"CBR125 R 'dan sıkılanlar"Bilgi Paylaşım Başlığı:))))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zaten sıkıldığım için kullanmıyorum:queen:
Başlığı beğenmek zorunda da değilsin tabi,herkese beğendirme gibi bir amacım da olmadı zaten:cat:
Barış Abimm,keşke seni dinleseymişim..demek ne fayda eder bilmem tabi bu saatten sonra:pale:

Bende cbr125 almak istiyorum ama bu yorumları okuyunca:silent:
starsailor neden sıkıldıgını anlayamadım.. motorda bir problem mi olustu yoksa kucuk geldıgı ve perfonmas olmadıgı ıcınmı sıkıldın..
bu arada motorunu satarsan alabilirm..:)

starsalo apla öncelikle ne istediğini bilmen...bir çıta koyman...hedef belirlemen lazım...şunu istiyorum diye...ona odaklanmalısın...Ducatıyı saymıyorum...Alamayacağın motorun hayallerini kurmamalısın...Ha şu an para biriktirmeye başlasan 27 yıl sonra belki olur...ama bişey yemiycen içmiycen...:p
Yapamayacağım şeylerin hayalini kurmam ben,merak etmeyin:wiinkk:

Bende cbr125 almak istiyorum ama bu yorumları okuyunca:silent:
starsailor neden sıkıldıgını anlayamadım.. motorda bir problem mi olustu yoksa kucuk geldıgı ve perfonmas olmadıgı ıcınmı sıkıldın..
bu arada motorunu satarsan alabilirm..:)

Performanstan ziyade görüntü sıktı beni.Motorda bir problem yok ..

Son düzenleme:
size bırsey danısacagım bana bır motor geldı...
honda cbr125 2005 model 9000 km garantısı agustos ayında bıtıyor
rengı kırmızı mavi gri pek hosuma gıtmeyen bır renk :silent:
fiyatı 3200
ayrıca motor tanıdıgmın cok temız kullandı.. fıyatı snaırm pıyasaya gore ucuz ama rengı konusunda endısem var kırmızı sıyah olsa guzel ama..
yada arka kuyruğu siyaha boyatsam nasıl olurkı :silent:

valla onu bilmemde mavi kırmızı gri cbr 125 te en hoşuma giden renk bence hiç boyatma

abi nebiliyim en kotu reng o gıbı ama renkler ve zevkler tartısılmaz tabıkı.. ama yınede boyatmasammı satarken yok kaza yaptınmı denmesı var :silent:

size bırsey danısacagım bana bır motor geldı...
honda cbr125 2005 model 9000 km garantısı agustos ayında bıtıyor
rengı kırmızı mavi gri pek hosuma gıtmeyen bır renk :silent:
fiyatı 3200
ayrıca motor tanıdıgmın cok temız kullandı.. fıyatı snaırm pıyasaya gore ucuz ama rengı konusunda endısem var kırmızı sıyah olsa guzel ama..
yada arka kuyruğu siyaha boyatsam nasıl olurkı :silent:

Rengini boşver deliçoban,zaten kısa sürede sıkılacaksın deeermişim:p
Şaka bir yana, cbr125 e her renk yakışıyor bence,önemli olan temiz olması:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sıkılmak değil de bi gsr 600 fena olmazdı

bu başlıgı esefle kınıyorum! cbrcılar ölmez vatan bölünmez!

Arkadaşlar merhabalar,

Ben motorumu satıyorum bende, honda cbr125 siyah var. Daha 2700 km de. 10. ayda aldım, yani daha 8 oldu alalı. Sıkılanlaar haklılar biraz, sürat açısından ve hacim açısından. Ama yeni otora başlıyacaksanız, bence bununla başlayın çünkü, direk büyükten başlamak çok tehlikeli olabilir.

Motorumu 3500 YTL den satıyorum, ilgilenenler mesaj bırakabilir veya arayabilir. 0533 772 60 94

Arkadaşlar merhabalar,

Ben motorumu satıyorum bende, honda cbr125 siyah var. Daha 2700 km de. 10. ayda aldım, yani daha 8 oldu alalı. Sıkılanlaar haklılar biraz, sürat açısından ve hacim açısından. Ama yeni otora başlıyacaksanız, bence bununla başlayın çünkü, direk büyükten başlamak çok tehlikeli olabilir.

Motorumu 3500 YTL den satıyorum, ilgilenenler mesaj bırakabilir veya arayabilir. 0533 772 60 94

hocam [email protected] eklermısn aksam konuslaım sımdı ısyerıdneyım msn kapalı :wiinkk:

Bende En İdaeli Bu
53515.jpg

2 Beygir :p
250 Cc
İnsan gücü ile giden :D
Lütfen Almak için kavga etmeyiniz stoklarımız sınırlı :p

Arkadaşlar merhabalar,

Arkadaşlar bu arada, satabileceğim yerler hakkında bilgi alabilir miyim sizden, acil olarak elimden çıkarmam lazım hatta cumaya kadar,

Bende En İdaeli Bu
images

2 Beygir :p
250 Cc
İnsan gücü ile giden :D
Lütfen Almak için kavga etmeyiniz stoklarımız sınırlı :p

abi bu çok tehlikeli olmazmı tekteker bu :p

Hocam sen hangi şehirdesin ben mersındeyım.. kaza yatma gıbı bı durum varmı ayrıntılı bılgı verırsen sevınırm:wiinkk: ( WEYS )

Son düzenleme:
abi bu çok tehlikeli olmazmı tekteker bu :p

Hocam sen hangi şehirdesin ben mersındeyım.. kaza yatma gıbı bı durum varmı ayrıntılı bılgı verırsen sevınırm:wiinkk: ( WEYS )

Motor çok temiz, sağ grenajda ufak bir çatlak var, oda normaldir. Bu motorda kullanmayı öğrendik. İsterseniz yerim istanbulda, küçükyalıda.

İlgilenen istediği zaman motoru görmeye gelebilir.

Motoru yeni 1000 bakımı servisine götürdüm, herşeyini kontrol ettiler. Dediğim gibi ilgilenen fln varsa gelip görebilir.

hocam sonucta ben mersinde oturuyorum motorun resmini aksam messenger dan gonderme ıhtımalınız varmı.. ilk once resimılerı gormek ısterım:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar