kaçırmayın arkadaşlar ! Rc motorsiklet !

ben de ilk seyrettiğimde farkedememiştim. adam nasıl gidiyor demiştim !!

nasıl bişey bu ya, süper walla:)
teşekkürler..
nası devrilmiyo bunlar ama ya? ağırlık merkezi yere çok yakın herhalde, hacı yatmaz gibi yapmışlar herhalde..

Çok eğlenceliydi yaa bide fonda bi motor sesi vardı sanki büyükleri gibi ses çıkarıyor.

Cok güzel gercekten Maket arabalarıda izlemiştim çok hızlılar 100 km uzerıne kadar cıkıyorlarmıs inanılmaz

saol.. küçüklükten beri hep merakım var rc araçlara. lamb. diablo , ferrari f50 ve sonuncusu mercedes clk gtr oldu. benzinli almak istiyorum bu aralar ama fiyatları çok yüksek. çinden getirdikleri halde adamlar çok pahalı satiyor. satan arkadaş varsa fiyatta anlaşırsak alıcıyım :)

denge işini nasıl hallediyolar acaba bunu daha önce düşünmüştüm ama denge işine bi çözüm bulamamıştım

harika bişey bu ya.. özellikle virajdan sonraki kalkışlarda gaza asıldığında motor kıç atıyo gerçek gibi ya.. süper.. :cat:

korkunç güzel bişey ama anlamadığım adam nasıl motoru öyle yatırtırıyo ? jiroskop bile o seviyede iyi çalışmaz

slm merhaba arkadaslar oncelıkle sunu belırtmek ıstıyorum bu konu eskı bır konu ama bende daha yenı gordum ve bu aracdanda aldıgım ıcın sızlelerle paylasmak ıstedım

evet bende bır uzakdan kumandalı bır motorsıklet var ve kullanması cok hos ve zevklı ama motorsıkletım benzınlı deyıl pıllı o yuzden benzınlısı gıbı tek teker yapmıyorve onun kadar hızlı gıtmıyor

motorsıkletımın uzerınde adam var ve bu adam sayesınde donuslerını yapabılıyor adam saga veya sola yatıdıgınız zaman o tarafa dogru yatıoy ne kadar yatırırsanın o kadar donuyor ısde motorsıkletımden bır foto daha stıkırlarınıı yapıstırmadım ve altına bı bota atmak ıstıyorum daha guzel olacak

dsc01616ch6.jpg
[/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar