[Adana MT] Gözne-Ayvagediği qezisi

Katılımcılar:
Hasan (Makine) & Sezen - DL-650
Burcu(Bunercu) - CBR125
Volkan(Pazer) - XT660 R
Berker(wodka) - Zealsun Cross
Memduh(qency) & Anıl - Dragstar 650
Mali(Tequ) - XT660 R
Murat (fevri) & Eşi - SuperShadow 250
Celalettin - CBR125
Birkan(Janti) - Zongshen Cross
Ahmet(Ahmetnr) - CBF150
Toplam yol yaklaşık 280km
Diğer detaylar ve mekanların açıklamalarını Hasan abiden bekliorum :)

G.paşa da toplanıldı.Buluşma fotosu pek yok :p Saolsun kimse fotoğraf makinesi getirmeyince iş benim telefonuma düştü..
Bunrecu

Bişeyler atıştırdıktan sonra yola çıkış..

arabayla yanaşan bir polis kolay gelsin yarışa mı ? sorusunu yöneltirken:)

3 arkadaşımızın eski yoldan gideceğimizi belirttiğimiz halde otobana girmesiyle ki bunlar berker(wodka),memduh(qency)birkan(janti) isimli şahıslardır:farao:, 2 ye bölündük. Volkanla(pazer) ben(Tequ) peşlerinden otobana girdik. Diğerleri ise eski yoldan devam ettiler.
Kadıncık barajında ki buluşma
verilen kısa bir mola sonunda kadıncık barajından ayrılış :p

Biz açız bari makineler doysun..
Burcu(Bunrecu)

volkan(pazer)

Memduh(qency) ve Anıl

Berker(wodka) kaskı ve güneş gözlüğü :p

Küçük bir moLa.. 3 saat geçti yola çıkalı.. hala açız:salut:

yola çıkmamızın 6. saatinde nihayet restorana ulaştık. mekanın adını unuttum ama güzel bişeydi:p
Volkanın 6 saatlik açlıktan sonra Hasan abi hakkında ki düşünceleriyle mekana girişi:queen:

Ocak başı :p

Memduh DAYI:queen:

Alabalık havuzu

Çevreden bi kaç görüntü

Ve çiftlerimiz:rendeer:
Hasan abi(Makine)&Sezen abla

Murat abi(fevri)&Eşi

Birkan(janti) & Berker(wodka) :queen:

Ahmet abi(ahmetnr)

Yoshimura Memduh

Ve göbeeeei:queen:

Balığa yapılan hunharca saldırı

xt volkan(pazer)

ve dönüş

bu foto çekilirken orda yoktum ama sanırım arkadaki köpek ?:silent:

Kapanış :
yanlış otoban çıkışından çıkıp geldiği yöne geri gitmeye çalışan memduh ile berker arkadaşlarımızı huzurunuzda kutluyorum:p

Son düzenleme:
Öncelikle çok güzel bir gezi olmuş :p (standart yazımı yazimda ) katılımcı arkadaşların hepsine teşekkürler harika zaman geçirdim motor üstünde :D yane karaya pek ayak basmadıkta ondan :D doğaydı virajtı adrenalindi hepsi bir arada yaşadık yaniiii...Vee geLeLim Tequ sana oLm işin gücün yok mu bnm resmimontajlayıpta karın baklalarımı göbekli göstermişsin bu kdr kıskanç olur bir herif yaaa neyseki herkes biliyor :D

bakla ? karın? :queen:
qöbeq işte alenen göbeq ..
viraj özülrü insan:queen:

Tek kelime ile çok güzel fakat aynı zamanda çok yorucu bir gezi oldu.10 gbi başlayan maratonumuz 5 saat sonra yemek molası ile anlam kazandı :mrgreen:
Geri dönüş yolunda biraz kopmalar olsa da herkes evine sag saglim ulaştı çok şükür.Katılan arkadaşlara çok teşekkürler elinize yüreginize saglık,yeni gezilerde görüşmek dilegi ile.
Memduh dogur artık çu çocugu da sevelim yavrunu,beyaz panda seni :p

Lan oLm montaj diyom aLa aLa Tequyu bilmen mi sen ugraşıyor gene işte miLLetLe bana viraj özürLü demiş kendi nasıl kefeni yırttı hiç söyLememiş :D

bikerem biz yannış otoban çıkışından fln çıkmadık...memduh tanıdık birini gördü ondan döndük...
bu arad güzel gezi olmuş katılımcı bütün arkadaşlara teşşekkürler..emeginize saglık...

Tek kelime ile çok güzel fakat aynı zamanda çok yorucu bir gezi oldu.10 gbi başlayan maratonumuz 5 saat sonra yemek molası ile anlam kazandı :mrgreen:
Geri dönüş yolunda biraz kopmalar olsa da herkes evine sag saglim ulaştı çok şükür.Katılan arkadaşlara çok teşekkürler elinize yüreginize saglık,yeni gezilerde görüşmek dilegi ile.
Memduh dogur artık çu çocugu da sevelim yavrunu,beyaz panda seni :p
dogurtmam o çoçugu..önce babası ortaya çıksın::evil::

Son düzenleme:
o kadar çok viraj vardı ki en azından 1 tanesini kaçırmadan bitirmek olmazdı :)
Mali tamam makina seninde neden bütün fotolarda sen varsın arkadaşım,fotoroman olmuş mubarek :mrgreen:
Ben berker beye daha çok yer veririz die düşünüyodum,ne de olsa fotojenik çocuk :cherry:

Lan oLm montaj diyom aLa aLa Tequyu bilmen mi sen ugraşıyor gene işte miLLetLe bana viraj özürLü demiş kendi nasıl kefeni yırttı hiç söyLememiş :D

bunlr neki???.ben senin hafta içi ne fotograflarını yayınlıcam..şırdancı seni:)
memduh baba şırdnaları:queen:
onlar çıkınc artık adanayı terk edersin...:queen:

Mali tamam makina seninde neden bütün fotolarda sen varsın arkadaşım,fotoroman olmuş mubarek :mrgreen:
Ben berker beye daha çok yer veririz die düşünüyodum,ne de olsa fotojenik çocuk :cherry:

bizi bilen bilio sayın baykam....:wiinkk:fazla ön pland olmamızagerek yok...

Son düzenleme:
Berker çekinme çekinme söylesene ne otobanı ne köy yolu her yerde kaybolduk itiraf et nasıl olsa formda yazarlar :D ewet arkadaşlar hep geride kaldım ama neden berker i beklemek zorunda kaldım napim arkadaş işte atsan atılmaz satsan satılmaz

Berker çekinme çekinme söylesene ne otobanı ne köy yolu her yerde kaybolduk itiraf et nasıl olsa formda yazarlar :D ewet arkadaşlar hep geride kaldım ama neden berker i beklemek zorunda kaldım napim arkadaş işte atsan atılmaz satsan satılmaz

berkerim berkerim benzinim bitiyo..aman ayrılma yanımdan diyen kimdi???
insanoglu işte..nankör...sen daha 10 metre önünü göremion geride kalan berkeri nasıl görecen HORMONLU MANKEN ENGİN KOÇ kılıklı motorcu :queen::queen:

Son düzenleme:
oLm berker kurban ol sen dayıma ama öle ama böle bizden bir artis çıkmış oLm sizden kim çıkmış hııı berkerim kerterim yeter stan up a çevirme döktürme buraya bana tencereni yıkılır miller haaa ona göre hadi yat zıbarda kurtulim senden...

oLm berker kurban ol sen dayıma ama öle ama böle bizden bir artis çıkmış oLm sizden kim çıkmış hııı berkerim kerterim yeter stan up a çevirme döktürme buraya bana tencereni yıkılır miller haaa ona göre hadi yat zıbarda kurtulim senden...

iyice seviyeyi düşürdün saten:farao:
ben bu şartlar altında daha fazla foruma takılamıcam...üzgünüm:farao:

Aman yesinler demiyorsun o kdr milletin arasında tek halat bendeydi o yüzden kalırım diye korkuyordun yolda benim yanımdaydın diye ben söylüyormuyum ama sen bu şartlar altında asıl ben kalamam :) berker terker...

bu resimlerin arasından en az 20-25 resmimi sildim :p
Sezen ablaya beni çekmeyi ihmal etme demiştim saolsun etmemiş :p

Güzel gezi oldu. Yemek yediğimiz yer Santaıras. Güzel yollardı. Toplamda 300km civarı yol yapıyor. Yol yapmak istediniz yaptırdık kardeşim. Haftaya Amazon'a balta girmemiş ormanlara. Menzil 6000km 1 mola verecez :mrgreen:

transalpi almayıp cbr 125'le dağ yoluna giren zihniyeti kınıyorum :farao:

güzel geziydi ama çok yoruldum, heryerim ağrıo :pale:

bu yüzden pek tat alamadım diyebilirim

Gezinizi hiç beğenmedim çok berbat bir gezi olmuş özelliklede fotolar çok kötü sanki bir eksiklik var gibi.
Eskiden bmw li bir arkadaş vardı onu göremiyoruz. Onsuz gezilerinizin tadı yok.
Bu arada birkan&Berker ikilisine mutluluklar dilerim :rendeer:
:queen: :queen: :queen:

@Fuut Fuat kardeşim geziye gelmenizi çok istedik. Ancak gelememenizden dolayı üzüntü içindeyiz. Diğer gezimize bekleriz.

Bu arada gerçekten Birkan ve Berker çok yakıştı. Sanırım birkaç ay sonra Hollanda'ya giderler :mrgreen:

muhauhauhah bu birkan & berker oLayı yurt sorunu oLmadan çözülmeli derim ben :D adı konmalı yane

oohh allah muhabbetinizi artırsın not 10 üzerinden 8 cünki iki kişi eksik...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar