işte size çözüm yolu
motorun bi özelliği midir nedir?? aynı sorun bende de var hem arka balata hemde ön disk frene bastıgımda feryat figan düdüğe dahi basmama gerek kalmıyo.
bu arada motorumu rektefiye ettirmem gerekti sebebide:
iki kişi bayır çıkarken 3. vitesten 2 aldım ve motor sustu sübap tırnagından çıkmış ve piston u çizmiş oda piston yatagını felan derken piston siboplar gömleğin değişimi parça olarak 170 ytl tuttu işçilikte 50 ytl verdim ve motorum şimdi sıfır şimdide akü ile ugraşıyorum akünün içinde su kalmamış 6 ayda bir bakım yapmama ragmen içinde direnç oluşmuş şarj bir iki saate bitiyo bu sıcak havalarda aküye dikkat...ve orta sehpa 3 kez yaptırtmama ragmen tamamen açılıyo ve iki teker de yere değiyo ya usta da sıkıntı var yada parçada bilemiyorum artık.....
bide 10000 km de motorum yeni revize oldu 2005 model çantalı yeni tekerli camlı sis farlı sosis çantalı satsam fiyatı ne kadar da tutmalıyım.artı yeni aküsü ve motoru ile sorunsuz....
ön kleperi söküp 2 balatayıda bir demir testeresi yardımıyla çatala paralel olarak 3 adet derin yarık açın bu sesi keser şayet balatalar tavlanmadıysa
,,,
evet tüm ktler böyle sebep karbüratörün ekonomizer olusu
km de iyi ayarlanırsa 0,65 ytl ama performans düşer
arkadaşlar duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim. çarşamba çıkıyor motorum. burdan bir kez daha herkesi uyarıyorum MOTORLULARI DİKKATE ALIN! (çünki her zaman bu seferki kadar anlayışlı davranmam) veda ettim ringlere diyorum ama toplumdaki bazı bilinçsiz sürücüler beni çook zorluyor...neysee boşweer...:bounce:
aman kardeş allah birdaha göstermesin
herkezeselamlar bu siteyi yeni tanıdım 1 senedir bendede kt 125 var hani şu ilk çıkanlardan.gerçekten iyi makinalar ama orjinal haliyle fazla 1 performans beklememek lazım ama sınıfında en üst sıralarda sayılır gerci ben baya bir degişiklik yaptım . kırmızı jantlar yag sogutma radyatörü daff piston gömlek(183 cc silindir 3 segman lı piston)şanzuman cikiş dişlisi(17) karbüratör e 85 lik meme crom korkuluk 3 tırnakli bujı 15 amperlik akü ekzos modifiyesi hava filtresi avans ileri alma çelik külbütör[boşluk ayarlı] hararet ve benzin göstergesi ve aydınlatmalar.baya uğraştıdı ama cok harika oldu surat performans baya arttı 175 km hız km de 0,95 ytl yakıt(kötü tabiki)aldıgımdan çokçok üstün ve bu benim çok hoşuma gitti eskişehirde kt 125 baya var benimkini görenler baya bi etkileniyor bunları yapmak isteyen olursa yardım edebiliram
size bir okzos tuyosu ekzos kapaklarının içinde 4 tane perçn var bumları bir keski yardımıyla kopartın korkmayın sadece küçük 1 kapak bunu çikartıp yerine ters takın aynı deliklerden uzun metal vidalarıyla vidalayın bakın nasıl ses çıkarıtor tam bir chooper....