öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.dün servise giderken kaza yaptım.daha doğrusu ben bişey yapmadım yolumda giderken soldan gelen araç bana yandan çarptı.yol ayrımlarındaki levhaların bulunduğu üçgen şeklindeki yüksek kaldırımlardan birine çıktım nası olduysa dengem bozulmadı . kaldırımda motoru attım üstünden düşmeden atladım.o yüksek kaldırıma nası çıktığımıda bilmiyorum dengemin nası bozulmadığınıda.allah korudu.kaskım ve montum üzerimdeydi ama kaskın camı açık diye burnumu aynaya vurdum.bana çarpan sürücü gayet beyefendi birisiydi hemen inip yardımcı oldu motorumu motorcuya götürdük hesap yapıldı masrafları üstlendi.hatta çok iyi anlaştık bana çarpan sürücüyle keşke başka bi ortamda tanışmış olsaydık.kendisinin inşaat şirketi varmış bende harita mühendisliği okuyorum 4. sınıfta olsam beni işe alıcaktı oda harita mühendisi arıyomuş.:cherry: saolsun beni evime kadar bıraktı kartını numarasını verdi.stajımı orda yapıcam seneye allah kısmet ederse.ağlasam mı gülsem mi bilemedim yani.
hız sorunumuda söledim servise maksimum düz yolda 80 yapabildiğimi söyledim.çoğu parça değişiyo zaten artık onada bi el atarlar bakarlar ne sorunu var.aslında rodajda da hiç hız yapmadım desem yeridir maksimum 60 yaptım düz yolda açılmasını bekledim bekle bekle açılmadı.neyse ne sorunu varsa hallederler artık inşallah eskisi gibi olur motorum.
kaza anında saolsun bi motorlu arkadaş durdu yanımda yardımcı oldu ama kask takmamıştı buda ona bi ders olmuştur dedim bak durduk yere arkadan vuruyolar kaskını hep tak.
size böyle bi nasihatte bulunmama zaten gerek yoktur diye düşünüyorum gayet bilinçli arkadaşlarsınız.trafikte nolucağı belli olmuyo derdim artık tecrübe edinmiş oldum bu olaydan sonra laflarım boş diil yani.

herkese keyifli kazasız sürüşler.