Türkiye turuma katılmak isteyenler

Arkadaşlar bir aksilik olmazsa Ağustos 15 günü Van dan başlayım harita üzerindeki istikametlerden bir tura çıkıyorum.Buluşmak veya beraber gitmek isteyen arkadaşlar bana katılabilirler.Yolculuğum yaklaşık olarak 5000 -6000 km arası olacak..
dsc065372qx.jpg

turzz2.jpg

Abi sen gidersin maşallahın var. Çanakkale-Van yolculuğunu unutmadım hala. Yolun açık olsun... Hayırlı yolculuklar. :cat:

Daha önce yazdığımı unutun gitsin.......

yolculukta başarılar...

Son düzenleme:

OKD

Yolun şimdiden açık olsun. Çok iyi bir kondüsyona sahip olunmalı. Herkesin cesaret edebileceği bir mesafe ve güzargah değil. Çanakkale Van yolculuğu bile çok iddalıydı. Şimdiden başarılar dilerim.

Çok sağlam rota çizmişsin kardeşimde bu çalışma yemposunda sana ancak İstanbul'da sınırlı kilometrede - o da çalışmıyosam:cherry:- eşlik edebilirim.Hoş Sen zorlu koşullara alışık biri olarak bu rotayıda yer bitirirsin:cat:

Savaş abi edirneye gelince banada uğramayı unutma
Abi benim telefon suya düştü senin numaranı kaybettim özel mesajla numaranı atar mısın mahsuru yoksa konuyada yazabilirsin

Savaş abi edirneye gelince banada uğramayı unutma
Abi benim telefon suya düştü senin numaranı kaybettim özel mesajla numaranı atar mısın mahsuru yoksa konuyada yazabilirsin

kardeşim nasılsın.bende senin telini kaybettim.Şubat ayında bir kaza geçirdim erzurumda telefonum ve bir çok şahsi eşyam kayboldu.
05052188621

Çok büyük geçmiş olsun abi
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
15 ağustos... iyi tarih, ne yalan söyleyeyim ben de o zamanlarda senelik iznimi kullanıp yeniden çanakkaleye gitmeyi istiyorum. güzergah içinde mersin de var. eğer uygunsa seninle haberleşelim. sana özelden numaramı yazacağım. mersine uğradığında buradan beraber yola çıkabilirim. sürekli haberleşirsek hazırlıkları ve tarihi saptayabiliriz.

Abi sen gidersin maşallahın var. Çanakkale-Van yolculuğunu unutmadım hala. Yolun açık olsun... Hayırlı yolculuklar. :cat:
Aynen, unutmadım hala o fotoğrafları :cat:

Yolun şimdiden açık olsun. Çok iyi bir kondüsyona sahip olunmalı. Herkesin cesaret edebileceği bir mesafe ve güzargah değil. Çanakkale Van yolculuğu bile çok iddalıydı. Şimdiden başarılar dilerim.
Sanırım fotoğrafından bellidir, kondüsyon sağlama benziyor. :mrgreen:

Başarılar Türkiye turunda... :cat:

blackhawk

Istanbuldan sonra Alanyaya kadar eşlik etme ihtimalim olabilir , eğer sıcak bakarsanız bu konuda ö.m'den haberleşebiliriz...

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
arkadaşım,van yolculuğunu imrenerek izledim.bu rotada gerçekten çok uzun.ama başaracağına eminim.yolun açık olsun.ADANA'ya geldiğinde haberim olsun,ADANA kebabı yedirmeden,şalgam içirmeden göndermem haberin olsun.537/249 94 49-BORA

o çanakkale -van yolculugundan sonra bu yolculuguda yapabileceginden şüphem yok.

yolun açık olsun.

abi sen yolculuğun varılacak yerler ve tarihlere göre bi programını yaptıysan buradan haberleşelim. Belirli etaplarda sana katılacak arkadaşlar vardır.
selamlar

hayırlı yolculuklar. kazasız sürüşler dilerim.
geçen seneki gezini hayranlıkla birkaç kez okumuştum.

Hocam muvaffakiyetler Sakaryadan geçerken beklerim konugumuz olursun. Pm den teli gönderirim.

Kardeş yolun açık olsun Allah kaza beladan korusun seni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar