Okuduğum kadarı ile birçok enteresan ve ağır şeyler taşımışsınız ama benim taşıdığım şekilde kimseyi görmedim ve duymadım bugüne kadar.
Kız istemeye gidiyoruz, kardeşim eşi ve ben validemin evinde buluşup yola çıkacağız. Çiçek alacağım :rendeer: ama o ne evin yanındaki çiçekçi kapalı, etrafada dolandım bütün hepsi kapalı. Gittim motoru aldım, üzerimde takim elbise, kesin açık olduğunu bildiğim bir çicekçiye gittim, koca bir buket yaptırdım. Sonra motor başına geldim ve kaldım, e ben bunu bozmadan nasıl götürecem diye. Çiçekçilerden yardım istedim, önce motora yerleştim sonra çiçek için uygun bir pozisyon bulduk ve yola çıktım, tabi bu arada benim ayaklar ve eller iptal durumda. ara sokaklardan gidiyorum ve dua ediyorum nolur bişi olmasında ben durmayayım diye çünkü ayağımı yere koyamam, onlarla çiçeği destekliyorum. Caddeyi boylamasına geçmem lazım, ışıklara yaklaşıyorum, yeşili tutturmaya çalışıyorum ve.. vala.. yeşili yakaladım tam karşıya geçiyorum öküzün biri inatla üzerime geliyor, neyse onuda hallettikten sonra eve varıyorum, tam o sırada arabayla kardeşim geliyor ve e niye uğraştın söyleseydin biz gelirken alırdık diyorr: acaba heyecandanmı kafam basmadı o esnada yoksa illa her işi motorla çözerim diye inatmı ettim bilemiyorum ama bir daha bazı şeyleri gereksiz yere zorlamamaya karar veriyorum o anda.
Bu soruya verilen cevaplardan çıkan sonuç, resimler bölümünde güldüğümüz eleştirdiğimiz olmaması gerektiğini söylediğimiz birçok şeyi aslında bizlerde yapmışız. Empati yapalım ozaman kendimize.. Ben mi ?? hmm evet.. evetttt yalan değil utanmıyorum ama gururda duymuyorum şartlar zorladı ben kader kurbanıyım.. Taşıdığım yük Alaturka Tuvalet :mrgreen: :queen:
Birşeyin yanlış olduğunu bilmek onu yapmamak anlamına gelmiyor arkadaşlar![]()
Raflar,bilgisayar kasası...vs ama en ilginci kediydi koltuğun altına koyduk hayvanı vardığımızda hayvan helva gibi olmuştu.
Eeeee kızı verdiler mi bari?![]()
75 kg civarı bir arkadaşım arkada, aramızda 19 inç philips lcd (kutusuyla) Selamiçeşmeden Kadıköye gittim.lcd sıfır sayılırdı, 2.günü geri iade yapılacaktı.
Dartmaul yazinca aklima geldi bende cicek almaya gittim cicegi aldim baktim cicegi tasiyamiyacagim motorla bende cicekciyi tasidim eve kadar evin onunde indirdim adam kac numaraydi sizin daire dedi ben daha motoru parketmeden cicegi teslim etmishanimda a zamanlama super senden once cicegim geldi dedi.
*Bilgisayar kasası , monitor , 33 ekran TV .
*Dijital uydu ; çanak anten ve malzemeleri ,
*Max.5 kutu seramik fayans , (toplam 100 kiloyu geçiyordu)
*Çimento vb hırdavat malzemeler , boya , mermer ,
*Birden fazla insan , 3 kişi bindik ,
*Birçokdefa piknik malzemeleri , mangal , tüp vs vs ,
*Bisiklet ve bisiklet aksesuarları ,
*Av tüfekleri ve diğer av malzemeleri + ateşli birkaç silah,
*Fazlaca kömür (üstüm başım batasıya kadar)
saysam bitmez.Bunlar en fazla hatırlayıp güldüklerim...