Geçmiş olsun...
sana zarar gelmemesi büyük şans... parçalar yerine tekrar gelir... sağlığın daha önemli...
sol sinyali netten 50 ytl. ye bulabilirsin (sahibinden.com) sol grenajın alt ve üst ikiside kırıldıysa 300 ytl. civarı tutar...
Geçmiş olsun...
Çatlak varsa tamir edilir o kolay... Parça kopmamışsa sorun yok. Far sanırım çok pahalı değildi.
Selam arkadaşlar..
Bende sizler gibi CBR 125R'a gönül vermiş birisiyim..
Ehliyetimi alınca bu motordan almayı planlıyorum..
Serhat Ekinci (17)
Repsol hastasıyım bu arada.. Ama Kımızı-Siyah'ta olur..
ErTech sendeki resimleri koyarmısın nete? bizde görelim yaw :S
kopmadıysa tamir oluyor hatta ellemedne de duruyorsa hiç deiştirme derim değmez çünkü çok para.İnternette sinyali sipariş edebilirsin ama şöle bişe var çalıntı motorların parçaları olabiliyor sen bilirsin...Geçmiş olsun...
Ayrıca korumalarını alacak arkadaslar bütçelerini yazarlarsa neler almak istediklerini ayrıca daha ayrıntılı yardım sözkonusu olur...
Buğra bu akşam koyacağımevdeki Bilgisayarın raid'i çöktü kurtarmakla uğraşıyorum... İşlerde yoğun...
Bu akşam koyacağım umaım
Ya çok az çekmişiz aslında... Ama o kargaşada birde fotomak. ile dolaşmak zor olurdu...
Selam millet..
ultraukala sen biraz coğrafya çalış tamam mıbozüyük nereye bağlıymış bi bak bakıyım..
Ya hep alıcaz dedik yanımıza ama hep kaldı bişeler çıktı falan...Olsun napalım azlar ile idare ederiz...
Ertekin senin motor işi noldu yahu ses seda yok mu?Hala gelememiş mi parça.Bu arada anlamam honda gibi bir şirketin parçası gümrükte nasıl takılır koca bir yalan bu ya...:farao: