nasıl gecti rüzgarda falan problem yarattı mı?
rüzgar motorun hızını %100 olarak etkiliyor. Bir ara ayvalıga gittik, giderken rüzgar arkadan esiyordu rahat gittik, ama dönerken aynı yolda giderken 100km/s ile geçtigimiz yerden rüzgarın cok esmesi yüzünden 80-90 da kaldık. bir ara hatta yokuş aşa yolda motorun üstüne yattım ve bastım ama 110 u geçemedim. Çok fazla rüzgar vardı.
Onun dışında az rüzgarlarda da yinede 10km/s etkileniyor,
Dönerken mesela susurluga gelirken motorun üzerine yattıgımda 145km/s hıza cıktım (motor yukluydu, canta çadır vs. vardı) ama dik duruma geldigimde direk 110 a düştüm, yapacak bişi yok, yani rüzgar %100 etkiliyor.
arkadaşlar ilk kazmı yaptım

sorumuz bi taksicinin sola sinyal yakıp sağa dönmesi neticesi vites kolumla taksiyi sağlam bi çizdim ve debriyaj koluyla da kaportasına bi figür yaptım

vites kolunu serviste düzelttik cıbırım sapasağlam. 4000 km oldu sayılır 3900 lerde çok şükür cillop gibi
Geçmiş olsun ve eline koluna sağlık, iyi çizmişsindir inş.
Taxicilere cok kıl oluyorum, bir kavşakta bekliyorum ara yoldan ana yola bağlanacam, taxi geliyor karşıdan yola cıkmıyorum, bekliyorumki geçsin. adam geliyor geliyor şak diyor benım bulundugum ara yola dalıyor. nasıl sinir oluyorum, o an polis olsamda ceza kessem diye içimden butun duaları ediyorum. ve dikkat ettim butun taxi,dolmuş,minibüs ve bazı özel araçlarda aynısını yapıyorlar. Kimsede sinyal alışkanlıgı yok sadece anayolda sinyal veriyorlar yada bir anda sağa geçip yolcu almak için.