Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KeewayKeeway KW250-H SUPERSHADOW Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Rica ederim murat. Yaşanılan veya yaşanması olası tüm sıkıntıları en aza indirebilmek adına kazanımlarımızı seve seve paylaşıyoruz. Saygılar. :cat:
Arkadaşlar motor 2.viteste tali yola girdiğim zamanlarda bazen susuyor!boşu bulda tekrar çalıştır derken stres yaşıyorum. Yarın ilk iş servisin yolunu tutmak olacak. Siz benzerini yaşadınızmı? Allahtan susunca arka teker ani kitlenme yapmıyor. Benzini shell den 97 oktan alıyorum. :silent:
viceroy 2. viteste tali yola girdiğimde stop ediyor olarak anladım doğrumu.devir çok düştüğünde motor çeviremiyor ve stop ediyor rölantiye düşürmeden yarım debriyaj yapabilirsin daha rahat olur.uğraşırım diyorsan debriyaja bir swiç takıp boş swicinin marşa bağlı kısmını iptal edebilirsin.o zaman boşa alman gerekmez debriyaja basarak motoru çalıştırabilirsin. benzini 95 oktan dene bir istersen .kurallara uyalım uymayanları UYARALIM.
Taylo dostum 2. vitesteki stop işi dediğin gibi devirsizlikten olabilir. Yanlız 1. viteste aynı şeyi yapınca şaşırdım teker döndüğü sürece yapmamalı! sabah serviste inceleyelim durumu paylaşalım. Çok teşekkür ederim. :cat:
Benzinin yanma sırasında açığa çıkardığı enerjiyi motor itiş gücü olarak kullanıyorsa,97 oktanın daha verimli ve performanslı olması gerekmezmi? Ama 97-95 arasında içeriğindeki yağ oranında bir fark varsa yağı fazla olanı tercih etmek lazım. :bounce:
Değerli arkadaşlar, Mersin üniversitesinde 30 nisan-4 mayıs arası yapılan 13. kültür ve spor şenliği devam ediyor. güzel ortamın ve kaliteli konserlerin haricinde motorsiklet dostu Ahmet abimizin açtığı stand gerekli ilgiyi görmekte ve doğal olarakta bizim mekanımızdır.
işte bazı resimler...
viceroy öncelikle şenlikte iyi eğlenceler dilerim.yüksek oktanı daha çok performans tipi makinalarda kullanıyorlar oktan yükseldikçe yanma gecikir daha fazla sıkıştırma yapıp daha çok iş yapmak için.yani 97 oktan için ateşleme zamanı ayarlarıyla oynamak lazım o da ne kadar randıman verir? en iyisi orj ayarlar.bu arada hyosungu gözüne kestirdin galiba.tekrar iyi eğlenceler.kurallara uyalım uymayanları UYARALIM.
Taylo dostum verdiğin teknik bilgiler için teşekkür ederim. 95 oktan kullanırım bundan sonra.Bu arada iyiki varsın sayende yardımlaşıyoruz. Hyosoung kaliteli motor fakat fiyatları çok tuzlu şimdilik sadece seyrediyorum. GV 250 de tek hoşuma gitmeyen yer,kullanışsız jantlar oldu. Lastik inse şişirmek çok zor,araya parmak bile zor giriyor! Kalıbına göre kilosuda ss kadar!
Çamurlukları plastik belkide ondan.
Arkadaşlar bugün ss için bir araştırma yaptık bayiilerden bir tek aksarayda bir tane kırmızı bulundu! Motomaxta gümrükten yeni seri çektiği anda tahminim ss leri 5000 ytl den aşağı satmayacaklar.
Benimde canım sıkıldı.
Dün servise gittim. Oradaki arkadaş Landcruiser gelmeyeceğini, Supershadow ve superlightların bir daha gelmeyeceğini söyledi.
Motomax kendi üretime başlıyormuş, beylikdüzünde fabrika açmış. Kendi markalarını piyasaya sürecekmiş.
Bende 1 hafta oldu SS alalı. Parça vs. konusunda sıkıntı olur diye korkuyorum. Ufacık bir aleternatör kapağını şimdiden 1 haftadan beri bekliyorum. Motoru aldım daha 10 metre bile gidemedim bu yüzden.
Yol yakınken satsam mı napsam acaba. Daha üstüme bile almadım motoru.
Bu vesile ile herkese merhaba. Şu sıralar satmazsam ilerde güzel paylaşımlar dileği ile.
arkadaşlar benm ss ıkı üç gündür motor calısırken gaz vermedıgım sıralarda bazen bayılıp ıstp edıyo sankı hafıf hafıf debrıyajı bırakınca normalde vıteste nasıl stop ederse aynı sekılde yarın servıse goturcem ama nedenı ne olabılır acaba sıze bı sorayım dedım bı fıkırınız warmı ...
kıdd333 aynı sorun bugün 280 km gezi yaptık dönüşte yolda kaldım bendede var! servis sonucundaki kazanımını yazarsan bende gereğini yaparım. Ustayı çağırdım kalan 30 km yi arkada ustanın arabasıyla tamamladık bir defa daha yapsında sorunu tespit edelim diye, kıllığına yapmadı... hem gaz kesiyor hemde vitesteyken stop ediyor!
viceroy aksaraya kadar baktıysanız ist. da araştırın derim 4000tl civarında ist.da var hem siyahta var. motor öyle tekleme yaptığında benzin musluğunu ortaya getirip bir deneyin bakalım.ortada servis konumu imiş diyaframı devre dışı bırakıyor.denemekte fayda var.kurallara uyalım umayanları UYARALIM.
Evet arkadaşlar bende ss almayı planlıyordum.Sonra 2007 modellerin değişecegini öğrendim.Üç modelde değişiyormuş ama yeni gelen modellerin su soğutmalı olacagını söylediler.Belki daha hayırlı olur.Gerçi ben bekliyemedim onun içinde RegalRaptor aldım.Şimdilik çok memnunum allahtan hayırlısı.Herkeze kazasız sağlıklı sürüşler
Arkadaşlar bir kez bastırmanız yeterli, ancak depoyu ağzına kadar fulleme güneş veya aşırı sıcakta biraz beklersen benzin şişme yapıp taşabiliyor. Bu durumda havasını tekrar kontrol ettirmeniz gerekebilir.
slm dostlar niyeti bozdum,
cumartesi bir motomax bayiine gidip benim sl150 i verip ss almak istedim ama bana tanıdık bi bayii idi ss artık gelmiyor bunlar son ürünler denildi birde genel teknik bi arızası varmış sanırım bilgisi olan varmı yığılma yapıyormuş valla bende kararsız kaldım
Obkavi dostum nezamandır yazmıyorsun,sayfamıza hoş geldin. sl150 nin geçiş motoru olduğu bir gerçek. Ben sl den sonra ss kullanınca çok rahat ettim. titreşim yok sayılır,performans güzel kıyas kabul etmez. Mutlaka denemen lazım. Fakaaat... sözde 3. motorum,sözde deneyim sahibi olduk,sözde motorumu almamda vesile olan değerli servis ustam hiç kimse müzmin bir sorundan bahsetmedi alırken! Bendede başta durduğum yerde stop etme vardı,bunu son gezide anamur virajlı yollarında seyir halinde yapmaya başladı. Bu model viragoda denendiyse 12 yıl civarı bu tip sorunlar gözlenmediyse,bisan da getiriyor aynı motoru ama kullanıcıları ne diyor bu zaten sır! hangi markada depo sorunu yaşanmış ve nasıl bunca zaman çözümsüz kalmış! Sayfada dikkat ettiysen düzenli yzışarak yardımlaşan dostların sayısı 5 kişiyi geçmiyor. Ben derimki,biraz bekle obkavi. Benim sorunu yaşayanların sayısı artarsa işi şansa bırakmamış olursun. Bu motoru almak hata ise temizler evin salonuna dekor yaparım yine satmam. Ettiğim zararları ben biliyorum. Saygılarımla. :bounce: