Konya drag yarışlarında şampiyon mondial

süper yaw bende de aynısından var yigidi öldür hakkını yeme helal olsun

walla çin min süper yaw:cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar cbr 125cc kn 150cc fakat aradaki beygir ve torklara kimse bakmıyo olay japon çin değil tabiki bence surucusu onemli ama normal sartlarda ybr yı gecebilir fakat cbr yi gecemez gibi ama biz tebrik ederiz kn nin kullanıcısını Allah yolunu acık etsin

adam çalışmış kazanmış nediyelim tebrikler :rendeer: ama yinede şunu diyemicem bu pilot cbr kullansaydı ozaman açık ara fark atardı hepiciğine:mrgreen:

bu olaya o yarişta değil ama burada canlı şahit olmuşumdur,cbr 3500 kmde,mondial 800kmde mondial geçti,kutluyorum mondiali ve sürücülerini

bana kimse mondial demesin agzına adını bile almassın.birinci gelen arkadaş motorundan dolayı degil bence sürüş ustalıgından kaynaklı olarak birinci geldi.mondial ile mahkemelik durumdayım.8 aydır motor serviste aldıgım ilk günden bu yana 6 kez motor degişti cinden adamlar geldi nazilliden müd geldi ama gene olmadı ve ilgilenilmedi ama mahkeme kararını sizlerle paylaşacam

Sen mahkemelik oldun diye geçemiyor mu mondial :p Ben mi yanlış gördüm adam kaç tane cbr yi geçti. Nasıl geçti bilemem işin teknik olayını. Fakat 2-3 tane değil daha fazla cbr vardı. Ayrıca dragta aynı kişiyle 3 kere kalkış yapılıyor.

Bi de mesajın tarihine baksanız. İlk mesaj tarihine:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu resmi dün kipa nın garajından çektim....

Mondial.... Modelini bilmiyom ama çok harika motor....

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Bundan şu anda üretseler hiç durmam alırım....:cat:

boy

Arkdaşlar, drag yarışında maksimum hız önemli değildir, akselerasyon önemlidir. Akselerasyonu artırmak için de arka tekerleğe aktarılan torku arttırmak gerekir. Kimse drag yarışına standart motorla katılmaz. Standart halde Mondial 150KN nin CBR125R yi geçmesi pek mümkün değildir. Tabi iş yine sürücüde bitiyor. Debriyajı iyi kullanan, motoru tekere getirmeden optimum gazda motoru götürebilen kalkışta avantajlıdır.

Mondial 150KN Kadranı

mondial150kn-3.jpg

Honda CBR125R Kadranı

190_Honda_CBR125R.jpg

Son düzenleme:
Arkdaşlar, drag yarışında maksimum hız önemli değildir, akselerasyon önemlidir. Akselerasyonu artırmak için de arka tekerleğe aktarılan torku arttırmak gerekir. Kimse drag yarışına standart motorla katılmaz. Standart halde Mondial 150KN nin CBR125R yi geçmesi pek mümkün değildir. Tabi iş yine sürücüde bitiyor. Debriyajı iyi kullanan, motoru tekere getirmeden optimum gazda motoru götürebilen kalkışta avantajlıdır.

mondial150kn-3.jpg

Hehe abi bakıyorum yine son noktayı koymuşsun :) Şu engin tecrübelerinden ne zaman faydalanacağız abi :)
Saygılar...

Surucusunu tebrik etmek lazim,tabi motoruda.her motorun bi ozlligi oluyo iste biri duzlukte biri virajda biri kalkista iyi abartmamak lazim yani.mondialde olsa o da bi motor sonucta hehe :queen:
simdi ben kendi motorumla gitseydim farkli olurduda neyse :wiinkk:
tabi 250 lik bizimki adil olmaz hehe :cherry:
sunuda soyliim egzos cok onemli motora baktigimda egzozu cok tanidik geldi.bence motorda modofiye yoq diyolar ama kesin o motorda modifiye var.o egzosu almak her babayigidin haddi degil!

Surucusunu tebrik etmek lazim,tabi motoruda.her motorun bi ozlligi oluyo iste biri duzlukte biri virajda biri kalkista iyi abartmamak lazim yani.mondialde olsa o da bi motor sonucta hehe :queen:
simdi ben kendi motorumla gitseydim farkli olurduda neyse :wiinkk:
tabi 250 lik bizimki adil olmaz hehe :cherry:
sunuda soyliim egzos cok onemli motora baktigimda egzozu cok tanidik geldi.bence motorda modofiye yoq diyolar ama kesin o motorda modifiye var.o egzosu almak her babayigidin haddi degil!
Konuyla alakasız olacak ama mega içerenköyün neresinden bende içerenköydeyim de :) Bu arada bayağı içerenköylü var ya şimdiden 3 kişiyle tanıştım :) Bi ara içerenköy MT buluşması falan ayarlayalım hehe :p(diğer içerenköylüler:Tanju-denizcimuzaffer)

Son düzenleme:
Tabiyki ayarlariz bea agam MT turu hehe :cherry: ben icerenkoy un findiklisindanim :queen:

yani konu özeti mondial cbri dragta geçemezmi oluyor:silent::silent:uzman biri açıklayabilirmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar