Motorla Taşıdığınız En Garip Yük

benım motorla kocaman bır asure tenceresı tasıdık.arkada esımın elınde duruyordu.ama tum serıdı kapatarak gıttık :)

Raflar,bilgisayar kasası...vs ama en ilginci kediydi koltuğun altına koyduk hayvanı vardığımızda hayvan helva gibi olmuştu.

bir ara alanyada hollanda ülkesinin güzellik yarışması varışması vardı motora binmek isteyen hatuna hayır diyemedim :p

ilginç olan o hatun 3. oldu yani hollanda 3. güzelini motorla gezdirdim :)

Bu soruya verilen cevaplardan çıkan sonuç, resimler bölümünde güldüğümüz eleştirdiğimiz olmaması gerektiğini söylediğimiz birçok şeyi aslında bizlerde yapmışız. Empati yapalım ozaman kendimize.. Ben mi ?? hmm evet.. evetttt yalan değil utanmıyorum ama gururda duymuyorum şartlar zorladı ben kader kurbanıyım.. Taşıdığım yük Alaturka Tuvalet :mrgreen: :queen:

Birşeyin yanlış olduğunu bilmek onu yapmamak anlamına gelmiyor arkadaşlar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Okuduğum kadarı ile birçok enteresan ve ağır şeyler taşımışsınız ama benim taşıdığım şekilde kimseyi görmedim ve duymadım bugüne kadar.
Kız istemeye gidiyoruz, kardeşim eşi ve ben validemin evinde buluşup yola çıkacağız. Çiçek alacağım :rendeer: ama o ne evin yanındaki çiçekçi kapalı, etrafada dolandım bütün hepsi kapalı. Gittim motoru aldım, üzerimde takim elbise, kesin açık olduğunu bildiğim bir çicekçiye gittim, koca bir buket yaptırdım. Sonra motor başına geldim ve kaldım, e ben bunu bozmadan nasıl götürecem diye. Çiçekçilerden yardım istedim, önce motora yerleştim sonra çiçek için uygun bir pozisyon bulduk ve yola çıktım, tabi bu arada benim ayaklar ve eller iptal durumda. ara sokaklardan gidiyorum ve dua ediyorum nolur bişi olmasında ben durmayayım diye çünkü ayağımı yere koyamam, onlarla çiçeği destekliyorum. Caddeyi boylamasına geçmem lazım, ışıklara yaklaşıyorum, yeşili tutturmaya çalışıyorum ve.. vala.. yeşili yakaladım tam karşıya geçiyorum öküzün biri inatla üzerime geliyor, neyse onuda hallettikten sonra eve varıyorum, tam o sırada arabayla kardeşim geliyor ve e niye uğraştın söyleseydin biz gelirken alırdık diyor :pr: acaba heyecandanmı kafam basmadı o esnada yoksa illa her işi motorla çözerim diye inatmı ettim bilemiyorum ama bir daha bazı şeyleri gereksiz yere zorlamamaya karar veriyorum o anda.

Eeeee kızı verdiler mi bari? :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu soruya verilen cevaplardan çıkan sonuç, resimler bölümünde güldüğümüz eleştirdiğimiz olmaması gerektiğini söylediğimiz birçok şeyi aslında bizlerde yapmışız. Empati yapalım ozaman kendimize.. Ben mi ?? hmm evet.. evetttt yalan değil utanmıyorum ama gururda duymuyorum şartlar zorladı ben kader kurbanıyım.. Taşıdığım yük Alaturka Tuvalet :mrgreen: :queen:

Birşeyin yanlış olduğunu bilmek onu yapmamak anlamına gelmiyor arkadaşlar :)

Utanma Utanma yaaa. bende kinetixle alafrangasını taşımıştım. yanına 2 torbada kalekim hediye verdiler:queen: :queen:

Raflar,bilgisayar kasası...vs ama en ilginci kediydi koltuğun altına koyduk hayvanı vardığımızda hayvan helva gibi olmuştu.

hayvan noooldu anlatmamışssın. Konuya komşuyamı dağıttınız?

Son düzenleme:
bu soruya avrupalının yanıtı bu olsa gerek

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bikeresinde kinetix le 5 çuval kömür getirmiştim:wiinkk:

75 kg civarı bir arkadaşım arkada, aramızda 19 inç philips lcd (kutusuyla) Selamiçeşmeden Kadıköye gittim.lcd sıfır sayılırdı, 2.günü geri iade yapılacaktı.

Allahım -- bereket düşürmediniz onu yolda yaf :mrgreen:
Bir de abicim acaip güldüm bunları okurken, helal olsun yaf, sizde iyi denge ve planlama var, ben olsam o odunları, kömürleri, bilgisayar masasını, kasayı, uydu çanagını falan garanti devirirdim. *t

Dartmaul yazinca aklima geldi bende cicek almaya gittim cicegi aldim baktim cicegi tasiyamiyacagim motorla bende cicekciyi tasidim eve kadar evin onunde indirdim adam kac numaraydi sizin daire dedi ben daha motoru parketmeden cicegi teslim etmis :) hanimda a zamanlama super senden once cicegim geldi dedi.

Abi süper bu olay, bir yere çerçevelettir sen bunu, çok güldüm.
-t

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
aslında her motorcunun bi tane MİNARELLİ motor alması lazım galiba. Hani şu kamyonet kasası gibi oluyo 3 tekerli:queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sahi motosiklet romorku satan veya yapan yer varmı ? bilgisi olan?

*Bilgisayar kasası , monitor , 33 ekran TV .
*Dijital uydu ; çanak anten ve malzemeleri ,
*Max.5 kutu seramik fayans , (toplam 100 kiloyu geçiyordu)
*Çimento vb hırdavat malzemeler , boya , mermer ,
*Birden fazla insan , 3 kişi bindik ,
*Birçokdefa piknik malzemeleri , mangal , tüp vs vs ,
*Bisiklet ve bisiklet aksesuarları ,
*Av tüfekleri ve diğer av malzemeleri + ateşli birkaç silah,
*Fazlaca kömür (üstüm başım batasıya kadar)

saysam bitmez.Bunlar en fazla hatırlayıp güldüklerim...

evmı yaptın arkadaşım bea :queen: :queen: :queen:

Valla enim öyle ilginç yüklerim olmadı...
Eskiden scooter vardı ve onunla
1-2 defa büyük boya kusutu taşıdım
Çimento, Kireç, Beyaz çimento (İnşaat işeri de yapıyoruz da ondan)

250 MCT ile taşıdığım en garip yük anneme aldığım doğum günü hediyesi galba. Saç şekillendirici :cat:

guzel bır soru:)...kaskımı tasıdım zuahahahha:):)

ben yanlıs olasın gecen sene mobıletle matkap sıprel tası ara kablo.. pvc montaj malzemesive amcam vardı 1 sene devam ettı boyle:cherry:

xerox dijital fotokopi makinesi taşıdım :mrgreen:
bir adet lazer yazıcı taşıdım (hp laserjet 1200)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar