Bu Sabah AZRAİL Merhaba Dedi...Muhatap Olmadım Kendisiyle

Geçmiş olsun abicim, millete laf yetiştireceğine kendin dikkat et biraz gözünü seveyim.

Meteciğim çok geçmiş olsun.
Kendi yazında hatanı söylüyorsun,madem kavşağa geliyorsun bir gaz kes,hafif freni yokla dağil mi ya?
Haydi araba suçlu ve şöförüne bağırınca biraz rahatladın,biracıkta kendine bağır.Ya köpek filan çıksaydı yada bir kaza olupta araç önüne yuvarlansaydı
250 gram börek için değermi bu sürat ve dikkatsizlik.
Seni kınıyorum

Bol kıymalı tarafından banada börek ayırırsan kınamayı geri alabilirim.
:cat:

geçmiş olsun kanka... :(
dikkat et, bu sıcakta helva yedirtme...

sıcak dedim de, son günlerde, kask hariç her bişeyi boşladım ben de.
ALLAH sonumuzu hayreyleye...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
geçmiş olsun kanka... :(
dikkat et, bu sıcakta helva yedirtme...

sıcak dedim de, son günlerde, kask hariç her bişeyi boşladım ben de.
ALLAH sonumuzu hayreyleye...

He ya ... Canım helva çekti......:p:p:p:p

Bunun helvası da yenmez ki?.....

En iyisi kendimiz yapıp yemek...... :queen::queen:

Üstad geçmiş olsun, gafletine gelmiş anlaşılan yoksa ışıklarda hız keserdin sen. Dikkat et bizi ve pandaları üzme. (Ben olsam hemen bir sadaka verirdim.)

geçmiş olsun metehan allah beterinden korusun bu sefer kurtarmışın işallah başkası olmaz tekerine taş degmesin

Geçmiş olsun.En kötü kazan bu olur inşallah.Buna benzer bir durum,dün çok sevdiğim bir kardeşimin başına geldi.Ama o senin kadar şanslı değildi.İç kanamadan dolayı dalağını almak zorunda kaldılar.Geç saatlere kadar ameliyathane kapısı bekledim.Çok şükür şimdi yoğun bakımda ve durumu iyi.

Sevgili Metehan'ım,:)

Çok geçmiş olsun. Daha bugün farkettim yazdıklarını. Çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Senin yaşaman lazım. Öncelikle Yağmur için sonrada Geyiklerin Gücü Adına....:p

Biz daha senle karpuz kesip, Geyik Üretme Çiftliğimizde ellerimizle büyüttüğümüz geyikleri doğaya salacağız. Senin gibi neşeli bir adamda kaza, bela şık durmuyor. Foruma verdiğin emeğin ve dikkatin 10/1 'ini trafiğe verirsen 3 zamana kalmaz Valentino Rossi'nin gelip sürüş tekniği öğrenmek için yalvardığı adam olursun.:mrgreen:

hemşo çok geçmiş olsunn:rendeer: aklın azcık başına gelmiş gibi:cherry: allah bida göstermesin .sevgili azrail uzakdursun hepimizden inşallahhh.......

büyük geçmiş olsun..
başımıza bir kaza gelince keşke demeye başlıyoruz maaleseff...
keşke demeden uygulayabilsek temkinli olmayı....
allah bi daha göstermesin...::friends:

Verilmiş sadakan varmış 4 teker magandalar hergçen gün daha fazla magandalaşıyorlar

Çok geçmiş olsun mete abicim..
Bu arada hep çektigimiz illet şey 25 karakter Erzurum çıktı iyi mi??

Geçmiş olsun metehan abi , ucuz kurtulmuşsun herkese ders olmuş ders vermişsin .

Giden gidiyor kalanlar çekiyor herşeyi.Amman dikkatli olun busene çok arkadaş göçtü gitti , artık yürek kaldırmıyor.

Eğer günün birinde karar veririsen Motoru bırak burayı bırakma sensiz tadı olmaz bu forumların .

Arkadaşlar,
Bu sıcaklar korumaları atmak için iyi bahane ama, daha dün Altunizdade'deki E-5'den TEM'e bağlanan yolun girişinde bir kurye arkadaş bariyere girmiş ve bacağını kırmıştı.

En az 20-25 motor durdu, (Harley'inden en küçüğüne kadar çeşit çeşit), ama nerdeyse kimsede korumalar takılı değildi.

Dikkat kadar tedbir de lazım...

Sonra böyle yapmayalım...
:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

abi çok çok geçmiş olsun tekrar, birde olayın üstüne kaza görmen ne kadar kötü bi durumki insanın ruh sağlığını bozar, inşallah yaşadığın son tehlikeli olay olur.

abi en iyisi daha çok dikkat bide azraili kandırmak için en iyisi şu söz heralde
''ölmek sorun değil de hacı kefen benim tarzım değiiill''
demek heralde. aman dikkat

metehan kardeş tanımıyorum ama seviyorum seni. çok geçmiş olsun dikkat et bilader kendine .

geçmiş olsun mete..üstünü başını giy öyle çok yola.herseye bahane buluyorsun giymemek için.bak kilo problemin var olumlu yönden bak.terleyerek kilo verecen beleşten :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar