Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

HRC

rashit
120 ile kaza yapıp zarar görmemen büyük şans, çok geçmiş olsun.

aykutbaser
Hondanın eğitimleri var, ilk aklıma gelen bu, ben eğitimlere katılmadan arkadaştan öğrenmiştim gerçi varsa böyle iyi süren bir arkadaşın oda olur
http://www.honda.com.tr/motosiklet/learning_center.htm

He bide dün CBR' si ile beni geçemeyen mototaş t-shirt' lü arkadaşım üzülme bi dahaki sefere işallah :p

HRC

bu akşam hava muhteşem rüzgarda yok benden söylemesi :)

Son düzenleme:
Yarın akşam da böyle olabilir benden söylemesi :p Yarın karşıdayım ben...

HRC

GorkeM' Alıntı:
Yarın akşam da böyle olabilir benden söylemesi :p Yarın karşıdayım ben...
Arkdşlar gelin yarın akşam 7 gibi yolların tozunu attıralım, caddebostan-fenerbahçe-suadiye-bostancı ordan kartal tarafına doğru sahilden gazlarız sonrada CDB-migrosun orda veya başka uygun bi yerde soğuk bişeyler içer soluklanırız biraz

ertek abı uzukdum walla..
yannız o 30 gun 30 ıs gunu olması lazım
30 ıs gununu gectıyse vay halımıze..
hondada boyleyse..
120 ıle kaza yapan arkadas hala tek parca ve motorunda bısı olmadıgı ıcın bence kurban fln kestırsın verılmıs sadakası varmıs..

gokmen:zuzu kaza yapmıs bı ara motora bakarmısın lutfen..
bı yamukluk varmı dıe(arzuda ıyı oldugunu soluyo ama agrısı sızısı varsa haber verırsen mutesekkır olurum)

buarada ebaydan onu sıparıs verebılırsın ama sole bı durum var 100eurodan fazla oldugu ıcın saglam gumruk alırlar tabı gumrukten gecerse..(cıdden kaybolabılıomus)

praetorian
Yok özgürcan merak etme sen... Motora da bakarım...
Evet haklısın gümrükte takılabilir.. herneyse ya...

Ertekinin işi halledicez... o konuya bi el atma vakti geldi :)

görken
a2 ehliyetim yok.kısmetse onuda alacağız...ama motor almadan ehiyeti alacağımı san mıyorum.
kolaymı vitesli motor kullanmak.bi arkadaş var bilen . 2 saat öğrenebileceğimi sölüyo...banada öle geliyor ama motorun tepesine oturmadan anlayamayacağız .......

arkadaşlar bu arada her kezin MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLARIM.Dualarımız inşallah kabul olur AMİN.
kazasız günler olsun .........

Son düzenleme:
görken
a2 ehliyetim yok.kısmetse onuda alacağız...ama motor almadan ehiyeti alacağımı san mıyorum.
kolaymı vitesli motor kullanmak.bi arkadaş var bilen . 2 saat öğrenebileceğimi sölüyo...banada öle geliyor ama motorun tepesine oturmadan anlayamayacağız .......

arkadaşlar bu arada her kezin MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLARIM.Dualarımız inşallah kabul olur AMİN.
kazasız günler olsun .........

Git kaliteli bir ehliyet kursuna görkemin gittiği yer çok iyiydi sanırım...Onunla konuş git orada paşa paşa öğren ardından da git motorunu al...

bende istiyor ve biliyorum bakacağız artık...ama sanırım bu yaz alamam oda seneye kalır sanırım.çünkü 2 ay sonra kış olacak ee bende 2 ay sonra kesinlikle alamayacağıma göre bizim iş seneye kalır.ama ben gene burda olacağım.....

aykutbaser
Motor bu yaz almasan; seneye kışa veya seneye yaza da alsan da önceden ehliyetini al... Cebinde bulunsun bunun rahatlığını yaşa. Bence gidip ilk iş ehliyet al motor sonra alınır...
Zaten doğrusu da budur önce ehliyet sonra motosiklet.
Ne yazıkki ülkemizde bu konuda çarpıklıklar var.

Saat 19:00'da Bağdat Caddesi'nde göztepeye gelmeden Cafe Crown'un karşısındaki Barnies Cafe'de SS'ciler olarak toplanıyoruz... bekleriz...

Son düzenleme:
Hiç bir ses yok defalarca mail attım honda 7/24 call center'ı hergün arayıp şikayet bildiriyorum ses yok... inanamıyorum bende bu kadar duyarsız olduklarına...

30 günü geçsin mahkemeye başvurup yenisini almayı yada sıfır parasını almayı deneyeceğim.. 27 gündür motorsuzum ve HONDA'dan hiçbir ses yok... Yazık...

Sabret sabret artık dayanamıyorum... Çok sıkılmaya başladım...

Çok can sıkıcı bir durum. 28 gün ne demek yahu? Bu kadar mı acizler, çözüm bulamıyorlar. Bir de sitelerine satış, servis ve yedek parça ağını bayi çatısında topladık diyorlar. Ee hani?

Rashit

Çok geçmiş olsun. Sana bir şey olmamış ya, bundan sonra kazasız belasız sürüşler dilerim.

Ultraukala

Akın, festivalin Pazar gününü ailemle geçirdim. Çok az bir zamandı zaten. Kaybolmam o yüzden:) Bende de iki üç kare fotoğrafınız var. En kısa zamanda ekliyciim...

herkese merhaba demek istiyorum
motora yeni başlıyorum ve cbr 125r de karar kıldım. buna en önemli etken ise açılmış olan bu topictir. görkem arkadaşa teşekkür ediyorum. ehliyetimi haftaya alacağım için henüz binemedim garajda uyuyor bizim kırmızı şeytan:wiinkk:
ankaradan arkadaşlar varmı acaba tanışmak isteyen?

slm arkadaşlar benm motorun zinciri bollaştı galiba.. gazı bıraktığım zaman giderken zincir gri demire değiyo. acaba ayarını ben yapabilirmiyim zincirin..:salut:
bide motorun yağını kaç kmde değiştirmem gerekiyo acaba..:silent:

ertek..
29 eylul 5 te bınıyorum ucaga aksam
1 ekım gece 1 de ıstanbuldayım:D
29 saat ucus saat farkları fln derken nerdeyse 2 gun yolda olucam
:D
sole yaparız
gorkem bmwden test ıcın 2 motor ayarlar(gecen seferden sozu vardı bak hatırlatıyorum tekrar)
3 motor takılırız..
test gunu ılan ederız
motorlar
z750
f800s
umudum k1200s

fikir parlak..
bos vakıt olunca kafasında ınsan cok sey kuruyo:D

herkese merhaba demek istiyorum
motora yeni başlıyorum ve cbr 125r de karar kıldım. buna en önemli etken ise açılmış olan bu topictir. görkem arkadaşa teşekkür ediyorum. ehliyetimi haftaya alacağım için henüz binemedim garajda uyuyor bizim kırmızı şeytan:wiinkk:
ankaradan arkadaşlar varmı acaba tanışmak isteyen?

Güzel tercih CBR 125 yeni başlayan birisi için ideal bir motor. Ehliyetini almadan binmediğin içinde tebrik ediyorum. Ben dayanamıyordum. Boşver alana kadar binmemek en iyisi :cat:

slm arkadaşlar benm motorun zinciri bollaştı galiba.. gazı bıraktığım zaman giderken zincir gri demire değiyo. acaba ayarını ben yapabilirmiyim zincirin..:salut:
bide motorun yağını kaç kmde değiştirmem gerekiyo acaba..:silent:

Zincir ayarını serviste yaptırırsan daha iyi olur. İki tarafıda aynı oranda sıkmazsan motor sağa ya da sola doğru çekme yapıyor. Sonra fazla gerersin bu sefer iyice haşat olur zincirin. En güzeli servis :cat:

Motorun yağı her periyodik bakımda değişiyor.

Sırasıyla ;
1000 km,
4000 km,
8000 km,
12000 km....

İlk bakım 1000 de sonra 4000 km de bir.

ertek..
29 eylul 5 te bınıyorum ucaga aksam
1 ekım gece 1 de ıstanbuldayım:D
29 saat ucus saat farkları fln derken nerdeyse 2 gun yolda olucam
:D
sole yaparız
gorkem bmwden test ıcın 2 motor ayarlar(gecen seferden sozu vardı bak hatırlatıyorum tekrar)
3 motor takılırız..
test gunu ılan ederız
motorlar
z750
f800s
umudum k1200s

fikir parlak..
bos vakıt olunca kafasında ınsan cok sey kuruyo:D

Özgür valla topic'e girerken senin adını gördüm. Ulen ne zaman geliyo acaba bu çocuk bi sorayım dicektim zaten yazmışsın :) Nasıl oraları tavsiye edermisin :) Geldiğinde k1200s 'i alırsın artık :p:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar