Allah hepimize 125r ı verdigini sayarsak, bana direk 1100xx nasip etsin.
Dün işleri halletmek için gezindik biraz. Benim motor erdeğe gitti. Güvenin için çok teşekkür ederim Akıncım saolasın. Aslında 600f leri çok beyeniyorum ama. CBR 125 ten sonra kullanılacak motor değil. Güç için bakılırsa ER6N CBR 125'ten sonra en ideal geçiş gibi geliyor. Dengesi mükemmel diyorlar. Yeri gelince çok hırçın oluyormuş amaO kadarda olsun artık.
Nasip etsin de sonra yanına alsın :mrgreen:
arkadaşlar 125 imle değil ama arkadaşın cbr 600 ünle kaza yaptım sağ kol bacak tamamen harap oldu parmaklar kımıldamıyor.Canım çok yandı çok şükür iyiyimale:
allah hepimize önce 125r sonra cbf500 sonra 600f sonra 600rr sonra 1000rr nasip etsin...
Tamam o zaman saat 17.00'da Beşiktaş McDonalts önünde buluşuyoruz.
Küçük bir sahil turu sonrasında arabalıvapurla Anadolu yakasına geçip saat 19:00'da Caddebostan Migros'ta mola verip Migrostan Dragos'a kadar küçük bir tur sonrasında cıbırcılar olarak motosikletleri parkediyor ve ister sahilde , ister caddede vakit geçirip muhabbet ediyoruz :cat:
bu motoru cılız gösteren lastikleri için neler yaptınız? ilk sayfadan baktım ama sonucunu göremedim, performansı düşürmeyen çapı büyük genişliği kalın hangi ölçülerde lastik taktınız ve fotosu lütfen....
Nasip etsin de sonra yanına alsın :mrgreen:
Yarınki buluşmaya gelecekler kimler?
1-Gorkem (Beşiktaş 17:00 )
2-Suspect (Beşiktaş 17:00)
3-HRC (Caddebostan 19:00)
dorlion
Neden bu kadar büyüttünüz anlamadım... Milletin gelip vayyy bee 200 kadran var , abi bu kaçlık? diye sormaları hoşunuza gitmiyor mu?
Dediklerine bakılırsa bakım için çok da kazık yemiş sayılmazsın...
Bu arada böylesine devirli kullanılan bir makinede 6. vites şarttır... Diğer makinelere benzetmek için değil hız için 6 vites. 5 vites olsaydı bu makine 140'lara çok zor çıkardı.
oneblood
Muhtemelen jigle teli geriliyor sağa çevirince , bu yüzden stop ediyor... Jigle çekili aynı işlemi yap bakalım.
arkadaşlar 125 imle değil ama arkadaşın cbr 600 ünle kaza yaptım sağ kol bacak tamamen harap oldu parmaklar kımıldamıyor.Canım çok yandı çok şükür iyiyimale:
dostum cok gecmiş olsun kaza yaptığın arac 600 luk sana bişi olmadığına dua et.avcılarda oturmuyomuydun sen nerede yaptın kazayı.600 de bişi varmı![]()
slm arkadaşlar.
size birşey soracağım; ben cumartesi günü cıbırla 20-30 km falan gittim, hiç bişey yapmadı, benim hatlarım dışında. Sonra kapıya bıraktım 2 saat falan ve tekrar bindim; daha 300 metre gitmiştim ki baktım stop edecek, (gaz vermedi sanırım) kenara çektim. Kendi mi durdu, ben mi kapattım hatırlamıyorum, durunca. Sonra da bi daha çalıştıramadım. marş basıyor ama çalışmıyordu. bir kaç kez jikle ile çalıştı, devir 5000 e kadar çıkıp, tekrar indi ve yine stop etti.
iyi ki eve yakındım, ite ite getirdim eve. pazar sabahı tekrar denedim aralıkarla, yine aynıydı. Sonra bi tamirci arkadalı aradım neyi var sormak için, bir çok sebebi olabileceğini söyledi, tekrar denememi istedi, olmuyor, ama deneyeyim yine de dedim, denedim ve çalıştı :queen:
Sizce neden oldu bu?
Bence, o ışıklarda beklerken iki yanıma geçen cbf150 nin gözü kaldı cıbırım'da. :queen: