dostum sen R6 yı kaptın...hadi biz maksimum 120 yapıyoruz...sen şimdi yardırıcan gidicen kimse tutamıcak seni...yılların birikimi...kökleme aman ha...ale:
abi gelmiş geçmiş bugün bende kaza yaptım benim burnum kırıldı sadece ama motorum trafikten men edilecekmiş keşke ölseydimde bu haberi almasaydım.SAna tekrar geçmiş olsun
ii de abicim karıştırma orasını
sosyal msj veiroz burda:cat::queen:
kanka yakışıklı efendi çocuksun...fazla basma...her gaz açtığında beni hatırla...Mete Han kızardı şimdi kendini frenle.km göstergene bi fotomu koy...
..canavar olma...severiz seni...
ciddi anlamda bunun gibileri dövüp haberlere çıkmadıkça akıllanmazlar.Bu hayvanların şunu demesi lazım
-lan herifte kask var bulaşmayım bir kafa atsan paramparça olurum
yani bu herifleri korkutmamız lazım.
Geçmiş olsun Mete, işine erken git börek yiyeceğine bisküvi ye trafikte dikkatini dağıtma diyorum, güvenlik önlemlerini almadığın içinse hiçbir şey demiyorum, kendin diyeceğini demişsin.
Not: Yahu yönetici arkadaşlar şu giripte sonradan sitenin kullanıcıyı atması bir tek bende mi oluyor. Hergün yeni şifre alıyorum öyle giriyorum bu ne iştir? Zaten eve de çektiremedim adsl zaman yok, bir zahmet bakıverin nedir bu sorun günlerdir eziyet çekiyorum.
Ne halin varsa gör len...... Bidaha bişey yazarsam 2 olsun.....
mete be yuh en ciddi kazalarda bile bu kadar uzamıyo olay .. hani bi laf vardır kedi arkasını görmüş yaram var demiş aynı hesap..:cherry:
mete be yuh en ciddi kazalarda bile bu kadar uzamıyo olay .. hani bi laf vardır kedi arkasını görmüş yaram var demiş aynı hesap..:cherry:
Artık bir kit yapmanın zamanı geldi dimi.... :wiinkk::wiinkk::queen: