mete han abi ben de bu kaza hakkında baska bir site de topic actım istersen özdelden mesaj gonderirim .Ben kazadan yaklasık 10 dk sonra ordaydım solda
krem rengi bir transporter ilerisnde mavi rt vardı cem in basında birkac motorcu arkadas vardı bende onun basındadyım yuzunde oyle bir acı vardı ki ağlayamıyordu bile sadece dişlerini sıkmıs nefes alıp vermeye calısıyordu sol ayak diz kapagından darbe almıs bacak ters donmus sag kasıkta cok derin kesik vardı bagırsaklarının bir kısmı dısarıdaydı

r::salut:kan kaybı pek fazla yoktu ben ordakileri basıdan uzaklastırmaya calıstım cunku
bir salak o goruntuleri cekiyordu cep telefonu ile o eleman hemen ordan kayboldu yakalayamadım.Kaskı shoe marka idi ve kaskın goruntusunden kafaya darbe almamıs gozukuyordu ve kaska cizik yoktu montu da iyi bir monttu yanlız kot pantolon giymişti bence bellik ve motor pantolonu giyse belki yasardı diyecektim ama ecel demekten baska carem yok.Ambulans olay yerinde geldi pantolonu keserek müdahele yaptılar ama cok zaman harcadılar ablulans yaklasık 40 dk kaldı durumunun cok ciddi oldugunu düşünmüyorduk hatta arkadasımla ayagı platin takarak iyleşitirirler belki yine motora biner diye düşünmüştük.Kaza yerinde 5 tane sigara 1.5 lt su içtim yolun yukarısına cıkıp gelen aracları ve motorları durdurdum ama 1 tane r1 az kalsın bizi biçecekti hemen kazayı gorunce arkadas motordan indi sigara yaktı motorun yanına gidecekken farkettim kolundan yakaladım her her benzindi bizi de ucuracaktı gokyuzune ,ambulans olay yerini terkettikten sonra motoru cekiciye yükledik cem in oleceğini hiç düşünmedim onunla hastaneye gitmediğime pişman oldum cem le hiç tanısmamız yoktu ama izmirde evlerimiz yakınmıs kaza anında ailesi ve cocugu oldugunu ogrenince beynimden vuruldum.
Aksam eve gider gitmez bir sitede kaza yerinde tanıdıgım arkadaslar o site uye oldugu için topic actım va aksam saat 23 gibi olum haberini okudum şok olmuştum. Dün öğlen namazından sonra cenazesi vardı haberini duyunca hemen gittim RAHMELİ CEM 'İ CANLI GORUP CENAZESİNİ TASIYACAĞIMI DÜŞÜNMEDİM ailesinden birisi ile konustum siz CEM in nesi oluyorsunuz diye sorunca eşiyim dedi inanamadım sanırım sakinleştirici almıştı şiret kartımı ve telefonumu verdim elimizden bireşey gelirse seve seve yaparım dedim.
Aynı yoldan ben de geldim benim ybr bile 100-110 yapıyordu ister istemez birde sıcak hava kamp alanında rahat uyuyamamız iyice sinirleri bozmustu biraz önce insan eve ailesinin yanında gitmek istiyordu bende cogu zaman arkadan arkadasım geldigi için yavaslayarak gidiyordum yolda cok tehlikeli idi cıkarken bir tır bizi cok kotu sıkıstırmıstı o yola artık bir daha motorla gitmem.
Cem arkadasımız hız tutkunuydu gördüğüm kadarı ile o viraja cok hızlı girmiş ve mamarise yeni aldıgı 1000 gsx ile motor acma niyeti ile gitmiş "rahmetli kardeşim orası motor acılacak yol mu gidiyorsun 5 defa cesme yap aydın yap 3 sefer git gel ben marmarise cıkarken motorun basında dualar ettim sen karını cocuklarnı aileni seni tanımasa bile burda senin için üzülen insanları dusunmedin mi hiç :salut:"
Cem arkadasımız HIZI O KADAR COK SEVIYORMUS KI UGRUNDA CANINI VERDİ
peki buna değermiydi artık baska soyleyecek bir soz aklıma gelmiyor
Allah rahmet eylesin ailesine sevdiklerine sabır versin
Hepinize kazasız dikkatli sakın,sürüşler diliyorum
Özgür Ak