Motorla Taşıdığınız En Garip Yük

ben ole ılgınc seyleri motorla tasımadım ama dun aksam motorun lastıgı patlayınca ben onu tasıdım

Motosiklet Çantası , arkadaki yerinde durmayınca .
Scooterda ayaklarımı bastığım yere koyup eve getirmiştim .

varmı motorla motor taşıyan...geçen ay e 5 karayolunda bir scooter in ortasına başka bir scooter istiflemiş bide artçı yanına yanastı tam 50 kms ile gidiyordu resim yok ama kardeslerimiz fena yaratıcılar büyük cesaret ..

Motosiklet değl ama bisikletle ilginç birşey taşıdım. Senelerce bisikletle işe gidip geldim. Bir gün bir hastamın sağolsun getirdiği 30 tane yumurtayı bisikletin gidon çantasında 20 km taşıyıp eve getirmiştim. Hem de hiçbirisini kırmadan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125 honda ile e5 de kartaldan hareme 6 mtrelik demir boru arkada pazar arabası demirin ucuna baglı bazen rotu kayıp 2 ci şeridide kapatıyordu rotu düzeltip getirdim

bionikle kasa taşımıstım bide 4 kişi binmiştik:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 ----------

breton la java çektim taşımış olmuyom ama sonuçta bir yerden bir yere götürdüm:queen:

rif

itiraf ediyorum ben batuhan ve gül 150T1 e bindik.Yapıcak bişey yoktu.Zaten motor uzun olduğu için çokta belli olmuyodu :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kedimi taşımıştım .bu arada kedimin adı cırcır

evi yaparken bir maxiscooterim vardı.ve ben tek elimle motoru kullanırken diğer elimle 1 bağ lambri taşıyordum.çimento,kireç v.s..bu gibi durumlarda motor bana hiç zorluk çıkarmadı ama ne zaman işyerindeki en samimi arkadaşımı (kendisi 130 kg üzeridir) artçı olarak alsam motor hemen ses ve ışıkla uyarı veriyor: lütfen kendiniz ve benim sağlığım için 3!!! kişiden fazla binmeyinizzzz:queen::queen::queen:

24 Adet ( 1 kasa bira )
Büyük yolluk tekerlekli bavul.
Benzin dolu benzin bidonu.
Vantratör

geçen eşimin motoruyla cimento taşıdım :mrgreen:

evet yazıyı okuduktan sonra ilk aklıma gelen enteresan yükümüz bu oldu
gkn ben ve mhrrmkpnr arkadaşımız ist. anadolu yakasından ist. avrupa yakasına sitemiz üyelerinden istburak arkadaşımıza götürmüştük.

ne günlerdi beee

Uploaded with ImageShack.us

3 sene önce muhabbet kuşum vardı. askere giderken arkadaşıma bırakmak amacıyla kafesiyle birlikte çengelköy'den ümraniye'ye taşımıştım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar