:cat: Sana katılıyorum benim captanda çok memnunum artık başka motorda gözüm yok yakıtıyla, sessiz çalışmasıyla, scooterlara nazaran yer tutuşuyla,
gidişiyle Ve sadeliğindeki sorun çıkarmayan güzelliğiyle birtane... O eksoz ve filtreden düşünmüyor değilim zaten makinada 160 kadran var o zaman hakkını bulur ama yakıtının artıcağı ve kaldıramayacağından korkuyorum çünkü ben modifiyeyi bir kere kayışlı bionik mobilette denedim

r: 50cc'motora 65cc kafa taktım İlk taktığımda 90cc lere kafa tutuyordu ama zamanla çok kısa bi süre içinde (sekman özelliğini yitiriyor) çekişi o kadar düştüki ve o kadar sorun çıkardıki kırmadık bozmadık yerini bırakmadı Şasede çatladı 2 güne bi kayışda koptu kasnakta yamuldu jantların milleride kırıldı daha neler neler bi daha kayışlı mobileti bedava versinler vallaha billahada yüzüne bakmam o kadar bezdim bütün kayışlılardan daha önceki normallerindede çok sorun yaşadım doğru düzgün çalışmaz yağmur yağdımı kayış kaçırır anlatmakla bitmez.. Sadece Deneyim doğruyu bilir motor alıcaksanız bu sitede deneyimi olanlar anlatmış okuyun kafanıza takılanları sorun onlardan yola çıkarak doğru seçimi yapın. bide her zaman yeni yeni ve yeni eğerki durumunuz yoksa modeline değil kilometresine bakın temizini ve problemsizini alın zaten satışı ruhsatla birlikte 300ytlyi buluyor ama sıfır motorda noter vekelati olmadığı için 150 ytl'ye iş bitiyor