23 Eylul Izmit Korfez Pisti Motor Yarislari - boy ve kaya34

Geçen hafta İzmir'de yapılan yarıştan fotoğraflar...
Yazık koskoca MT bunun yüzde birini bile yapamadı...
Yeme içme gezme tozma forumu olmaktan kurtulamayacağımız kesin...

http://www.motordelisi.com/ftopict-54905.html

http://www.motordelisi.com/ftopict-54862.html

Dostum her şeyi geçtim, şemsiye tutan kızın güzelliğine bakarmısın ya! gelde birinci olma yani...

Ayrıca dans gösterisi yapan 3 dansçı kızıda unutmayalım, ben çooookkkk yakından izledim gerçekten süperlerdi.

Son düzenleme:
sava4.jpg

Abi şimdi bu resim ne ki?? Md yarışçısına burda naapılıyo ben anlayamadım.. Anlayan var mı bakiim :queen::queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben bunu MT yarışçısına da yaparım:queen:

Boy yuvana dön, söz yapacaz:queen::queen::queen:

reimde görulmeyen kalabalık bır psikolojık destek...

ama IZMIR MT yine tesekkurlerrrrrr

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dostum her şeyi geçtim, şemsiye tutan kızın güzelliğine bakarmısın ya! gelde birinci olma yani...

Ayrıca dans gösterisi yapan 3 dansçı kızıda unutmayalım, ben çooookkkk yakından izledim gerçekten süperlerdi.

Ulen senin şemsiyecinden güzeli mi vardı?..... :pr::pr::pr::pr:

Tamam etek giymedik ama?.....:pr::pr::pr:
Bakma sen...İçimiz güzel bizim....:bounce::wiinkk:

kaya34 ü tekrar tebrik ediyor ve birdaha ki yarışta yanında olacağımı, görkem'in görevini ben devralacağımı taahhüt ediyorum, noter onaylı sözleşme gibi oldu sanki :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Oh oh benim yarışlara girmem farzı emir olmak üzre :cherry:

Pınar sen şimdi yarışta düşünce polis çaarıp illede rapor tutturucam dersin, deli gibi gidiyorlardı ben kendi şiganımda seyir halindeyken rüzgar yapıp düşürdüler beni dersin, düştüğün yerden kalkmassın bir de çamur bulur çamura yatarsın:queen:

Bu yarış dünyası sana göre diil, giripte kendini harap etme:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pınar sen şimdi yarışta düşünce polis çaarıp illede rapor tutturucam dersin, deli gibi gidiyorlardı ben kendi şiganımda seyir halindeyken rüzgar yapıp düşürdüler beni dersin, düştüğün yerden kalkmassın bir de çamur bulur çamura yatarsın:queen:

Bu yarış dünyası sana göre diil, giripte kendini harap etme:queen::queen::queen:

izmirde tanıdıklarımız var..Hallederiz..... :queen::queen::queen:

Yaa ne ilgisi var.. Ben azimli vede hırslıyımdır..

Hani at yarışı olan bi film vardı.. Atın yanına gelince esas atın kafasını geçmesini istedikleri ata çeviriyorlar, yani gösteriyorlar, bu da birden galeyana geliyo allah ne verdiyse diyo ve birinci oluyo..
Bende atlarım motoruma, yanımda birini görmeyim fena hacamat ederim :)

:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar