Kendi aranızda tartışın bakayım...! Beni karıştırmayın, bana sataşmayın...::deliir::
Alla alla parazit yapma arada, senden bahsediyor olsak olcan değil olmican deriz :queen::queen::queen::queen:
Kendi aranızda tartışın bakayım...! Beni karıştırmayın, bana sataşmayın...::deliir::
:mrgreen: Karar ver sende, hava sıcaklığı 25 derecenin altına düştü mü zaten binmiyosun, çıkıyo şikayet ediyorsun :queen::queen:
Geçtiğin yollara esinti ister misin :queen::queen:
ya varya gözlerimden yaşlar akıyo yemin ederim ........
metehan ne yapcaz şimdi yok yok sana kıymazlar 3 günde biter cezan öyle tahmin ediyorum:queen:
Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
miafirler
1 skhull
2 komtan
3 pro.
kardeşime kim kıydı acaba![]()
Abi ilgili kanun geregince verilen hükmün indirimi yok. Simdi onun arkasından ne sallarım varya cıkdırır deli olur nasılsa cevap veremeyecek :queen::queen::queen:
ya valla şaka maka handro gitti'de ben resimleri görün'ce moddan çıktım ömer uzma'nın eşi ağlattı bizi çok zor rabbim sabır versin ....
aha aha metehanı engellemişler)) walla arkadaşlar süpersiniz, oraya giden herkesin tekerlerine sağlık... darısı bizim başımıza... gene donald abiden bi laf çalayım...
bu tür şeyleri anca yarın yapabileceğim ve yarın benden 5000 km uzaklıktar:
CERRAHI sizde haklı olabilirsiniz. Metehan gerekli yaglama ve yıkama işleminden sonra 1 haftalık cezayı 1 güne indirmiş olabilir:cherry:
Burcum İkizler ,suç benim değil![]()
Burcum İkizler ,suç benim değil![]()
Gunlerdir foruma tek bir harf yazmiyorum.. Yazamadim, yazmak icimden gelmedi. Carsamba aksami eski Mt uyelerinden cok samimi bir abim Yalova'ya geldi, onun cadirini kurduk, Persembe gunu beraberdik, cuma gecesi yine eski Mt uyelerinden bir abimiz daha geldi, onunda cadirini kurduk. Hatta o gece Ummet abiyle tanistik.. Bilenler bilir gecirdigim is kazasi nedeniyle raporluydum, ama yinede ariza oldugunda mecburen fabrikaya gidip calisiyordum. Cumartesi pazar gunu icin super planlarim varken, aii unlemi ile ses cikaran haiwan misali sabahtan gece yarilarina kadar calistim.Aklim Tigem'de kaldi, kimseyi goremedim, herkes bacaklarimin ust kismindaki yerin dibine kadar gelmisti ama, ben aiii edalariyla patroncuguma euro ve $ kazandirmakla mesguldum. Moralim bozuk oldugu icin girip baktim sadece siteye, yazmadim, yazamadim.. Seneye kismetse demekten baska bi$ey diyemedim, diyemiyorum.. Selametle..
ben herşeeyden önce bu gezide beni yanlız bırakmayan TENCERE yani ümit kardeşime teşekkür ederim. sonradan aramıza katılan ve adeta kurtarıcımız olan Gürkan ve Mert kardeşime hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim. gerçekten sizlerle tanıştığıma çok sevindim.
birde bu dörtlünün yanına bay Bora ve eşi Esra da katılınca sabahlara kadar sohbete doyamadık çok değerli ve cana yakın bir çift onlarlada tanıştığıma memnun oldum. tabiki les poul u unutmamak gerekir fazla kalamadı bizle ama olsun bidahaki geziye artık.
orada olan bütün MT ailesine teşekkür ediyorum, birdahaki gezide buluşmak ümidiyle herkese selamlar.

Bu taraflara doğru gelmeyi düşünmez mi MT İstanbul ekibi? acaba...Bakınız Bursamızda ertekin ve görkem'i mükemmel bir İskender Kebebı vasfına erdirdimHarbi düşündükçe o kızgın tereyağı üstüne döküşünü falan ağzımın suları aktı yahu...Ondan önce acıkmak için uludağ'a falan çıkarız en yukarıya kadar çıkmamıştık geçen seferde...
Shot with E5200 at 2007-08-14
Aman tanrım burada ne var böle![]()
![]()
Ağzınızın suyunu akıtayım biraz da kopun gelin Bursa'ya...Gittiğim illerde hep yemişimdir iskender ama harbiden bunun tadı çok başka...
Ayrıca sizi KÖY Tesislerine götürürüm çok güzel bir mekan görkem ve ertekin'le birlikte orada bulunmuştuk ardından vakit geçirmek için de çok güzel bir mekan...Seveceğinizi düşünüyorum.
silah1
Ben de bir ara tekrardan Bursa yapmayı düşünüyorum...
Hatta czdanm kaybolmasaydı sizi kandırıp bir Bursa yapalım diyebilirdim gezi sonrası :mrgreen:
e ben niyeti bozmuş gidiyordum, siz çevirdiniz beni yarı yoldan :queen:
ben de ben de hem de 25 kere:cherry: