[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi olur erol abi bol bol resim çekilir

sorun cıkartırsa boşver erol abi üstüne düşme

abi onun işi düşüyor bana veririrm ayarı vallah affetmem bacak kadar çocuga mı nimet edicez

etme zaten abi gider alırız bi makine

işte mustakbel tişörtümüzün görüntüsü :)

levent abi gitti bi tane denemek için bascak eğer içine sinerse heber vercek
ondan sonra telefonla siparşi hattını kullanın :mrgreen:

Son düzenleme:
güzel olmuş renkler böyle sönük mü olucak beyaz tişorte şöyle janjanlı olsa

abi janjanlı şeyde koyduk bizi bozer dediniz :cyclopsan :cyclopsan

bizde orjinal renkle çelıştık :)

siyah tiçörtün üstünde beyaz zeminde bu resim olcak

levent abi gidip yaptırcam bi tane demişti ne oldu sonra hebrim yok birazdan bi ararım kendisini :cat:

abi janjanlı şeyde koyduk bizi bozer dediniz :cyclopsan :cyclopsan

bizde orjinal renkle çelıştık :)

siyah tiçörtün üstünde beyaz zeminde bu resim olcak

levent abi gidip yaptırcam bi tane demişti ne oldu sonra hebrim yok birazdan bi ararım kendisini :cat:

:queen: :queen: :queen: :queen: pembe olsaydı:queen:

selamlar herkese......
bencede tshırt dıyah olmalı....
servıse gıttım benım motora bısıler yaptılar fena gıdoı yada eskı halıne dondu ben unutmusum :D:D:D:D:
boya işi için 6 yere gıttım 150 200 arası fıyat verdı hepsı yenı grenaj zaten 180 ole yanı yarına hazır olmak için yatıyorum şimdi....
tabı yemek bıtınce

selamlar herkese......
bencede tshırt dıyah olmalı....
servıse gıttım benım motora bısıler yaptılar fena gıdoı yada eskı halıne dondu ben unutmusum :D:D:D:D:
boya işi için 6 yere gıttım 150 200 arası fıyat verdı hepsı yenı grenaj zaten 180 ole yanı yarına hazır olmak için yatıyorum şimdi....
tabı yemek bıtınce

hayırlısı öymen sağlık olsun

sagol levent abı bencede ole ben yatıyorum size iyi günler aksam 9:30 dan sonra uyanmıs olucam....... mecburen...... yarın kefkende bı agac altında kestırırım azcık :queen: by

ögle agaç gölgesinde kestirmek yok sloganımızdan belli durdurak yok sende istirahat etmeyi unut:p

sagol levent abı bencede ole ben yatıyorum

levent abimi olm kafanmı iyi erol abi ile konuşuyon:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

levent abimi olm kafanmı iyi erol abi ile konuşuyon:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

belki msn zannetti:queen: :queen: :queen: :queen: msn de konuşuyorlarsa:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Herkese Merhaba

Ben fotoğraf makinesi getiricem geçen gün aldım bir tane hem ufak hemde fiyatı uygun oldu yanlız şarjlı pil almam lazım onuda hallerderim birazdan .....

selamlar
aldığım son istihbaratlara göre baskılı tişört için araştırmada bulunan levent abimiz taksimde bir yer bulmuş fakat düz siyah tişört bulamadığı için deneyememiş

artık başka piyasları araştırıp düz siyah tişört bulucaz ama dandik bişi almayalım hem baskıyı atar hem rengi solar :)

Baskıcı ile konuşup fiyat almış 20lira demiş kalabalık gidilirse 15e kapatırız dedi
mt milletine duyrulur.... :)

Herkese Merhaba

Ben fotoğraf makinesi getiricem geçen gün aldım bir tane hem ufak hemde fiyatı uygun oldu yanlız şarjlı pil almam lazım onuda hallerderim birazdan .....

aman abi pil olayı çok önemli benim çok dilim yandı pil konusunda philips die aldım pilleri iyidir dedim bırak uzun ömürlü olmayı çalıştırmadı bile duracell kullanıyodum merhum makinamda ama tabiki şarzlı pil daha iyi :cat:

Son düzenleme:
duracell yada kodak alın fotografcılardaki pilleri tercih edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar