Motorla Taşıdığınız En Garip Yük

Arkamda 120 kg'lık arkadaşımla adapazarı serdivan kampsüsüne giden rampayı 2. viteste çıktım motor daha gaz yiyordu.1. vitese gerek kalmadı.

ama ertesi gün arka teker telli olduğu için akort yaptırmak zorunda kaldım!:)

1996 yılında 1995 Model minsk 125e ile 95 Kg. ben, 65 Kg. hanım, Deponun üzerinde 4 yaşında oğlum, arka demir üzerinde 8 yaşında kızım, elciklere takılı mangal, örtü, kömür vs. piknik malzemeleri ile Seyhan Baraj Gölü kenarına pikniğe giderdik. Heeyyyyt beee neydi o günler.
Geçenlerde'de bir mobilet bionik gördüm. Adam 4 Metrelik 4 adet plastik pis su borusunu altına almış, mabadınıda uygun şekilde yerleştirmiş gidiyordu. Buna çok güldüm işte.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
1996 yılında 1995 Model minsk 125e ile 95 Kg. ben, 65 Kg. hanım, Deponun üzerinde 4 yaşında oğlum, arka demir üzerinde 8 yaşında kızım, elciklere takılı mangal, örtü, kömür vs. piknik malzemeleri ile Seyhan Baraj Gölü kenarına pikniğe giderdik. Heeyyyyt beee neydi o günler.
Geçenlerde'de bir mobilet bionik gördüm. Adam 4 Metrelik 4 adet plastik pis su borusunu altına almış, mabadınıda uygun şekilde yerleştirmiş gidiyordu. Buna çok güldüm işte.

Sana gülmek daha yeridir .....:queen: :queen: :queen:

ben görmüştüm galiba sizi:p

Ben hiç bişi taşımadım.Zaten benim bişe taşıycak motorum bilem olmadı:salut: :salut: Bi keresinde bisiklete 3 kişi bindiydik:p

kavun , karpuz ve 8litrelik su damacanası....

scooter demek motosikletin stationwagon'u demek.....

sele altında helva olan kedinin akibetini ben de çok merak ediyorum....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya sahi o kedi noooldu??? Arkadaş burdaysan anlatsana yaaa meraklandık bak şimdi:queen: :queen:

klasik ve elektro gitar, uzun saplı bağlama, amfi... en ilginci ise 'jant ayar sehpası' öyle biçimsiz ki arkadaş öyle koyarsın olmaz böyle koyarsın olmaz, bir de mobilete üç kişi binmiştik ama onu çoğumuz yapmış anlaşılan.

98 lerde mobiletim vardı 8 metrelik düz olta kamışı ve sırtımda devasa bir çanta ile torbalar taşımıştım. yelkenli gemi gemi gibi duruyordu. bir yelkeni eksikti.

Afferim size ne diiim.Büyük marifet valla.çok usta motorcuymuşsunuz bea tebrik ederim herbirinizi.Donald Duck Amca`ya bi ara söliimde herbirinize madalya taksın şöööle en büyüüünden :silent:

ben bir iki ay önce matbada araç arıyorum bütün araçlar dışarıda,baskıya kalıp yetiştirmem lazım matbacılar sitesine Allahtan yakın, fakat elimde gidecek kadar yakın değil, baskı öncesinden selçuk diye bir arkadaşımla beraber düşündük taşındık taksi tutalım dedik,:)benim aklıma motorum kymcom geldi olurmu olur dedim.bu arada kalıplar hafif ama 70x100 ebadında arkada selçuk önde ben yavaş yavaş götürdük yalnız millet garip garip bakıyodu bizde kıkır kıkır gülüyoduk.biraz hızlandıkmı yelken etkisi yapıyordu. o yüzden yavaş ama dikkatli bir şekilde işimizi görmüştük.

bizim ekip top oynamak istiyoruz deyince kıramadım:p futbol topu taşımıştım:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar