[MT Istanbul] Haydi MT, Go-Kart'a gidiyoruz! / 14 Eylül Cuma

pazar günü buluşmaya bende 600 rr la gelmiştim heralde kıskandı ::koop::

pazar günü buluşmaya bende 600 rr la gelmiştim heralde kıskandı ::koop::

Vallahi sagolsun Boy beni hem 1000RR'a hem de 600RR'a bindirdi :wiinkk: 1000RR mustesna bir aletmis, onu anladim :) 600RR ise su an bana fazla gelirmis :) Bu tecrubeleri bana yasatip gozumu actigi icin Boy'a bir kez daha tesekkur ediyorum burdan :cat:

Melih sıralama fotosunu bekliyorum.... :mrgreen:

Evet arkadaşlar bir organizasyondan da anlımızın akıyla çıkmış bulunuyoruz. Fakat bu tür organizasyonlara hız verme kararı aldık. Zaten her ay bir karting düzenlemeyi planlıyoruz... Hayırlısı...

Kartingden sonra Caddebostanda Barnies'e geçtik , kahve içtik ... sonrasında kızılkayalara gidip hamburger yedik , oradan da kalktık üsküdara sahile indik... Ben şimdi girdim eve... :mrgreen::cherry:

Tüm günün birincisi , haftanın 17.si , ayın ise 28.si olarak adımı oraya yazdırmanın gururunu yaşıyorum :p Ayrıca bu benim hayatımdaki 2. go-kart yapışım :queen:
Sıralama kağıdını melih yollasın diğer arkadaşlar ile de 1.-2. ve 3. açıklamasını resmi olarak yapıcam :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Guzel bir organizasyon olmus. Artik muteakip etkinliklere katiliriz insallah diyoruz. Daha sonrasinda da gezilmis, tozulmus birlikte. Ooooh! :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende eve yeni girdim, gerçi neco ve dinmeyen mertere sahura gittiler, üşüdüğüm için çamura yattım ve kaçtım, yoksa bu akşam bitmek bilmeyecekti.:cherry:

Carting, cocart, cartcurt adı neyse artık sonradan gelen ve adresi bilmeyenleri almaya gittim, geldim ve o arada bitmiş, izlemek nasip olmadı malesef:salut:

Ve fekat:p Mekanın sahibiyle biraz sohbet etme fırsatım oldu, kendisinde 1000RR repsol var, henüz bilmediğim bir nickle kendisini foruma üye yaptık, bir sonraki cartcurt buluşması için bize 10Dk/14YTL rakamlarının altına ineceği sözünü verdi.:cat:

Kuyruk grenajımdaki çiziğin burukluğu harici mükemmel bir akşamdı, özellikle Marlboroman(Metin abi) ve eşine olmak üzere herkese teşekkürler.:cat::cat::cat:

Hadi ya çizik mi oluştu.... Tek diyeceğim şey:

Hayırlı olsunnnn!!!!! Motorun kızlığı gitti :mrgreen:

Bu her motorun başına gelir , ben de ilk çiziğimi çok net hatırlıyorum :p
Şaka bir yana gel de pasta yapalım :cherry: ... franboğazlı... :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günü 30. suydum :queen: görkem 1. olunca sıralama kaydı 31.si oldum :queen:

4 grup halinde yarıştığımız MT Turkey Grand Prix te en iyi dereceyi 22.335 ile yapmış olan kendimi 10 puan ile ödüllendiriyorum. Podyumda 2. sırayı 22.663 ile Görkem, 3. sırayı ise 22.947 ile Erhan almış bulunuyor.

Daha sonra 2. sırada start aldığım, Görkem ve Melih le beraber yaptığımız yarışta ise kendisini 2. turda geçmeme dayanamayıp bana spin attıran görkem nedeniyle 8 saniye kaybedip yarışı 3. sırada bitirmiş bulunuyorum. Ama bu yarışta üçümüzde zaman derecelerimizi geliştirmiş bulunuyoruz. Görkem ise benden 20 kilo daha hafif olmasınında etkisiyle günün rekorunu eline aldı tebrik ediyorum.

Görkem cim benim spin atmama sebeb olduğun pozisyonu yarış komiserleri incelemeye aldılar haberin ola. Tur zamanlarını iptal edecekler, bilgine :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hadi ya çizik mi oluştu.... Tek diyeceğim şey:

Hayırlı olsunnnn!!!!! Motorun kızlığı gitti :mrgreen:

Bu her motorun başına gelir , ben de ilk çiziğimi çok net hatırlıyorum :p
Şaka bir yana gel de pasta yapalım :cherry: ... franboğazlı... :queen:

Bu kaçıncı abi, elastik benim motor.:queen:

Framboğazlıyanlısı değilde renklisi varmış abi, siyaha siyah renk pasta gibi, hafiften çızıklarıda dolduruyomuş öyle bişey yapıcaksan gelirim.:p

Bu kaçıncı abi, elastik benim motor.:queen:

Framboğazlıyanlısı değilde renklisi varmış abi, siyaha siyah renk pasta gibi, hafiften çızıklarıda dolduruyomuş öyle bişey yapıcaksan gelirim.:p

Baba ben senin eksoza öyle bi hayran kaldım ki kesin benim nazar dokunmuştur arka kuyruğa.. Bundan sonra tek bir eksoz markası tanıyorum ama adını hatırlayamadım :queen: aYe deki eksoz diye anlatırım artık :mrgreen:

Ayrıca tekrar hatırlatıyorum Apaçiliğin sonu yok.. Yok bizim içinmiş falanmış filanmış bile olsa yapma böyle şeyler.. Dıştan bakınca çok hoşuna gidiyor adamın ama senin için tehlikeli oluyo..

(bunları okuyan akan trafikte çılgınca hareketler yaptı sanacak :queen: ) Ama sen yinede yapma :cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Jardine abi jardine.:cherry:

Hem uğraşmayın benlen, benden apaçi olmaz, ben yakari'yim.:p

Yakari'yi hatırlayan varmı bu arada? Yok abi egzost markası değil.:p

toplantılara benden başka yanlız gelen kız görmedim hiç:queen::queen:

canım herkes birilerini nasıl bulsun.Bende yalnız geliyorum ne olacak :) her seferinde yanında birini beklersen hiçbiryere gidemiyorsun.İlerde motor alırsan zaten kimseyi beklemezsin.:p Basarsın gidersin istediğin yere :) vınnvınnnvınnn..:mrgreen:

Evet arkadaşlar bir organizasyondan da anlımızın akıyla çıkmış bulunuyoruz. Fakat bu tür organizasyonlara hız verme kararı aldık. Zaten her ay bir karting düzenlemeyi planlıyoruz... Hayırlısı...

Bağımlısı olmayalımda bu karting in :cherry: Ama ben oldum galiba. :mrgreen:

Sonraki ne zaman? Yarın yapalım mı? :queen:

TNT

gidin siz.... gidin.... eğlenin... ben burda çile çekiym.... kimse umursamasın... ama dönüşüm muhteşem olcak..! :D skullhunter, ebo sayılı gün geçer bi şekilde :D

Yakari'yi hatırlayan varmı bu arada? Yok abi egzost markası değil.:p

Sözlükte şöyle yazıyo abi...

# Atıyla oraya buraya koşan yaramaz kizilderili veleti.
:queen:

yakaricn8.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
3 kere gittim, bu konuyu biraz geç gördüm belki daha önceden farketseydim vasıta ayarlayıp gelebilirdim. Bayağı zevkli, hız kesmeden yanlama olayı müthiş yalnız son sefer gittiğimde biraz erkendi (saat 22:00 gibi) ve çok kalabalıktı daha çabuk bitti turlar, birde aletin son hızı düşük gibiydi gerçi yine de lider bitirdim. :)

Altunizade taraflarındaki daha büyük bir pist olduğunu, küçük canavarların daha hızlı gittiğini duydum, deneyen var mı? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar