Motorla Taşıdığınız En Garip Yük

ben bir iki ay önce matbada araç arıyorum bütün araçlar dışarıda,baskıya kalıp yetiştirmem lazım matbacılar sitesine Allahtan yakın, fakat elimde gidecek kadar yakın değil, baskı öncesinden selçuk diye bir arkadaşımla beraber düşündük taşındık taksi tutalım dedik,:)benim aklıma motorum kymcom geldi olurmu olur dedim.bu arada kalıplar hafif ama 70x100 ebadında arkada selçuk önde ben yavaş yavaş götürdük yalnız millet garip garip bakıyodu bizde kıkır kıkır gülüyoduk.biraz hızlandıkmı yelken etkisi yapıyordu. o yüzden yavaş ama dikkatli bir şekilde işimizi görmüştük.

Kalıplar ozosolmuydu yoksa tif mi :) ha bu arada selçuk un soyadı yılmaz mı?

***2 kişi+ 1 büyük boy şu tekerlekli bavullardan+1 valiz+1poşet+1laptop
***yine 2 kişi+traktör marş dinamosu+5kilo patates+alışveriş poşetleri(bu şekilde tarsus-adana)
***2kişi+1kişi
***2kişi+4 kasa şalgam

onlarda bıseymı be babamı tasıyorum 110 kılo ama sıf gobek .buarada bende 90.

Ohooo... Ben alişveriş listesini çoktan yazmışım... :mrgreen::queen::queen:

*Bilgisayar kasası , monitor , 33 ekran TV .
*Dijital uydu ; çanak anten ve malzemeleri ,
*Max.5 kutu seramik fayans , (toplam 100 kiloyu geçiyordu)
*Çimento vb hırdavat malzemeler , boya , mermer ,
*Birden fazla insan , 3 kişi bindik ,
*Birçokdefa piknik malzemeleri , mangal , tüp vs vs ,
*Bisiklet ve bisiklet aksesuarları ,
*Av tüfekleri ve diğer av malzemeleri + ateşli birkaç silah,
*Fazlaca kömür (üstüm başım batasıya kadar)

saysam bitmez.Bunlar en fazla hatırlayıp güldüklerim...

Valla benım sımdıye kadar tasıdıgım en garıp yuk ananem dı :) :) aman yarabbı o ne tonaj ogle :) motoruda nerden yokusa surdum :) heheheh

O bı yana en fazla 37 Ekran TV , Duvar aparatı , yukseltec ve kabloları ust uste kooyup artcı koltuguna baglayıp kancalı lastıklı esnek ıple tasımıstım gayet garıptı herkez bakıyodu :)

1 defa araba şanjumanı reno 12'den çıkma
arkadaşla ava giderken 2 kişi olmamıza rağmen 2 tane köpek.ama köpekler bile zevki almıştı.
kurban bayramı sırasi arkadaşim arkada kucağında koyun taşımıştık.

aslında en garibi arkada alp abiyi taşımak olur.kimse arkada ne olduğunu anlayamaz. :p:p

benim okul zamanı işportacılık yaparken taşıdıklarım:)
inşallah abartığımı düşünmezsiniz

ön gidonun sağında ve solunda 2 büyük poşet
bu poşetlerin içinde duruma göre oyuncak duruma göre hediyelik eşya mum filan oluyordu.

omuzuma asıp deponun üstüne koyduğum içi ıvır zıvırla dolu çanta.

arkada ise ağzına kadar dolu heybe (içinde tavla okey ve iskambil kağıtları vardı satmak için.)bu heybenin üzerinde de 2 büyük poşet içinde şişirilmiş futbol topu:mrgreen:

bunlar da yetmezmiş gibi 90kg olan beni taşıyordu benim cefakar motorum.:joker:

şu anda eski randımanını vermemesine kızıyordum ama varmış bir sebebi :cherry::cherry:

Zıpkın taşıdım hiçbiryere sığmadığı için motorun altına boydan boya koli bantıyla yapıştırmıştım.
He en fazla yük ne taşıudınız derseniz hergün yeni rekorlar kırıyorum:) en son geçen hafta çanta tıkabasa dolu, artçı kolduğuna üst üste 2 tane koli ahtapot fileyle dolu, selenin önünde kalan boşluğada 1 koli sıkıştırıyolrum birtek kendime yer kalıyor. motoru boşaltınca bukadar malı motorlamı getirdim ben diye şaşırıyorum. Taşıdığım yükte ağır oluyor genelde rulman ve kayış:cherry: Rulman ağırlıklı olursa hele ağırlık merkezi çok değişiyor başka motor kullanıyormuş gibi hissediyorum.:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
1 defa araba şanjumanı reno 12'den çıkma
arkadaşla ava giderken 2 kişi olmamıza rağmen 2 tane köpek.ama köpekler bile zevki almıştı.
kurban bayramı sırasi arkadaşim arkada kucağında koyun taşımıştık.

aslında en garibi arkada alp abiyi taşımak olur.kimse arkada ne olduğunu anlayamaz. :p:p

Hade ordan bakımsız tarzan.... Asıl öndekini bişeye benzetemezler.....:queen::queen:

19"monitör ve pc kasaları ve açılmamış torba kömür

Son düzenleme:

rup

37 ekran/55 ekran tv
bilgisayar kasası
elektrik süpürgesi
mangal. mangal kömürü ve bilimum piknik malzemeleri
80x30 afyon mermeri
istanbuldan bursaya dönem sonu dönüşü yaparken 2 tekerlek li bavul bir normal bavul bide srt çantamı direksiona asıp gelmiştim:D
bide 14 yaşındayken ben+ 3 kişi (kimse kızmasın cahillik işte)

otomobil diyen olursa hiç şaşmam.ne der sizce? ben yaptım oldu:cherry:

2005 yılında kanuni hussarla artçı olarak 65 litrelik içi sonuna kadar çamaşır dolu çanta ve araya sıkıştırılmış nargile bornovadan balçovaya kadar gittik marpuçu gören şoka giriodu. yine aynı yıl aynı scooter la 5 kişi okulun bahçesinde tur attık :mrgreen:

2000 model peugeot trekkera 3 kişi binmiştik sürücü bendim gazı köklememle motorun şaha kalkıp yerle bir olmamız hala aklımdan çıkmıyor....:p

Benim zavallı Beat ile 160 kiloluk tekne motorunu ve aynı zamanda tamirci arkadaşı taşımıştım:mrgreen: tamirci de bir o kadar vardı. İşin ilginci, motor ağır olduğundan bacak arasında kuzu gibi duruyordu ama bütün uzantıları ile neredeyse yol şeridini kaplayan bir araca dönüşmüştük:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tatıl için köydeyken (sinop boyabat) arabayla dağları ovaları gezerken arabamız batağa saplandı sağolsun köylünün biri java sıyla ipi bağladı iki kişi oturdu motora ben patinajda, arabayı çeke çeke çıkmama yardım etti saolsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar