2. Yalova Motosiklet Festivali - 11 Ağustos 2007 - Fotoğraflar

zaten beni maltepe yolunda ektinmi ne ettin kaybettim seni 3km komple tırmıklanmıs yolda tek bıraktın

otobüsün sağından geçtiniz, muavin önümüze atladı otobüs geri çıkacak diye ve ben ile bora arkada kaldık haliyle, daha sonra benzinliğe girdiğinizi geç farkettik ve transit geçmiş olduk :) başka bir durum söz konusu değil

otobüsün sağından geçtiniz, muavin önümüze atladı otobüs geri çıkacak diye ve ben ile bora arkada kaldık haliyle, daha sonra benzinliğe girdiğinizi geç farkettik ve transit geçmiş olduk :) başka bir durum söz konusu değil

ben girmedim benzinliğe yavas gittim 5 dk siz belki gelirsiniz diye gelmeyince bende bastım neyse takipteyim dibimdesin ne de olsa :mrgreen:

ya ben soyleyemedim parası yok ondan donduk diye kendi itraf eti gorkem in benzini de yoktu ondan donduk

benim hiç benzin alacak param olmadı abey

emrah.gif

O değil de bursa gezisini bir an önce yapalım derim...
Ö.m'den konuşalım istersen abi...

İstanbul'lular ayarlayın bir Bursa gezisi hatta bir an önce diyorsunuz da...Önümüzdeki hafta sonu yane 2gün soraki :D çok yakın o imkansız.Bir dahaki haftaya barışarock var...Çoğumuz İstanbul'da olucaz festival'de...Ondan soraki hafta sonu 1-2eylül olan müsait ama sanırım rock'n coke var...Ben gitmeyi düşünmüyorum kesinlikle.Gitmeyi düşünmeyenler çoğunluktaysa çok güzel olur 1-2eylül arası...Ondan soraki hafta sanırım körfez'de yarış var...8-9eylül'de

Super Moderator
8-9 Eylül'deki yarışlar 22-23 Eylül'e ertelendi sanıyorum ama ne kadar erken o kadar iyi...
Talep var madem, açalım başlığı, sonra konuşulacaklara göre tarihine bakarız...

Evet keşke ben de siyah alsaymışım... Benim kaskın siyahı 20€ daha ucuz :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar