2. Yalova Motosiklet Festivali - 11 Ağustos 2007 - Fotoğraflar

valla 5motor çıktık Bursa'dan aslında 5-6gibi çıkacaktık ama işler dolayısıyla çok geçe kaldık..benim asıl istediğim MT'dekiler ile adam gibi tanışıp muhabbet edebilmekti ama kısacık kalmam gerektiği için sadece uğradım ceeee dedim kaçtım...Valla maşallahı var canavarın 3000km devirdim 36-37gün sonunda.Arada sorun çıkartıyor tabi ama çok yükleniyorum ondan.Artık çok iyi anlaşıyoruz onunla.Tanıdık birbirimizi...

hadi kazasız belasız...:cat:

heee tabi tabi sayılmaz :mrgreen:komtan be handroyu bi çizsene özledim çizik halini :queen:1 hafta ceza masustan :queen:
Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)3 misafir 1 kim:mrgreen:

abi ben sallamıyom modları ya...:queen:adminle muhatabım...kıdemli üyeler adminle dans eder...:p4.5 kilo hesabı...:queen:

hadi hakkınızı helal edin...:cherry:

Son düzenleme:
delisin sen ya :queen:valla skull sana kıymaz ama modlar acımaz .
neyse haftaya görüşürüz 1 hafta ya adamlara ayu dedin ben şahidim:p

yok be abi bu şişko angel hellmi şhellmi onlara dedim ben...Gomtan abi beni sever...bişi demez...:pama koyabilirde...:cherry:

hem şaka yaptım ben............25 şaka...haddim değil...:p

Son düzenleme:
gören deli der kendi kendime öldüm gülmekten:mrgreen: valla allah(cc)seni başımız'dan eksik etmesin çok yaşa emi:)uyuyacağım gidemiyorum valla....

boy

@Syriana
sorma dostum...mehmet'in en büyük hünerlerinden biri adamı çok iyi gaza getiriyo... hadi sen neysede dönüşte halis abiyide gaza getirdi seni bulamayınca... bi baktım bende gelmişim gaza gidiyorum...sağda sağda erhan'ı görünce anladım gaza geldiğmi sonra toparlandım...
Evet adamı çok iyi gaza getiririm valla :mrgreen: Halis abi 160 gördüğünde ben onun 100 metre ilerisinde 260 görmüştüm. Hadi onun altında 650cc makina var, 250cc ile sana ne oluyor? :p Erhan da sağa çekmiş peşimden gaza gelenleri izlemiş, sonra bana anlattı herkes peşinden gazladı dedi. Daha CERRAHI ile de işimiz bitmiş değil :p

@Syriana

Evet adamı çok iyi gaza getiririm valla :mrgreen: Halis abi 160 gördüğünde ben onun 100 metre ilerisinde 260 görmüştüm. Hadi onun altında 650cc makina var, 250cc ile sana ne oluyor? :p Erhan da sağa çekmiş peşimden gaza gelenleri izlemiş, sonra bana anlattı herkes peşinden gazladı dedi. Daha CERRAHI ile de işimiz bitmiş değil :p
handro ne diyor bunlar 260 falan anlayamadım handro allasen en fazla kaç kadran gördün bi açıklasana şunları mahçup et:wiinkk:
abi festivalde gürültüden sohbet edemedik bari burada takılalım:mrgreen:

anaaaaaaaaa metehannnnnnn ne dedim yaaaaaaaaaaaaaa :queen::queen::queen:alaaa koptummmmmmmm
metehan çok üzgünüm inan benim suçum yok bak sakın olsun üzülme haftaya yine beraberiz sıkma canını canım benim:queen:

Son düzenleme:

Abi şaka maka direk çizdililer adamı :queen:

@Syriana

Abi etme eyleme kurbanın olayım bak coluk cocuk yolumuzu gözler :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
ya varya gözlerimden yaşlar akıyo yemin ederim ........
metehan ne yapcaz şimdi yok yok sana kıymazlar 3 günde biter cezan öyle tahmin ediyorum:queen:
Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
miafirler
1 skhull
2 komtan
3 pro.
kardeşime kim kıydı acaba:)

Son düzenleme:
eveeeeeeeeeet....şimdi geldik bomba resimlere....ben fazla yorum yapmayacağım resimlerin kendisi yorum zaten...:bounce:

sabah saat 10:00 suları toplanan MT Sirkeci İskelesinden Kadıköy'deki anlamlı organizasyon için yola çıktı...

kısa süren yolculuğumuz sonrası kadıköy'deki anlamlı etkinliğe katılmak için yerimizi aldık...

bildiri ve basın açıklamasının yapılma saatine doğru gruplar halinde gelen çok sayıda motorsever kardeşimizin anlamlı etkinliğe duyarlılığını hayli fazlaydı...

sonrasında basın açıklamasına geçildi...bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese başta EMOK'a sonsuz teşekkürler...vermek istediğimiz mesajı istediğimiz yere ulaştırdırsak ne mutlu bize...

ve şimdi sıra gencecik yaşlarında ve hiç ummadıkları bir anda gerçek tutkunu oldukları motosiklet için erken gözlerini yuman kardeşlerimiz için saygı duruşunda...

bu anlamlı etkinliğe katılarak üstümüze düşeni yapmanın vermiş olduğu mutlulukla yalova motofest'e giden yolda eskihisar feribotuna doğru yola çıktık...

yalnız söylemeden geçemeyeceğim arkadaşlar...çok yakın bir zamanda kayvettiğimiz merhum dr.ömer uzma'nın eşinin basın bildiris sonrası yaptığı açıklama tek kelimeyle yüreklerimizi dağladı,tüylerimi diken diken etti...:salut::salut::salut:geride üç çocuğuyla kalan eşinin feryadı gerçekten hepimizi trafikte çok çok çok daha dikkatli olmamız gerektğinin bir göstergesiydi...

devamı birazdan....elektirik kesintisine karşı kendimi garantiye alıyım dedim...:p

ya varya gözlerimden yaşlar akıyo yemin ederim ........
metehan ne yapcaz şimdi yok yok sana kıymazlar 3 günde biter cezan öyle tahmin ediyorum:queen:

Abi ilgili kanun geregince verilen hükmün indirimi yok. Simdi onun arkasından ne sallarım varya cıkdırır deli olur nasılsa cevap veremeyecek :queen::queen::queen:

güzel gezi olmuş elinize saglık

desperadost
metehan 1 gün ceza aldı yarın gece yarısından sonra burdadır:cherry:

Son düzenleme:
@ Syriana

Kardesim ben Merhum Dr. Ömer Üstadımızın esinin acıklamasında göz yaslarımı zor tuttum. Gözlerim doldu. Allah sabır versin ablamıza ve cocuklarına.

güzel gezi olmuş elinize saglık

desperadost
metehan 1 gün ceza aldı yarın akşam burdadır:cherry:

Abi ben o cazayı 1 hafta okudum nasıl indi bir gune benmi yanlıs okudum diyecegim Desperados abimizde öyle biliyor allah allahhhh :silent:

Son düzenleme:
ya valla şaka maka handro gitti'de ben resimleri görün'ce moddan çıktım ömer uzma'nın eşi ağlattı bizi çok zor rabbim sabır versin ....

Çok güzel bir organizasyon umarım birilerinin kulağına gider en azından biraz daha dikkat çekmişizdir...Keşke ilgili klüpler ve gruplar ile ortak bir organizasyon olsaydı da daha büyük ses getirilseydi diyorum ben.EMOK'un kendine mal ettiği bir organizasyon olarka kulağıma laflar geldi.klüpler çağrılmamış falan.Ama neyse ortak amacımız motosiklet kullanıcısını savunmaksa bunları düşünüp kafaları bulandırmamak gerek...

aha aha metehanı engellemişler :))) walla arkadaşlar süpersiniz, oraya giden herkesin tekerlerine sağlık... darısı bizim başımıza... gene donald abiden bi laf çalayım...

bu tür şeyleri anca yarın yapabileceğim ve yarın benden 5000 km uzaklıkta :pr:

Çok güzel bir organizasyon umarım birilerinin kulağına gider en azından biraz daha dikkat çekmişizdir...Keşke ilgili klüpler ve gruplar ile ortak bir organizasyon olsaydı da daha büyük ses getirilseydi diyorum ben.EMOK'un kendine mal ettiği bir organizasyon olarka kulağıma laflar geldi.klüpler çağrılmamış falan.Ama neyse ortak amacımız motosiklet kullanıcısını savunmaksa bunları düşünüp kafaları bulandırmamak gerek...
ben bugün yalova dönüşü tesadüf sakarya smsk başkanımız kemal bey'le konuştum oda aynı şeyden yakındı! emok başkanımız'da ugur başkan oda bana bu anlamlı günde böyle şeylere bakılmaz dedi ama bir kopukluk var bunları gidereceğiz ben konserler vesilesiyle tüm başkanlarım'la görüşüyorum inşallah hem onlar hemde motosiklet siteleri el ele olacağız köprü görevi bize düşerse seve seve yapmaya hazırız hazırım.
artık acılar yaşamak istemiyoruz el ele can cana olmalıyız ve başkanlarımız'da aslında son derece yapıcı insanlar sitelerimizlede el ele verdikmi 100 150 motosiklet değil 1000 motosiklet toplanır yinede emok u küçümsemeyelim güzel bir atılım yaptılar sağolsunlar el ilanları vs. bayagı çalışmışlar hakkını verelim haksızlık yapmayalım bizler biraz vefasız kaldık işin doğrusu olsun gelen'de sağolsun gelmeyen'de!!! herkez gelmek ister bazen olmuyor işte! gene toplanamadık işin açıkcası....

ya üzüldüm şimdi handro'ya arkadaşlar yapmayın valla şakayla gitti handro onsuz olmuyor öpüyorum sizi handroyu:wiinkk:

Son düzenleme:
CERRAHI sizde haklı olabilirsiniz. Metehan gerekli yaglama ve yıkama işleminden sonra 1 haftalık cezayı 1 güne indirmiş olabilir:cherry:

kaldığımız yerden devammm....

etkinlik sonrası grubumuz eskihisar feribotuna doğru hareket etmek üzere yola çıktı...yalnız grup sürüşüne uymayışımız ve grubun belli bir kısmının yanlış yola sapması sonucu eskihisar'a 2-3 grup halinde gidebildik...:p orda geride kalan arkada bize yetişemeyen boy ve skullhunter boyları bekledik...:mrgreen: diğer arkadaşlarında gelmesi sonucu yalovaya doğru yola çıktık motorlarımızı park edip dinlenmeye çekildik...

feribot inişi bize yerişemeyip arkamızdaki feribota binen arkadaşlarımızın olduğunun sinyalini alınca sağa çekip gelen arkadaşlarımızı bekledik...

festival alanına geldiğimizde umduğumuz gibi bir organizasyon bulamamamızın vermiş olduğu haleti ruhiyet sonucu gün içerisinde herkes kafasına göre takılıp gezinip durdu...yalnız böyle rezil bir müzik yok...sırf metal ve rock çalınırmı abi...sadece kafa şişirdi başka bir işe yaramadı...denize girecez diye faltaşı gibi açılan gözlerimizde denizin pisliğini görünce yuvalarından çıklacak gibi oldu...sonrası c.tesi için denizden vazgeçip şezlonglarla güzel bir yuvarlak kurup hoş sohbetlere daldık...

pazar sabahı kum plajdan birkaç kare...denizin pis olması sonucu şezlonglar boş gördüğünüz üzere...

pazar sabahı kahvaltı etmek için geceden gözümüze kestirdiğimiz ve tostunu test edip beğendiğimiz mekanda halis abiyle birlikte soluğu aldık...sonrasında çok geçmeden diğer arkadaşlarımızında katılımıyla tam kadro kahvaltı yaptık...

bunlarda beyaz olanları...:p

karınlar doyduktan sonra hoş sohbetimiz başladı...eee şimdi ne yapsaklar orayamı gitsekler burdamı dursaklar tartışılırken...

ümmet abimiz bize burdan sonra gideceği yol güzergını ve yapacaklarını anlatırken...

en son aldığımız kararla eee buraya kadar gelip denize girmeden gitmekte olmaz diyip çınarcığa doğru yola koyulduk...deniz ve plaj çok kalabalık olduğu için fazla kalmadık ve sonrasında karnımızın acıktığını hissedip soluğu görkem kardeşimizin önerdiği pidecide aldık...ama malesef burda çok hoşumuza giden afacanla uğraşırken foto çekmeyi unutmuşuz...:pale: eh ne yapalım bari onun 1-2 fotosunu koyalım...:)

hayvansever görkem kardeşimiz bu afacanın bu bakışlarına daha fazla dayanamayıp kendi pidesinden ufaklığa ikram ederken...:)

eee artık dönüş hazırlıkları başlamıştı...ama şahsen benim arkadaşlara öve öve bitiremediğim çınarcık dondurmacısı yolumuzun üstündeyken yemeden gitmemiz mümkün değildi tabi...:queen: dondurmacıyı görür görmez hemen motorları sağa çekip mekanı istila ettik...:cherry:

sol baştan (silah1:halis abi,daisy_m:arzu,nickini hatırlamıyorum:pale::çiçek,Syriana:bülent,discodorian:mehmet,olcan138:eek:lcan)

ümmet abi çınarcık dondurmasının tadına bakarken...

grubumuzun hızlısı boy efendi 180 km hızla leyla hn.a dondurmasını takdim ederken...:mrgreen:

sonrasındada kendisi 220 km hızla dondurma yerkennnnnnn...:cherry:

çok güzel geçen iki günün sonunda dönüş yolunda eskihisar iskelesinden hatıralık bikaç kare...

emeği geçen herkese ve hoş sohbetlerinden ötürü dostlara tekrar teşekkürler...:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar