Arkadaşlar şu anda Türk toplumundaki 18 yaş üzeri herkese bilene bilmeyene Smith-Wesson silah dağıtıldığını ve silah bilinçli kullanilmalı bilmeyen kullanmasın v.s. gibi yayın yapıldığını düşünelim...Bir gözlerinizin önünden geçirin ne olurdu Türkiye'nin hali...Karabasan gibi değil mi? sokağa çıkamazdık bence...Bence motor açısından şu anda bir fark yok bu ülkede...
Ben bir motorcu ve arabacı biri olarakgörüyorum ki hangisini sürersek sürelim yaşamak mucize bu ülkede...
Sarhoş kamyoncu otobüsü biçiyuor v.s. gibi haberler çok burada ne deyim
bu arkadaş motor değil de bir otomobil kullansa imiş bu şekilde bundan çok da uzun yaşamazmış bu şekilde sollamalarla...Allah rahmet eylesin ama be 300.000 km yol tecrübemle araba ile bile 3'lü yollarda bu kadar rahat sollama yapamıyorum hele ki inişte bu kadar cesur değilim.....
Üzgünüm kahrimdan ölüyorum içim acıyor yazık değil mi gencecik cana...Eğitim şart silahı satana da alana da...
Ben bir motorcu ve arabacı biri olarakgörüyorum ki hangisini sürersek sürelim yaşamak mucize bu ülkede...
Sarhoş kamyoncu otobüsü biçiyuor v.s. gibi haberler çok burada ne deyim
bu arkadaş motor değil de bir otomobil kullansa imiş bu şekilde bundan çok da uzun yaşamazmış bu şekilde sollamalarla...Allah rahmet eylesin ama be 300.000 km yol tecrübemle araba ile bile 3'lü yollarda bu kadar rahat sollama yapamıyorum hele ki inişte bu kadar cesur değilim.....
Üzgünüm kahrimdan ölüyorum içim acıyor yazık değil mi gencecik cana...Eğitim şart silahı satana da alana da...