[Adana MT] Gözne-Ayvagediği qezisi

ben bu duruma 10 üzerinden 1 verirdim :silent:

çok bile vermişsin

gezi güzelde başlıkla uyum sağlanmamış sanki ben yıllardır gözneye çıkarım oraya ait bir foto göremedim ayvagediğide öyle hatta dün gene ordaydım sadece yolları çekmişsiniz birde yemek yediğiniz yer olan santaırası orasıda bize çok uzak zaten

yinede paylaşım için sağol

yanımızda fotoğraf makinesi yoktu, tlf'larla da ancak bunları yapabildik.

diğer gezi fotolarımıza bakarsan, pek ayrıntılı çekim yaptığımızı görebilirsin.

@Fuut Fuat kardeşim geziye gelmenizi çok istedik. Ancak gelememenizden dolayı üzüntü içindeyiz. Diğer gezimize bekleriz.

Bu arada gerçekten Birkan ve Berker çok yakıştı. Sanırım birkaç ay sonra Hollanda'ya giderler :mrgreen:

biz gitmeye gidecegiz de yanımızda kimleri götürecez onun derdindeyiz :wiinkk:

Gezinizi hiç beğenmedim çok berbat bir gezi olmuş özelliklede fotolar çok kötü sanki bir eksiklik var gibi.
Eskiden bmw li bir arkadaş vardı onu göremiyoruz. Onsuz gezilerinizin tadı yok.
Bu arada birkan&Berker ikilisine mutluluklar dilerim :rendeer:
:queen: :queen: :queen:

o bmw li arkadaşla ilgili çeşitli söylentiler war...oda sanırsam hollanda yerine arabistanı tercih etmiş:queen: sonuçta farkeden bişi yok birinde işler gizli digerinde açık yürüyor:queen:

Son düzenleme:
muhauhauhah bu birkan & berker oLayı yurt sorunu oLmadan çözülmeli derim ben :D adı konmalı yane

snn bebek sorunun herşeyden önemli bence...
kültürel degerleri yüksek olan bi ülkede yaşıoruz...
örf ve adetlerimiz söz konusu...
sonra töre cinayetine fln kurban gitme :queen:

memduh cocuğun benden oldu itiraf et artık bütün gezi boyunca önümdeydin inkar etmeye kalkma

iç organlarım yer deiştirdi bağırsağımdaki parazitler öldü resmen ve hala titreşim var bir taraflarımda :p burcu kaskım ne zaman gelior

..............::dpac::::firca::::158::.......................

uLeynnn berker önce senden başLayım Bayhan Bayhan bakışlarınla en sonunda adın bir başkası ile çıktı :) buna ne diyeceksin bakim hıı anıL sana gelecek olursak bir hafta boyunca kendinde br degişklik fark edeceksin sonra konuşalım senlede :D oturun bakim yerinize şimdi shen abinizden aldınız lafınızı naşş naşşşşşşşşşşşşşş :D

:queen: bayhan mııııııı :queen: berker :queen:

poahahahaaaaaaaaaaaa

Çok keyifli bir geziydi. Tüm arkadaşlara selam olsun..

Telefondan çekebildiğimiz birkaç foto da ben gönderiyorum.

Ben ve Mateja Kezman.

fevri abim resimde kejmanla alakam cikmamis resmen yandan verseydim pozu :mrgreen: bana geziden kalan bir kacirilan viraj ve sirt agrisi kaldi :p guzel geziydi memduhta halinden memnundu sanki:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar