arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. siteye yeni üye oldum ve bu ilk mesajım.
ben bu siteyi son bir kaç aydır takip ediyorum zaten ve bu sayede almak isteyebiyebileceğim motosikletler ile alakalı bir çok bilgi edindim.
muğladaki motosiklet bayiilerini gezdikçe fikrim değişmeye başladı.... zealsun'un 150 cc'lik crusier modeli için muğla merkeze gittim fakat onun dışında bütün crusier'ları gördüm

bunlardan biri de bisan roadstardı... peşin fiyatına 12 taksit seçeneği(kredi kartsız, senetsiz) vardı ki bu da ödeme konusunda çok rahat bir durum. 4350 lira fiyat vardı ki bu motosikletin 3750 liraya satıldığı yerler olduğunu biliyorum...
sorum şu: eğer bu fiyatı kırabilir ve 3800'lere çekebilsem vade farksız 12 eşit taksit imkanı da var -ki bu modele karar vermemdeki en öenmli şey- almalı mıyım... sayfadaki yorumları baştan sona okudum. benim tek düşüncem servisle alakalı aslında... bisan roadstar kullanıcıları olarak servise işiniz düşüp düşmediğini ve nasıl bir servis süreci geçirdiğinizi merak ediyorum...
bir kaç gün içinde karar verip motorumu almak istiyorum...
diğer adaylar:
zealsun zs150-19
superking XT250-16 (bu motordan kullanan kimse yoks anırım bu sitede. taiwan menşeili imiş bu motor da. bayii aynı zamanda yetkili servis ve muğla'nın en önemli motosiklet satıcılarından.motorlarının ısrarla arkasında duruyorlar. fakat süperking marka hiç duymadım daha önce.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim)