Motorla Taşıdığınız En Garip Yük

VALLA BEN SADECE İLAÇ TAŞIYORUM HEE BİDE MOTORA 3 KİŞİ BİNDİĞİMİZ OLMUŞTUR:cherry:

üç kişi pinmedim deyen bizden değildir:p:p:p

koruma Full pindik ama:pale: vallah yaaavv, resimleri koyacam görürsünüss.

valla tek bildigim ybr ye 5 kişi bindigimiz ben test ettim onayladım binebilirsiniz...
:mrgreen:

Ben 7 kişi bindirmiştim scooter ime herkes bakıyodu ama tek ben binsemde yine herkes bakıyo :D

Ben 7 kişi bindirmiştim scooter ime herkes bakıyodu ama tek ben binsemde yine herkes bakıyo :D

7 kişimi,nasıl sığdınız scooter'a.hadi sığdınız ,kabataslak bi hesap yapalım .1 kişi ortalama 70 kg olsa yapar 490 kg,yanii yarım ton.hadi 60 kg hesaplayalım 420 kg ve motor ağırlığı.bi scooter'in yuruyen aksamı bu yuku çekemez.adamlar bu işi SS'lerle özel ekipman ve özel motosiklet ile yapıolar,siz nasıl yaptınız anlamadım :silent::silent:
hee scooter ne marka ??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
7 kişimi,nasıl sığdınız scooter'a.hadi sığdınız ,kabataslak bi hesap yapalım .1 kişi ortalama 70 kg olsa yapar 490 kg,yanii yarım ton.hadi 60 kg hesaplayalım 420 kg ve motor ağırlığı.bi scooter'in yuruyen aksamı bu yuku çekemez.adamlar bu işi SS'lerle özel ekipman ve özel motosiklet ile yapıolar,siz nasıl yaptınız anlamadım :silent::silent:
hee scooter ne marka ??

Avatara baksana Bakımsız Tarzan...... Fürek gibi ezberden sallıyon......

ybr ıle arkadasn evını parca parca gece 02.00 da baslayıp 6.30 a kadar ne sıgdysa elımıze aramıza taasıdık:)

ASAYA 150-T1 ile yengemi taşıdım 100kg vardı sanırım... rampa yukarı taşıdım bir an ters döncez diye çok korktum...

kendin taşı kendin tak,
bende yeni çantalarımı aldıgımda dikkandan eve kadar böyle taşımıştım,ama üstünde iki koli banti bitirdim,hatta çıkarkan amcanım bir olum rizeye mi gidiyoz diye söylenmişti.
ama çok da saglam olmuştu heeee:p

tabi sonrası da süperdi haniii

Son düzenleme:
bunlar çok şey taşıyorlar

motorscooter_sm.jpg

image1.jpg

image1b.jpg

image2.jpg

image4.jpg

image5.jpg

image6.jpg

image7.jpg

image8.jpg

image9.jpg

image10.jpg

image11.jpg

image12.jpg

image13.jpg

image14.jpg

image15.jpg

peking_hairy_tractor_1.jpg

:mrgreen::mrgreen::queen: su resımlerın en sonundakı 3 tekerleklı motor tarzı garıp arac cok muthısmıs :) orduya 2 3 tane yaptırmak lazım bundan cok iyi kamufle eder kendını bunlar :) kımse arac oldugunu anlamaz bı tomar ot yıgını gıbı duruyo :queen:

ben anayolda görmüştüm..iki tane adam çinli bir maxi schooter tipindeki motora binmişler ikisinin ortasındada kuzu bacaklarını havaya dikmiş..çok garipti..tabi kurban bayramında bu..:queen:..fotoğrafını da çekmiştim..bulunca eklerim:mrgreen:

ben ılk motorum olan peugeot 105 cobra ıle honda hero cd100 motor artı ıkı kısı cekmıstım pejola ınanması zor ama bıde jawa ma bı keresınde 4 kısı bınmıstık gercı sonumuz kotu oldu yokus yukarı gelınce motor şaha kalktı sonuc yerdeydım bıdahada en fazla ıkı kısı bındım bazen cımento torbası fılan tasırımsız ama sızsız olun jawa ya bırden fazla kısı bınmeyın:)

kendin taşı kendin tak,
bende yeni çantalarımı aldıgımda dikkandan eve kadar böyle taşımıştım,ama üstünde iki koli banti bitirdim,hatta çıkarkan amcanım bir olum rizeye mi gidiyoz diye söylenmişti.
ama çok da saglam olmuştu heeee:p

tabi sonrası da süperdi haniii

kanka naptın sen ya...Bu pratikliğine çözüm buluşuna çözüm sunuşuna hep hayran oldum takdir ettim kanka...tanıdığım yegane gerçek motor sevdalılarındansın...:cat:

alp kanka bende bi kerem 5+1 müzik sistemi aldıydım...fi tarihte...arkada sallanır durur...sonracıma kolisiyle birlikte yere düştü ve Halk otobosunun altında kaldı bir kısmı...kolonlar eksik şimd...5+1 oldu 3+1...3 ün 1 i şekli yani...:queen:

ben izmirden bodruma kadar gs500 ümle ,ful yağmurlu bir akşamda yeğenime mama sandalyesi taşımıştım,ama sizin yazdıklarınızı okuyunca çok şaşırdım,içlerinde en sıradanı 3 kişi binmek,onu zaten bende yapmıştım :cherry:

Ben asla YÜK olarak addedemiyeceğim ama, eşimi taşımak sanırım en acibi:queen: Şimdi zati omuzum üzerinden bakıyor ne yazacağım diye:queen:
motorda uyuyan artçı olur mu yaaaa:queen: evet bildiğiniz uyku:mrgreen:

Ben asla YÜK olarak addedemiyeceğim ama, eşimi taşımak sanırım en acibi:queen: Şimdi zati omuzum üzerinden bakıyor ne yazacağım diye:queen:
motorda uyuyan artçı olur mu yaaaa:queen: evet bildiğiniz uyku:mrgreen:

Uyuyan artçı!!!

Aman Allahım!!!

Sıkı sıkıya onu kendinize baglamadan yola çıkmayın sakın....

Eyvahlar olsun

:cat:

Bende sızmış vaziyetteki arkadaşımı 30 km den eve getirmiştim gecenin 3,5 unda... Rampa aşağı 120 yaptım yine ayılamadı(kaskı yoktu taktıramadım)

mondial 50 tt kasasında çin menşeli motorum ile 15 inc monitör , atx kocaman kasa , bir çuval kitap taşımıştım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar