bana kimse mondial demesin agzına adını bile almassın.birinci gelen arkadaş motorundan dolayı degil bence sürüş ustalıgından kaynaklı olarak birinci geldi.mondial ile mahkemelik durumdayım.8 aydır motor serviste aldıgım ilk günden bu yana 6 kez motor degişti cinden adamlar geldi nazilliden müd geldi ama gene olmadı ve ilgilenilmedi ama mahkeme kararını sizlerle paylaşacam
[/URL]
Arkdaşlar, drag yarışında maksimum hız önemli değildir, akselerasyon önemlidir. Akselerasyonu artırmak için de arka tekerleğe aktarılan torku arttırmak gerekir. Kimse drag yarışına standart motorla katılmaz. Standart halde Mondial 150KN nin CBR125R yi geçmesi pek mümkün değildir. Tabi iş yine sürücüde bitiyor. Debriyajı iyi kullanan, motoru tekere getirmeden optimum gazda motoru götürebilen kalkışta avantajlıdır.
![]()
Konuyla alakasız olacak ama mega içerenköyün neresinden bende içerenköydeyim deSurucusunu tebrik etmek lazim,tabi motoruda.her motorun bi ozlligi oluyo iste biri duzlukte biri virajda biri kalkista iyi abartmamak lazim yani.mondialde olsa o da bi motor sonucta hehe :queen:
simdi ben kendi motorumla gitseydim farkli olurduda neyse :wiinkk:
tabi 250 lik bizimki adil olmaz hehe :cherry:
sunuda soyliim egzos cok onemli motora baktigimda egzozu cok tanidik geldi.bence motorda modofiye yoq diyolar ama kesin o motorda modifiye var.o egzosu almak her babayigidin haddi degil!
İstediğin zamanHehe abi bakıyorum yine son noktayı koymuşsun Şu engin tecrübelerinden ne zaman faydalanacağız abi Saygılar...
Ehhe oke abi ilk buluşmada yakana yapışıcam o zaman@Taskiranus
İstediğin zaman![]()