Bu Sabah AZRAİL Merhaba Dedi...Muhatap Olmadım Kendisiyle

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun len..... Ama azrail gelirse böyle boş gitmez.... O sana görünen başka bişeydir..... Uyarıdır....:cat:

Arabadada aynı tehlikeler yokmu?.... İnsan oğlu bu.... Ne olacağı ne zaman olacağı belli diil....

Sadece biraz daha dikkat....

Aman diyorum Mete kardeş,dikkat!... Zaten son günlerde kaybettiklerimiz sebebiyle motora binerken ayağım seyirip duruyo.

Geçmiş olsun Metehan..
Kazasız belasız sürüşler dilerim dikkat etmek lazım hemde 2 kere dikkat etmek lazım. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metehan abi çok büyük geçmiş olsun abi allaha emanet ol abicim...

kanka senin Ulustaki Mercedes gibi oldu birden çıktı ibine...:pkal geldi o an...artık nası çevirdim farkında değilim...saniyenin altında refleks...ben haşin ve sert bir kişi olduğumdan böle kullanıyom...senide gördük Ulusta Mercedese tosluyodun yandan ...lastik kaydı diye ayakyapma işte...kaza bu geliyorum demiyor....

olum ordada senin gazına geldik yarmagül...gıcıklığına sağımdan solumdan geçip tahrik eden sendin beni...:p ama hata bendeydi kanka bilmediğim yolda virajda gazı fazla açarsan böyle şeylerin karşına çıkmasıda normal...ama kurtardık allahtan...herifte bi an panikledi ne yapacağını şasırdı söylendi falan ama neyseki kurtardık çizik falan olmadan...:bounce:

sende insafa gelde biniyosan şu merete full koruma binmeye çalış...yada hiç binme olsun bitsin...hiçbirimizin sağlığından hayatından değerli değilya...

geçmiş olsun abi... araba da olsa motor da olsa istersen yol kenarında ol. trafik varsa yanıbaşında herşey olabilir...

Abi cok cok geçmiş olsun, dediğin gibi sen ne yaparsan yap, bir türlütehlıkeler oluyorç insan gerckten olayın sıddetıne gore surelı olarak soguyor motordan, velakin vazgeçilmiyooooooorrrrr.. Allah bunla kurtulmayı nasip etsin her seferınde...

abi çok geçmiş olsun keşke dövseydinde aklı başına gelseydi ya:queen:

geçmiş olsun abi ben o şekilde bi kaza yapmıştım ana yolda 30 km ile giderken tali yoldan çıkan bi araç şerefsizin teki beni gördü durdu durmasa ben durucaktım durdu diye ben geçmeye kalktım tam geçicem bi çıktı yola kaçıcamm karşıdan kamyon geliyo vurucam o zaman daha ehliyet yok saldım motoru kaydım yerde her yerim yandı halk ile yeksan oldum yerden kalktım kan revan içinde o ç ocugu arabanın kapısını kilitlemiş çekiyorum bir açılsa adamı o halimle komaya sokardım inmedi edraftanda bir allahın kulu yardım etmedi gittim motoru kaldırdım çektim kenara bi baktım o çocugu kaçmış bende mecbur dagılmış bi halde evin yolunu tuttum allahtan motor çalıştı tekrar ama adamın yüzü hala aklımda yakalarsammmm................... sana tekar geçmiş olsun

Aman Mete abi gözünü seveyim sen dikkat et. Sana birşey olursa nice olur halimiz. Korumalarını kullan güzel abim. Bebişin, prensesin yağmurun için.
Geçmiş olsun umarım birdaha böyle şeyler yaşamazsın.:rendeer:

arkadaşım sevilen bir insansın herkes geçmiş olsun diyor.
"hem sert kullandım" hem yokuş aşşağı 100 bastım"
"hem de yeşili erken gördüm felan demişsin".
neredeyse hiç kimse bu dediklerini saymadan koruma giymekten felan bahsetmiş.muhtemelen bu sayılan ve sevilen bir insan olmandan ve mesaj sayından belli.
bana yaşadığın örnek kendine güvenmenin de bir sınırı olduğunu göstertti.
"arkadaşlar lütfen kavşakları(örnekte olduğu şekliyle lambaları);yol dönüşlerini,tali yol çıkışlarını çok çok ciddiye alalım"

geçmiş olsun Allah cc korumuş.

böyleleri o kadar çok ki hangisini dövsek.bide kornaya basınca el kol hareketi yapıp kaçanlar var işaret ediyorum dur diye nerdee...

büyük geçmiş olsun abi :rendeer: Arkadaşlar ışıklara ve kavşaklara ne olusa olsun hızlı girmeyin görüldüğü üzere denyo dolu etraf bende o yüzden kaza yapmıştım aman dikkat

gecmıs olsun mete abı...
verılmıs sadakan varmıs...
Allah a emanet ol abi.

Çok çok geçmiş olsun diyorum...Şehir içinde çok deişik hadiseler yaşanıyor ya.Soradan düşünence şaşıyorum...Herif önüme kırıyor beni farketsin die korna çalıyorum farketmiyor.Neyse uzun bir korna geçerken anlasın daha fazla gelmesin die sıyrılıp geçiyorum.Lambalarda geliyor ne korna çalıyorsun koca yol sığamadın demez mi?Ayrıca korkuyorsan binme onun üstüne.Hayda gel de katil olma.Ayaklığı açtım arkamdan kuzenim bağırdı başka arabada akın noldu die?Dolmuş şoförü idi vınn bastı gitti şerefsiz...Gözgöre göre üstümüze kırıyorlar.Alışmak lazım heran biyere yapışabilme ihtimalimize...

büyük geçmiş olsun abicim.vallahi sen bize lazımsın bak ne çok sevenin var:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar