kaçırmayın arkadaşlar ! Rc motorsiklet !

çok süper bişey ya.izlemesi böyle ise oynaması daha zevklidir bence.istanbulda bulabilirmiyiz bunlardan?

rup

Arkadaşlar bende bunun harley davidson'u var bunu kadar atraksiyonlar yapmasada sürmesi, oynaması baya keyifli. benmkisi harley davidsonun lisanslı ürünü ve abim new yorktan getirmişti bana

bendede var rc arkadaşlar ama benzinli değil :)

kullanmak çok zevkli hele yoldan geçenlerin bu nasıl gidiyo bakışı süper :queen:

spa0434jc7.jpg

spa0436cc7.jpg

eger merakı olan varsa motosikleti Eminönü-Yeni Caminin oradaki oyuncakcıdan aldım. Uzaktan bile gözüküyor zaten 3 katlı bir yer :)

2 ay önce 50 YTL'ye almıştım :)

kendileri lisanslı gsx-r 1000 olur :D:)

lisanslı AMG ve f50 gibi yakıtsız araçları havada karada :cat: test edildi yani :mrgreen:

Son düzenleme:
rc motosiklet

senın motorda guzelmıs vlamix ben sımdı motorsıkletımı boyuyorum kendı ıstedıgım renge gore burayada koyarım fotolarını

gecen hafta ızmıre yarıslara gıtmısdım orayada goturdum motorumu

pıstın yanında ufak bır pıst var orada kullandım az bır sey ısde vıdeosu vıdeoda bır az sarsılmalar var olacak o kadar

[YT]lf15aAt-eoM[/YT]

buyrun arkadaşlar işte size alma imkanı istanbulda satılıyor ama havale ile de alabiliyorsunuz türkiyenin her yerine kargo hizmetiyle 2 iş gününde yolluyorlar bende almayı düşünüyorum 215ytl miş...

sitede şöyle bir bilgi var:

Küçültülmüş gerçeklikte son nokta. Bu motosiklet sadece pistteki gerçekçiliği ile kalmıyor üzerindeki sürücü de gerçeklerini aratmıyor.Pilot dönüşlerdeki hareketleri gerçek MotoGP sürücülerini birebir taklit ediyor.İyi tasarlanmış ön ve arka süspansiyonlar kararlı bir yol tutuşu sağlamaktadır.Sürücü bağımsız hareket eden toplam 20 parçadan oluşmaktadır.Bu hareket yeteneği sayesinde model virajlarda viraj yönüne yatmasını kolaylaştırmaktadır.

Güçlü Kyosho LeMans DM&SUP 30 motor (dahil) ile donatılmış model zincir aktarımıyla arka tekerleğe gücünü aktarmaktadır. Her kit 3 farklı dişli oranıyla gelmektedir.Bu dişliler sayesinde yola daha fazla güç ve dolayısıyla daha fazla hız aktarabilirsiniz. Sponsor çıkartmaları hem sürücü hem motosiklet için eksiksiz olarak set'e dahil edilmiştir.

Teknik Özellikler
Uzunluk: 270 mm
Genişlik: 98 mm
Yükseklik: 190 mm
Dingil mesafesi: 185 mm
Tekerlek Ölçüleri:78x18 mm (Ö), 86x23mm (A)
Toplam ağırlık: 750g (yaklaşık)

inanmıyorum yaa 3 vites var motorda :mrgreen: kesin alacağım bunu kaçarı yok :queen: 215. ytl olsada farketmez alcam bayaa beğendim heralde bi 40-50 km hız yapsa bari :silent:

edit:siteyi vermeyi unutmuşum alın http://www.modelizmo.com/urunler.asp?gid=312 bu arada benzinli otomobiller ve uçaklar da var :silent: acep onlar ne kadar hız yapıyor :mrgreen:

buyrun arkadaşlar işte size alma imkanı istanbulda satılıyor ama havale ile de alabiliyorsunuz türkiyenin her yerine kargo hizmetiyle 2 iş gününde yolluyorlar bende almayı düşünüyorum 215ytl miş...

sitede şöyle bir bilgi var:

Küçültülmüş gerçeklikte son nokta. Bu motosiklet sadece pistteki gerçekçiliği ile kalmıyor üzerindeki sürücü de gerçeklerini aratmıyor.Pilot dönüşlerdeki hareketleri gerçek MotoGP sürücülerini birebir taklit ediyor.İyi tasarlanmış ön ve arka süspansiyonlar kararlı bir yol tutuşu sağlamaktadır.Sürücü bağımsız hareket eden toplam 20 parçadan oluşmaktadır.Bu hareket yeteneği sayesinde model virajlarda viraj yönüne yatmasını kolaylaştırmaktadır.

Güçlü Kyosho LeMans DM&SUP 30 motor (dahil) ile donatılmış model zincir aktarımıyla arka tekerleğe gücünü aktarmaktadır. Her kit 3 farklı dişli oranıyla gelmektedir.Bu dişliler sayesinde yola daha fazla güç ve dolayısıyla daha fazla hız aktarabilirsiniz. Sponsor çıkartmaları hem sürücü hem motosiklet için eksiksiz olarak set'e dahil edilmiştir.

Teknik Özellikler
Uzunluk: 270 mm
Genişlik: 98 mm
Yükseklik: 190 mm
Dingil mesafesi: 185 mm
Tekerlek Ölçüleri:78x18 mm (Ö), 86x23mm (A)
Toplam ağırlık: 750g (yaklaşık)

inanmıyorum yaa 3 vites var motorda :mrgreen: kesin alacağım bunu kaçarı yok :queen: 215. ytl olsada farketmez alcam bayaa beğendim heralde bi 40-50 km hız yapsa bari :silent:

edit:siteyi vermeyi unutmuşum alın http://www.modelizmo.com/urunler.asp?gid=312 bu arada benzinli otomobiller ve uçaklar da var :silent: acep onlar ne kadar hız yapıyor :mrgreen:

arkdasım benım buraya koydugum fotograf yanı benım motorum bu motorsıklet modelızmodakı ama sen bu motorsıkletı alırsan yanlıs yapmıs olursun sadece 215 ytl ıle bıtmıyor o sadece motorsıkletın fıyetı sıteyı ıyıce ıncelersen o motorla alman gerekenler altında yazıyor motosıkletı alıcaksın alıcısı alıcaksın servo motorunu alıcaksın kumandasını alıcaksın pıllerını alıcaksın ve sarz aletı alacaksın bunların toplamı su kadar para yapar 780 ytl gıbı bır tutar senın gordugun sadece motosıkletın fıyatı ve bu motor sana parca halınde gelıyor sen yopluyorsun ve benım motor gıbı bembeyaz gelıyor stıker larını kendın yapıstırıyorsun

tek tek alman gerekenlerın lınklerını koyuyorum
bu motor http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=723&gid=312&rnd=0,9560465

bu alıcısı http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=5848&gid=352

bu pıllı http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=5849&gid=238

bu kumandası kumandada ıkı cesıt var hangısını ıstersen http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=2484&gid=248

buda otekısı fıyat fark edıyor tabı http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=2179&gid=248

buda dıslıler ıcın yagı http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=4334&gid=352

buda sarz aletı ıkı cesıt gene http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=2293&gid=240&rnd=0,4248882

buda otekı http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=4031&gid=240&rnd=0,5843861

motosıkletde vıtes yok 3 dıslı demek ıstedıgı kutunun ıcerısınden 3 tane motorun agzına gecen dıslı var ucunden bırısnı takmak zorundasın bu nasıl oluyor bır tane en ufak dıslının tırnak sayısı 10 otekı 12 otekıde 14
en ufagını takarsan 10dıslı olanı kalkısı hızlı oluyormus son suratı yawas ben daha denemedım 12 dıslı olanı takarsan benımkı 120olanı herseyı ortada oluyor 14 dıslı olanı takarsan kalkısı yavas ama son suratı hızlı oluyormus ben sımdı 14 dıslı olanı taktım ama daha denıyemedım cunku motorsıkletı boyuyorum o ısler bıttıkden sonra bı denıyecegım ufak dıslısınıde denıcem

takıldıgın yer olursa sorabılırsın bıldıgım seyler ıse yardımcı olurum

ya bu muthıs bı sey ya dengesi ilgimi cektı ha bıde fıyat ne kadar acep:silent:

ya bu muthıs bı sey ya dengesi ilgimi cektı ha bıde fıyat ne kadar acep:silent:

yukarıda yazdım yaklasık 780 ytl cıvarında dengede sorun yok gaz verıyorsun o kendısı duz gıdıyor zaten senın donuslerde dıkkat etmen gerekıyor az gaz verırsen cok gaz verırsen gıbı seyler boya ıslerım bıtsın ayrıntılı bır vıdeo cekecegım

bendede var rc arkadaşlar ama benzinli değil :)

kullanmak çok zevkli hele yoldan geçenlerin bu nasıl gidiyo bakışı süper :queen:

eger merakı olan varsa motosikleti Eminönü-Yeni Caminin oradaki oyuncakcıdan aldım. Uzaktan bile gözüküyor zaten 3 katlı bir yer :)

2 ay önce 50 YTL'ye almıştım :)

kendileri lisanslı gsx-r 1000 olur :D:)

lisanslı AMG ve f50 gibi yakıtsız araçları havada karada :cat: test edildi yani :mrgreen:

arkadas bayramda ıstanbuldaydım senın dedıgın yerı buldum cuma gunu kapalıydı cumartesı gıttık motoruda buldum aldım 65 ytl olmus ama benımkı kadar guzel deyıl sadece goruntu var bıde mal bozuk cıkdı dun deneme sansım oldu orada denemek ıstedım ama adamlar sorun yok hepsı denendı dedı bende aldım bugun aradım adamları gonderı bakalım dıyorlar kargo yapıp gonderecegım bakalım ne olacak

senın motorun gıdısını vıdeoya cekebılırmısın nasıl bır sey gorebılırmıyız bırde stop devamlımı yanıyor benımkınde yanmıyor hıc bır sekılde

Son düzenleme:
arkadas bayramda ıstanbuldaydım senın dedıgın yerı buldum cuma gunu kapalıydı cumartesı gıttık motoruda buldum aldım 65 ytl olmus ama benımkı kadar guzel deyıl sadece goruntu var bıde mal bozuk cıkdı dun deneme sansım oldu orada denemek ıstedım ama adamlar sorun yok hepsı denendı dedı bende aldım bugun aradım adamları gonderı bakalım dıyorlar kargo yapıp gonderecegım bakalım ne olacak

senın motorun gıdısını vıdeoya cekebılırmısın nasıl bır sey gorebılırmıyız bırde stop devamlımı yanıyor benımkınde yanmıyor hıc bır sekılde

arka stop ve ön farı kendim yaptım :queen: orjinalinde yok :queen: :) öndede mavi led vardır :p

plakalıgı bile sökmeyi düşünüyorum :)

video'yuda çekerim 2 güne kadar :cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel makinalar..Hep ilgimi çekmiştir.... Biraz pahalı hobi....

1400 mAh pil kullandıgımda gayet güzel gidiyor :)

alp_tunay , arkadaş bak almış o suzuki 65 ytl pekte fazla bir fiyatı yok :) ben 50 ytl'ye almıştım :queen:

toplam 10 kere oynamadım dışarıda ama arka lastik böyle oldu :) çok viraj yapmaktan :mrgreen: başladı hafif hafif dökülmeler :cat:

952903DSCF0038.jpg

Son düzenleme:
senınkının bır gorunumu cezbettı benı ama sonra malı gordum pek hosuma gıtmedı ama gende aldım benım motorun boya ıslerı az kaldı kafama gore boyadım vernık atıcam sımdı ısıl ısıl parlasın senın fotoda zıncır aktarmalı gıbı gormusdum ama deyılmıs benımkınde zıncır aktarma var motordan sonra 2 tane dıslı var sanzıman yapmıslar oradan tekerlege aktarım oluyor

bu cantları
5e19_1.JPG

buda dedıgım dıslıler en soldakı arka dıslı
KM1000_S.jpg

buda on masa
KM018_B.jpg

ısde boyle

bi ara bunun 1/10 arabalarından alıp uğraşmıştım ama biraz masraflı ve pahalı bi zevk.Param çok olusa yaparım belki bi daha ama motosiklet arabadan daha eğlenceli tabi ki de

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Stres atmak için birebir pahalı ama zevki yeter harika.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar