arkadaşlar bende bisan almayı düşünüyorum keeway ile yürüyeni ve motoru aynı sanırım benim için önemli olan titreşim daha önce seyhan 250 kullandım onun titreşimi coktu bana bu konuda yani titreşim konusunda keeway mi bisan mı vede seyhana göre titreşim azmıdır cokmudur yardımcı olursanız sevinirim
unutma tel jant ekstra süspansiyon demektir.bisan keewayden biraz daha pahalı ama şu an liste fiyatının altında bir fiyata alabilirsin.kendi motorum diye
söylemiyorum 70 günde yaklaşık 2600 km yaptım(bu km nin büyük kısmı şehirler arasıdır)en ufak bir sorun yaşamadım.bebeğim hiç yolda bırakmadı beni.
bisan roadstar derim başka bişey demem:cat:
arkadaşlar bende de bisan250 chopper var..
daha 1000 bakımı yapılmadı yani motor yeni.fakat bi sorun var muhtemelen kimsenin başına gelmemiştir ama yinede paylaşayım..
motor yaklaşık 9ay yattı yazlıkta,sonra gittiğimizde tek marşla çalıştı.içindeki benzini bitirdik ve yeni benzin koyduk,oda baya yarılandı ve sonra motor birdaha çalışmadı..
""marş basıyo ama bujiye elektrik gelmiyo"""
aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
durup dururken böyle bir sorun meydana geldi,motor hor kullanılmadı vs vs temiz yani..
sizce beyinde filan bir problem olmuş olabilir mi?
motoru ilk aldığım gün böyle aynı şey başıma geldi.ama sorunun muhtemelen
marş dinamosundan.çünkü ben motoru 2006 model aldım ve 1 yıl depoda beklemişti.uzun süre marş yapılmayan her motorda bu sorun yaşanır.
aküden bi kablo çekip ön tarafta bulunan(tam yeri ön silindir haznesinin alt köşesi)mapş dinamosuna deydir.sorunun çözülür.bu arada marş butonunun
alt kısmında tozdan kaynaklanan bir temassızlık olabilir.ikisinide dene derim.
bu çok büyük bir sorun değil kafana takma.tarif ettiklerimi dene motorun çalışır
şak diye:bounce: