MT İzmir - MT Manisa Bomba Çeşme Gezisi,Yat Turu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak ya açık açık tahrik var bekleriz falan diye. Özledim zaten iki günde sizleri atlar gelirim haberiniz ola. Çay da vardır sizin orda. Birde o Lodos un beni bıraktığı yerde bir köfte ekmekçi amca vardı ki köftelerin tadı hala damağımda. Dur bakayım ben bi izin alırsam atlayıp geleyim o tarafa yine

eh be muratım sen gel sana köftenin hasını yedirelim. lafı mı olur? porsiyon hesabı değil kiloyla. ekmeksiz yani. senin gibi dostlara her zaman kapımız açık güzel kardeşim. hatta şöyle bir haftasonuna denk getirde kalmalı ağırlayalım seni. öle gelip hemen dönmeyle olmaz. bak daha bir gün geçti bizde özledik. bekliyoruz hadi.

murat belli kaşıntın tutmuş senin yol yapacaksın (bitin canlanmış senin :mrgreen: ) haberli habersiz hiç fark etmez haftaiçi haftasonu gece veya gündüz sen veya grup olarak canın kimin ile nasıl ne zaman gelmek istiyorsa günübirlik haftalık aylık... olmadı ev bakalım sana hehe:mrgreen: atla gel kardeşim baktın uygun olan var dostları da getir
bize uyar her şekil

Moderatör (forrap)
Wallece süpersin:queen: Ama şu beden olayı L ile M değildi L ya da XL idi:)Neyse artık...
Tiyatro olayı aylardır aklımda biliyomusunuz,bunu hatta sizede söyliyecektim ama motordelisi şuan öyle bir tiyatro hazırladıkları için sanki onları taklit ediyormuş gibi olmasın diye söylemedim,üstünden biraz daha zaman geçsin taşlar iyice yerine otursun hallederiz diye düşündüm.Ufukta güzel yapımlar da var gibi:)

Gezi mükemmel olmuş. Okul sezonunu kapattık bakalım darısı bizim başımıza artık :) Yeni gezilerinizi dört gözle bekliyoruz.

Arkadaşlar anaca fırsat bulabildim nete girmeye gerçi benim için iyi bir performans bu.
Istakoz gibi olmuşum güneşte uyumaktan uyandırmazmı insan yahu, gerçi özlem sağolsun buz gibi suyu dökünce geldim kendime.
Süper eğlendik arkadaşlar daha nicelerine inşallah. Fotoğraflar süper olmuş arkadaşlar. tabi balonlara diyecek yok eline sağlık ahmet.
Bu hafta yanınıza gelicem zeytinciler. görüşmek üzere esen kalın.

aklından geçenleri okumuşum dimi ama hehhehee:queen::queen::bounce::bounce::rendeer::rendeer:

Özlem güneş yanığına iyi geliyor diye bepanten (nasıl yazılıyor bu yaaa) ve trinitro gliserini karıştırıp sürün,sorunu kökten çözer diyordu ama şahsen pek güvenemedim kendisine.

İskender abi,9 mayıs 1,5 çöpşiş olayından sonra(bilen bilir...) 1,5 kilo köfte yesek anca kendimize geliriz gibi geliyor bana
:queen::queen::cat::cat::rendeer::rendeer: ya dinimiz imanımız yemek olmuş.Çayı da unutmamak lazım:bounce::mrgreen::)

ne demiş atalarımız 'yiyen dikilir yemiyen yıkılır' :mrgreen:kardeşim ne güzel bi laf buyaaaa bunu diyene kurban olurum ben:queen:

Murat abi Tatar atasözlerinden bi tane de ben yazayım...

Mesela "Et rakı,Tatarın hakkı" demiş atalarımız:mrgreen::p

Sıra sen de hehheeee

Murat abi Tatar atasözlerinden bi tane de ben yazayım...

Mesela "Et rakı,Tatarın hakkı" demiş atalarımız:mrgreen::p

Sıra sen de hehheeee

ya o at rakı tatarın hakkı değil miydi.

Bende şunu biliyorum çay ve çiğbörek muratın hakkı:queen::queen::queen:

Oways ki oways ne geziydi bu böle ben anca kendime gelebildim..Arkadaşlar sizleri tanımaktan çok memnun oldum.Ahmet Gezi fotoromanın gerçekten harika olmuş hele özlemin o tavlada yenilme anını aynen yansıtmışsın...Kahvaltıda iiki mecit ve ahmet bizim masadaydı yoksa yetmiyecekti bize bişey bundan sonraki etkinliklerdede aynı kahvaltı masasını paylaşmaktan mutlu olucam kardeşlerim..Tabi Serkan ve iskender de katılacaklardır bu önerime.Mecitcim kardeşim şu organizatör olayı sana cuk oturdu kardeşim bi dediğimizi 2 etmedin valla helal olsun ne diyeyim.Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız Selam ve Sevgiler...Bu hafta sonu Kapıdağ Motosiklet şenliklerindeyim sizlerden gelen olursa haberim olsun ..

offff offffff offffff
bu günde teknede olmak vardı
gezmediğimiz koy kalmadı ama bizim ekip gerekirse bi ada bile keşfeder:p

bi dahakine cumadan çıkalım yolaaaaa
kesmedi böle 1.5 günn
bende hala enerji var
ama keşke wallace dinleseymişim sözünü
omuzlarımmmm yanıyorrrrrrrrrrrrr:pr:

ya şuleyle volkan vardı fotolarda onlar hangi arada geldilerrrr
5 dak erken kaçmaya gelmiyorr yanınızdan

bu arada bi çok arkadaşla vedalaşamadımmmm
üzgünümmmm beni affedin ama otobüse yetişicektimmm
zaten zar zorrr yer ayarladımmm
az kaldı mahsur kalacaktımmmm çeşmede

sabah iskenderin telefonuyla uyandım. bir gece önce izmirde gökgürültülü fena bir yağmur vardı. gezi iptal olur diye düşündük. sabah rehavete kapılmışız. geç kalktık. iskender aradığındada zaten yetişebilecek vakit yoktu malesef:salut:eek: yüzden bu muhteşem geziyi kaçırdık. :salut::salut::salut::salut::salut::salut:

evet özlemcim akşamüstü sizi iskelede karşıladık ferhat la. ama seni göremedim. hatta birçok kişiyi göremedik. rahmi abileri... mecitleri... neyse Allah içinize sindirsin. çok ama çok güzel bir gezi olmuş. bugüne kadar bütün gezilere gelmeye çalıştım. bilirim mt izmir manisa gezilerinin eğlencesini. ama bu kez geziyi kaçırmış olmaktan gerçekten çok ama çok büyük bir üzüntü duydum.
bu gezide emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler gerçekten herşey mükemmelmiş. ellerinize yüreğinize sağlık. düşman çatlatmışsınız vallaha. ne diyeyim bir dahaki geziye inşallah.
hepinize kocaman sevgiler :rendeer::rendeer::rendeer:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: çok yaşa emi iskendercim bu nasıl bakış böyle. tavlada fena yeniliyordun galiba yardım ister gibi mahzun mahzun bakmışsın:queen::queen::queen:

Lodos bak millet heyecanla bekliyor. ama sen tam Huzurevi Mt adına yakışır davranıyorsun şu fotoğraf işinde. (Yavaş ve titrek:mrgreen:) Baba sökmez bize yok 162 fotoymuş vs imiş falan. Bak ben gezi gecesi 140 küsür adet yükledim. Ha gayret dostum sen bi otursan 160 değil 1160 tane de yüklersin sana inanıyoruz yaparsın.
Eğer yarın da yüklemezsen topluca MT izmir-manisa olarak gece uykunda rüyana girip sana "fotoğraflar nerde lodosssss" diye yüklenecez. Olmadı mı bak gelirim motorla evinin etrafında döner dururum çeşme limanda döndüğüm gibi.

Forrap la haftasonu dialograından bir kısmı:

Wallace: Tuncer senin Tshirt ün bedeni neydi?
Forrap: Bilmiyorum abi etiketi kopardım ya L ya da M emin değilim ama.

Bir kaç saat sonra başka bir üye,
Başka bir üye: Tuncer senin Tshirt ün bedeni neydi?
Forrap: Bilmiyorum abi etiketi kopardım ya L ya da M emin değilim ama.

ve başka bir üye.... Yazık Forrap hiç üşenmeden bütün efendiliği ile herkese tek tek aynı cevabı verdi.

Sonra,

Wallace: Tuncer Tavla turnuvası birincisine Tshirt hediye edelim mi? Senin kinin bedeni neydi?
Forrap: Abi benim tshirtü hediye etmeyecez di mi?
Wallace: yok be abi soranlara beden söyleyecem de.
Forrap:Bilmiyorum abi etiketi kopardım ya L ya da M emin değilim ama.

bu böyle devam etti durdu

Bir de denizdekiler ve teknedekilerin diyologları vardı ki şahane.
Wallace: Duyulmaz su nasıl?
Duyulmaz: süper abi
Wallace: soğuk mu?
Duyulmaz: Yok abi değil atla gel

Wallace cesaretlenir tam atlayacak bir bakar Racingiski suda

Wallace: İski su nasıl?
Racingiski: abi buz gibi sakın gelme otur çayını iç sen

Wallace geri çekilir, Hayaletfilo teknenin en tepesinden balıklama atlar

Wallace: Hayalet su nasıl?
Hayalet: Süper abi gel

Wallace: ben en iyisi bir çay içeyim.
Lodos: Olm ne çayı hasta etme adamı yürü denize

Ya var ya şu çeşme turundan iki perdelik komedi oyunu çıkar yazsam mı acaba????

izmir mt manisa mt hakkaten tehlikeli bir gurup haline geldi.... valla ne diyim okudukça gülüyorum resimlere baktıkça bu kadar çok eğlendiğiniz için seviniyorum. :cat::cat::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
evet özlemcim akşamüstü sizi iskelede karşıladık ferhat la. ama seni göremedim. hatta birçok kişiyi göremedik. rahmi abileri... mecitleri... neyse hepinize kocaman sevgiler :rendeer::rendeer::rendeer:

YA KUSRA BAKMA ŞULE,,SİZİN GELECEĞİNİZ HABERİ GELDİ BİZ ORDAYKEN BİRAZ BEKLEDİK AMA MİLLETİN KARNI AÇIKMIŞTI,SABIRSIZLANIYORLARDI.ONLARI KUMRU YEMEĞE GÖTÜRMEK ZORUNDAYDIM..

TEKRARDAN KUSRA BAKMAYIN FERHAT VE ŞULE..

Oh ohh... pek güzel eğlenmişsiniz pek güzel olmuş da... şişede durduğu gibi durmuyo galiba! Fotoğraflar ilerledikçe grupta bi dağıtma bi gevşeme.... satmışım dünyanın anasını şeklinde bi anlayışa doğru sürüklenme gördüm.... Efeenimmm..... Yanlışım varsa düzeltin...!

Şaka bi tarafa güzel dağıtmışsınız! Elinize sağlık fotolarlada bizimle paylaşmışsınız.... Darısı diğer motorcu arkadaşlarla bizim başımıza! Yaz gelsede biz de yapsak.... :)

valla sorma şuleciğim. çok kötü bir poz yakaladı serkan. gelmenizi o kadar çok isterdik ki. çok şey kaçırdınız. inanılmaz keyif aldık bu geziden. ama ilerleyen zamanlarda mecit kardeşim güzel bir organizasyonla bizleri yine bir araya getireceğine söz verdi. umaım o zaman da uyuyakalmazsınız. siz hem arabayla gelmediniz mi yav şule. bak jeton yeni düştü bende. biz motorlarla gittik yağmur çamur demeden. aşkolsun. cezalısınız valla. söyle ferhat'a da size bir ceza keseceğiz artık.

Arkadaşlar anaca fırsat bulabildim nete girmeye gerçi benim için iyi bir performans bu.
Istakoz gibi olmuşum güneşte uyumaktan uyandırmazmı insan yahu, gerçi özlem sağolsun buz gibi suyu dökünce geldim kendime.
Süper eğlendik arkadaşlar daha nicelerine inşallah. Fotoğraflar süper olmuş arkadaşlar. tabi balonlara diyecek yok eline sağlık ahmet.
Bu hafta yanınıza gelicem zeytinciler. görüşmek üzere esen kalın.

bak hala uyundurmaktan bahsediyorr yaaa delii olucammm şimdiiii
geliyorumm başına
özlem: hadi kalk bi tavla atalım laflayalımmm azcıkkk
onur: nerdeyiz
özlem: deeeenizdeeee gidiyoruzzz hala
onur: iii sen beni koya gelince uyandırrr

gelmişiz koyaaa
özlem: onur kalk hadiii denizeee girelimmmm
onur: yahuu bırakta uyuyayım acıkkk denize mi girilirrr bu soğuktaa :queen:

Wallece süpersin:queen: Ama şu beden olayı L ile M değildi L ya da XL idi:)Neyse artık...
Tiyatro olayı aylardır aklımda biliyomusunuz,bunu hatta sizede söyliyecektim ama motordelisi şuan öyle bir tiyatro hazırladıkları için sanki onları taklit ediyormuş gibi olmasın diye söylemedim,üstünden biraz daha zaman geçsin taşlar iyice yerine otursun hallederiz diye düşündüm.Ufukta güzel yapımlar da var gibi:)

ya bende sölemeyi düşünüyordumda aynı sebepten dolayı susuyordun
onlar sahneledi 2 hafta önce
temmuzda yeniden varrr
yapsak ya öleee bişeyyy tuncerrrr
bu işle uğraşanlarda var hazır aramızda

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar