motor aşırı şekilde modifiyeliydi. Ayrıca bir tane değil en az 6-7 cbr125 vardı. Mümkün değil filan dersin ama mondial sürücüsü TMF den resmi olarak kupasını aldı :mrgreen:

mondialle yamaha reklamı yapıo adam. depoya bakın yamaha bayii felan yazıyo.:queen::queen:
Konyada yamaha ve mondial bayileri aynı kişileri. R1 yanında hyosung da var mondialde.:p

CBR ve YBR nin Mondial den daha kaliteli olması daha hızlı gidecegi anlamına gelmiyor.Kaldı ki kalite farkı zamanla kendini daha çok gösteren bir özellik

Ayrıca sürücü faktorüde çok önemli,benim motorumun aynısına binen bir arkadaşa dragda 4 boy fark attım.Seri ve bilinçli bir şekilde vites atan bir sürücüyü aynı hacimde ve özellikte başka bir motosiklete binen sürücünün geçmesi biraz zordur...

1. gelen arkadaşı kutluyorum:cat::rendeer: yarışa 2 zamanlıların katılmamasıda enterasan olmuş(ayrı gurup)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
euhehe 1 sene önceki başlık. Bu mondial şimdi müzeye kaldırılmıştır mhoaha :queen:

cok zor ama imkansız degil sanırm ben yarısmak ısterdim ama emın olun:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehuehuehuehu bızde bıraz salca olalım su konuya zamanı gecmıs ustune bı drag daha olmustur :)

halal vala mondıle ee uğur mondıal o puahhaha iş şöferde bitiyor başka söze gerek yok

arkadaşlar abimle beraber düz yolda kafa kafaya gidebilioz ne o beni geçio ne ben onu bende bianchi falcon 125t8 war onda mondial racing 150 hs ama o beni bayır yukarı ve kalkışta geçio

benim motor öle çok kaliteli tanınmış bir marka değil mondialdan daha kaliteli die düşünüorum ama bence o adam ya depoya tiner filan attı kesin öle bişi yaptı

Son düzenleme:
arkadaşlar abimle beraber düz yolda kafa kafaya gidebilioz ne o beni geçio ne ben onu bende bianchi falcon 125t8 war onda mondial racing 150 hs ama o beni bayır yukarı ve kalkışta geçio

benim motor öle çok kaliteli tanınmış bir marka değil mondialdan daha kaliteli die düşünüorum ama bence o adam ya depoya tiner filan attı kesin öle bişi yaptı

yok artık daha neler bu kadarda değil tamam bi honda veya yamaha kadar olmasada mondiali neden yerden yere vuruyorsunuz onu anlamadım adam paşalar gibi 1. olmuş yok geçer geçmez tartışması yapılıyor adam geçmiş tebrik etmek dururken neleri tartışıyorsunuz

Ne pop?opik yahu. Kaç*¡y oldu :)

Dostum yar? ben bizzat izledim. Cbr125 lerin modifiyesi vard?motorda ne var kesin bir?leyemem. Ama drag yar?nda her motor a?kilde modifiyeliydi. Ayr?r tane değ©¬*en az 6-7 cbr125 vard?k?il filan dersin ama mondial s??den resmi olarak kupas?d?reen:

bende zaten dikkat edersen parantez içine bile almışım.MODİFİYE olduğu zaman olay başka.ama mondialin modifiyesiz olduğu iddia ediliyor.bu imkansızzzzz

Ne popüler topik yahu. Kaç ay oldu :)

Biz bu 175 km/h yalanlarını da çok duyduk. :p Cbr125 anca uçaktan düşerse o kadar hızlanır:p O da yere dik olarak. Draglarda pek işe yaramaz:mrgreen:

Dostum yarışları ben bizzat izledim. Cbr125 lerin modifiyesi vardı. Bu motorda ne var kesin birşey söyleyemem. Ama drag yarışlarında her motor aşırı şekilde modifiyeliydi. Ayrıca bir tane değil en az 6-7 cbr125 vardı. Mümkün değil filan dersin ama mondial sürücüsü TMF den resmi olarak kupasını aldı :mrgreen:

Konyada yamaha ve mondial bayileri aynı kişileri. R1 yanında hyosung da var mondialde.:p

Kardeşim gel gazi osman paşa motorunla koy ruhsatını ortaya cbr 125 otoyolda ibreyi 175 dayayacam ama motorunu alırım diosan vuramaz gel buyur ? ? ?? ? ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar