Benim mavi cbr'ın kardeşini ne hale sokmuşlar
Koruma takozlarını sanayiden kendiniz mi yaptırdınız?
13000 km de olan cbr125 alınır mı sizce?Yada 2.elleri kaç km kadar olanlara bakmalıyım?
Benim mavi cbr'ın kardeşini ne hale sokmuşlarKoruma takozlarını sanayiden kendiniz mi yaptırdınız?
Gösterge panelinde 200 den sonra tekrar sıfır a kadar arada bir boşluk var. yani orayada ibre koysalarmış 300 göstergeli bişi olurmuş o yüsden hani 150 den sonra sıfır a kadar buyuk boşluk olacağına 200 den sonra sıfıra kadar kucuk boşluk olsun demişler, he 300 de koyabilirlerdi ama abartmış olurlardı![]()
Evet arkadaşlar bu gün benim cbr'ı sattım. 3,300 e verdim. Valla anahtarları verdiğimde adam giderken bi tuhaf oldum. Bakalım çok aricakmıyımBu arada motorum 11.500 km deydi. Ve yan yatmıştı. Grenajda ve egsozda çizikler vardı. Alan adama durumu izah ettim. Gittik bir ustaya gösterdik adam inceledi test etti. Motor güzel sorun yok dedi ve notere gittik
![]()
benim cbr boştayken direksiyonu sağa kırınca stop ediyorale: çok ilginç değil mi? ben gaz telinden filan olabileceğini düşünüyorum ama emin de değilim. daha önce buna benzer sorunla karşılaşan oldu mu? sağa çevirince direksiyonu elektrik de kesiliyor gibi oluyor sola tekrar kırarsam veya gaz verirsem stop etmiyor. fikri olan varsa cevabını bekliyorum. daha önce marşdan kablo çekmiştik alarm bağlamak için kumandadan basınca çalışması için motorun ama şu an çalıştırmıyorum o sistemi acaba o yüzden kaynaklanabilir mi?
motor vitesteyken ayaklığı indirirsen motor stop eder.ayaklık acık ve motor vitesteyse marş basmaz.direksiyonu cevirince neden stop ediyor onu hiç bilmiyorum walla ilk defa duydum ilginç:cyclopsan
arkadaşlar 125 imle değil ama arkadaşın cbr 600 ünle kaza yaptım sağ kol bacak tamamen harap oldu parmaklar kımıldamıyor.Canım çok yandı çok şükür iyiyimale:
Dostum senin ilacın bendebenim cbr boştayken direksiyonu sağa kırınca stop ediyorale: çok ilginç değil mi? ben gaz telinden filan olabileceğini düşünüyorum ama emin de değilim. daha önce buna benzer sorunla karşılaşan oldu mu? sağa çevirince direksiyonu elektrik de kesiliyor gibi oluyor sola tekrar kırarsam veya gaz verirsem stop etmiyor. fikri olan varsa cevabını bekliyorum. daha önce marşdan kablo çekmiştik alarm bağlamak için kumandadan basınca çalışması için motorun ama şu an çalıştırmıyorum o sistemi acaba o yüzden kaynaklanabilir mi?
dorlion
Neden bu kadar büyüttünüz anlamadım... Milletin gelip vayyy bee 200 kadran var , abi bu kaçlık? diye sormaları hoşunuza gitmiyor mu?
Dediklerine bakılırsa bakım için çok da kazık yemiş sayılmazsın...
Bu arada böylesine devirli kullanılan bir makinede 6. vites şarttır... Diğer makinelere benzetmek için değil hız için 6 vites. 5 vites olsaydı bu makine 140'lara çok zor çıkardı.
oneblood
Muhtemelen jigle teli geriliyor sağa çevirince , bu yüzden stop ediyor... Jigle çekili aynı işlemi yap bakalım.
ii takip etmiyorsun sanırım boştaki bir durumdan bahsetmişo kadar da biliyoruz heralde vitesteyken ayaklık açılınca stop ettiğini:mrgreen: Görkem hep olmuyor arada oluyor jigle sanırım dediğin gibi.Bi de bakalım rolantiyi düşürdüm 1.3lere falan ısınana kadar stop ediyor kışınm biraz yükseltmem gerekecek sanırım.Ama böle biraz daha az yakar.10krş'tan aşağıya çekmem lazım.Vites değiştirmelerime biraz daha dikkat ediyorum.4000bakımından sora biraz daha ii olacağını düşünüyorum.hava filtresinde sorun var temizlenmesi gerek...Ayrıca kendinden büyük motorlarla gezmemem gerek ya..Benim ki düz yolda 130da kalıyor sora çok zorluyor...Olmuyor ki:queen::queen::queen: