buyrun arkadaşlar işte size alma imkanı istanbulda satılıyor ama havale ile de alabiliyorsunuz türkiyenin her yerine kargo hizmetiyle 2 iş gününde yolluyorlar bende almayı düşünüyorum 215ytl miş...
sitede şöyle bir bilgi var:
Küçültülmüş gerçeklikte son nokta. Bu motosiklet sadece pistteki gerçekçiliği ile kalmıyor üzerindeki sürücü de gerçeklerini aratmıyor.Pilot dönüşlerdeki hareketleri gerçek MotoGP sürücülerini birebir taklit ediyor.İyi tasarlanmış ön ve arka süspansiyonlar kararlı bir yol tutuşu sağlamaktadır.Sürücü bağımsız hareket eden toplam 20 parçadan oluşmaktadır.Bu hareket yeteneği sayesinde model virajlarda viraj yönüne yatmasını kolaylaştırmaktadır.
Güçlü Kyosho LeMans DM&SUP 30 motor (dahil) ile donatılmış model zincir aktarımıyla arka tekerleğe gücünü aktarmaktadır. Her kit 3 farklı dişli oranıyla gelmektedir.Bu dişliler sayesinde yola daha fazla güç ve dolayısıyla daha fazla hız aktarabilirsiniz. Sponsor çıkartmaları hem sürücü hem motosiklet için eksiksiz olarak set'e dahil edilmiştir.
Teknik Özellikler
Uzunluk: 270 mm
Genişlik: 98 mm
Yükseklik: 190 mm
Dingil mesafesi: 185 mm
Tekerlek Ölçüleri:78x18 mm (Ö), 86x23mm (A)
Toplam ağırlık: 750g (yaklaşık)
inanmıyorum yaa 3 vites var motorda :mrgreen: kesin alacağım bunu kaçarı yok :queen: 215. ytl olsada farketmez alcam bayaa beğendim heralde bi 40-50 km hız yapsa bari :silent:
edit:siteyi vermeyi unutmuşum alın
http://www.modelizmo.com/urunler.asp?gid=312 bu arada benzinli otomobiller ve uçaklar da var :silent: acep onlar ne kadar hız yapıyor :mrgreen: