kararlıyım...tek tek cevap yazıcam kankalarıma...
geçmiş olsun.... başka bir şey diyemiyorum. allah kızına ve ailene bağışlamış...
sağol...
geçmiş olsun noolur dikkatli olun yüreim aazımda okuyorum forumları

ale:
sağol...
Geçmiş olsun len..... Ama azrail gelirse böyle boş gitmez.... O sana görünen başka bişeydir..... Uyarıdır....:cat:
Arabadada aynı tehlikeler yokmu?.... İnsan oğlu bu.... Ne olacağı ne zaman olacağı belli diil....
Sadece biraz daha dikkat....
sağol kanka...uyarıldım...doğru...bedenen ruhen uyardı ben Nıssan...
Aman diyorum Mete kardeş,dikkat!... Zaten son günlerde kaybettiklerimiz sebebiyle motora binerken ayağım seyirip duruyo.
hangimiz önce gideriz belli değil valla...
Geçmiş olsun abi.. :rendeer:
sağol apla...
Geçmiş olsun Metehan..
Kazasız belasız sürüşler dilerim dikkat etmek lazım hemde 2 kere dikkat etmek lazım. :cat:
sağol dostum...ben tırsıyom artık yollardan...
Metehan abi çok büyük geçmiş olsun abi allaha emanet ol abicim...
sağol abi...
olum ordada senin gazına geldik yarmagül...gıcıklığına sağımdan solumdan geçip tahrik eden sendin beni...

ama hata bendeydi kanka bilmediğim yolda virajda gazı fazla açarsan böyle şeylerin karşına çıkmasıda normal...ama kurtardık allahtan...herifte bi an panikledi ne yapacağını şasırdı söylendi falan ama neyseki kurtardık çizik falan olmadan...:bounce:
sende insafa gelde biniyosan şu merete full koruma binmeye çalış...yada hiç binme olsun bitsin...hiçbirimizin sağlığından hayatından değerli değilya...
len bugün arkandaki vara vanderçif kimdi la...veznedarmı...
hep derim senin göbeğin benle kesildi...ben ne halt yesem aynısını yapcan demi...
geçmiş olsun abi... araba da olsa motor da olsa istersen yol kenarında ol. trafik varsa yanıbaşında herşey olabilir...
ya inanırmısın işyerinde büyük bir mermer kütle yere düştü...ta geçtiğimiz güzergahın üstüne...pervazmış...kafaya düşse yani yarmazda yere yapıştırır...her an herşey olabilir...
Abi cok cok geçmiş olsun, dediğin gibi sen ne yaparsan yap, bir türlütehlıkeler oluyorç insan gerckten olayın sıddetıne gore surelı olarak soguyor motordan, velakin vazgeçilmiyooooooorrrrr.. Allah bunla kurtulmayı nasip etsin her seferınde...
vazgeçemeyiz ama hayatımızda kastediyoruz bazen ...
abi çok geçmiş olsun keşke dövseydinde aklı başına gelseydi ya:queen:
isafirmiş zaten dövsek nolur ki kanka...sonra dayak yedim diye İstanbullulara sayardı...
Geçmiş olsun ...
HEr daim dikkatli olmak lazım:cat:
sağolasın ybrci dostum...
geçmiş olsun mete abi çok üzüldük selamlar
sağol tetikci gardaş...
geçmiş olsun abi ben o şekilde bi kaza yapmıştım ana yolda 30 km ile giderken tali yoldan çıkan bi araç şerefsizin teki beni gördü durdu durmasa ben durucaktım durdu diye ben geçmeye kalktım tam geçicem bi çıktı yola kaçıcamm karşıdan kamyon geliyo vurucam o zaman daha ehliyet yok saldım motoru kaydım yerde her yerim yandı halk ile yeksan oldum yerden kalktım kan revan içinde o ç ocugu arabanın kapısını kilitlemiş çekiyorum bir açılsa adamı o halimle komaya sokardım inmedi edraftanda bir allahın kulu yardım etmedi gittim motoru kaldırdım çektim kenara bi baktım o çocugu kaçmış bende mecbur dagılmış bi halde evin yolunu tuttum allahtan motor çalıştı tekrar ama adamın yüzü hala aklımda yakalarsammmm................... sana tekar geçmiş olsun
benim 2005 teki kazamdan bulutları gördüğüm anı hiç unutmam...

ale:hatıralarr canlandılarr...
Aman Mete abi gözünü seveyim sen dikkat et. Sana birşey olursa nice olur halimiz. Korumalarını kullan güzel abim. Bebişin, prensesin yağmurun için.
Geçmiş olsun umarım birdaha böyle şeyler yaşamazsın.:rendeer:
sağolasın ...
arkadaşım sevilen bir insansın herkes geçmiş olsun diyor.
"hem sert kullandım" hem yokuş aşşağı 100 bastım"
"hem de yeşili erken gördüm felan demişsin".
neredeyse hiç kimse bu dediklerini saymadan koruma giymekten felan bahsetmiş.muhtemelen bu sayılan ve sevilen bir insan olmandan ve mesaj sayından belli.
bana yaşadığın örnek kendine güvenmenin de bir sınırı olduğunu göstertti.
"arkadaşlar lütfen kavşakları(örnekte olduğu şekliyle lambaları);yol dönüşlerini,tali yol çıkışlarını çok çok ciddiye alalım"
sağolasın ...hatamın farkındayım...cenazemiz hareketli olurdu...Medyaya bilem çıkardım belki...ilk toprağı KILTEKİN atsın...Alp Tunay cenazeme gelmesin...
geçmiş olsun Allah cc korumuş.
böyleleri o kadar çok ki hangisini dövsek.bide kornaya basınca el kol hareketi yapıp kaçanlar var işaret ediyorum dur diye nerdee...
genelde araclar hareket yapıp şehiriçinde kaçamıyolar...trafikte kaçamayacaklarını biliyorlar...
büyük geçmiş olsun abi :rendeer: Arkadaşlar ışıklara ve kavşaklara ne olusa olsun hızlı girmeyin görüldüğü üzere denyo dolu etraf bende o yüzden kaza yapmıştım aman dikkat
sağolasın...
gecmıs olsun mete abı...
verılmıs sadakan varmıs...
Allah a emanet ol abi.
sağol kanka...seninde yaşadığını öğğrendik vesileyle...
gecmis olsun insallah birdaha yapmazsin
inşallah maşallah...yusuf yusuf ettim valla...
Çok çok geçmiş olsun diyorum...Şehir içinde çok deişik hadiseler yaşanıyor ya.Soradan düşünence şaşıyorum...Herif önüme kırıyor beni farketsin die korna çalıyorum farketmiyor.Neyse uzun bir korna geçerken anlasın daha fazla gelmesin die sıyrılıp geçiyorum.Lambalarda geliyor ne korna çalıyorsun koca yol sığamadın demez mi?Ayrıca korkuyorsan binme onun üstüne.Hayda gel de katil olma.Ayaklığı açtım arkamdan kuzenim bağırdı başka arabada akın noldu die?Dolmuş şoförü idi vınn bastı gitti şerefsiz...Gözgöre göre üstümüze kırıyorlar.Alışmak lazım heran biyere yapışabilme ihtimalimize...
kanka minibüzcülerden taksicilerden uzak dur...nacizane tavsiyem...
büyük geçmiş olsun abicim.vallahi sen bize lazımsın bak ne çok sevenin var:wiinkk:
sağol abi...sizde bana lazımsınız....