@ rapstar
özele değilde ortay yazarsak daha sonra forumu kurcalayan arkadaşlara da yararımız olmuş olur.
Bu sebeple derimki 6000 Km'ye gelmek üzereyim ve memnunum. Kaporta da motor da nazar değmesin kız gibi. Ama şu varki sıpaya bakıyorum. Yağmurda yedi çamurda ama paslanmadan eser yok. Çünkü arada bir wd40 ile yağladım ve asla metal aksam üzerinde su bırakmadım. Motorda da tık yok. Ama şu varki bakımlarını yaptırdım, çok sıkıştırmadım, durmadan dip ya allah yapıştır gitmedim. Birazda şansım yardım ettik kazam yok. Birçok arkadaşımda civar km'lerde ve memnunlar. Memnun olmayan %5 gibi bir azınlıkda biliyorum. Ama gördüğüm kadarıyla çok büyük bir çoğunluk 5.000-10.000 km arasında ve memnunlar. 3-4 defa uzun yola gittim. Hiç yolda bırakmadı. Sanırım bu konuda da kızım beni seviyor yani şanslıyım. Yolda kalan arkadaşlarda var aramızda biliyorum. Ben yinede en büyük kısasın BEKLENTİLERLE alakalı olduğunu düşünüyorum. Misal; Sinyaller plastik. bir gün çıt diye kırılıpda elinde kaldığında "bu ne lan böyle plastik?" demeden önce "ben bu motoru CBF600'ün farı parasına aldım" demeyi yeğlemeliyiz.
Ve ekliyorum. bu motosiklet için en iyi kaynak bu forumdaki tüm arkadaşların gayretleri sayesinde şurasıdır:
www.zenscooclub.com Mutlaka ziyaret ediyorsun
@ dreamdark
yılan gibi be şerefsiz yılan yılannnnn !
Montu tahmin et ? Tümoparsan'ın kendi imalatı montlardan

Dursun bi köşede, iyisini alınca artçıya veririz.
Selamlar;
ii gunner.