Race Motorcuların Problemi

Eger is arabanin bana yakin temasi ve bulasmasi gibi sacma bir duruma geliyor ise benim oyle buyuk bir sorunum yok son hizi 220 olan bir motorum var arka plakama bak diyip yok oluyorum ordan.:mrgreen:

Sadece arabalar değil küçük hacimli motorlar dahi var adam altındaki motorun ne olduğunu bilmiyor

Denizli İl Temsilcisi
en komedisi bendedir heralde girnede limanda geziyorum 50cc runner var altımda yanıma bi hayabusa geldi (tabi sonra hemen benim ekibe katıldı) durdu yanımda ben kaskla hadi yarışalım dedim kaskla sonra sabit hızla 50 ile yarıştık hehhe tabi geçen olmadı ama 50 cc lik bi scooterla bir hayabusaya kafa tutmak çok zevkli oluyo herkes sana bakıyo şimdi kanki moduna geçtik hayal buysa işte hayabusa ahh ahh

By Mükemmel ; arkadaşım yuan f5 sport model motosikleti hiç görmedim ilgili bir link bırakırmısın ...
selamlar

sahibinden.com da arat çıkıyooo ben de görmemiştim öle yaptım yani bekleme diye söylüyorum

Yolda giderken birinin size yarış teklif eder gibi bakması ve hatta ileri gidip yarışalım demesi beni çok rahatsız ediyor.Motorun diğer motorlara oranla daha gösterişli olması heralde bu arkadaşların hevesini kabartıyor.Tabi ben bu tür teklifleri canım ucuz olmadığı için kabul etmiyorum.Tam anlamıyla race olmayan bi motorum olsada ben bile bu problemi daha önce defalarca yaşadım. Kimbilir büyük race si olanlar kaç defa karşılaştılar?

bence her hareketden nem kapıyorlar...zaten gaza basacak...kökleyecek uzayacak...buna bir neden arıyorlar...en düzgün...en samimi...en duyarlı...en aile sevgisiyle büyümüş...en makam sahibi...en kariyer sahibi adam bile racenin üzerine oturduğunda bazen bir kaplan...bazen bir çita...bazende bir ayu olabiliyor... ama geneli adrenalin ve o anki psikolojik ereksiyonla hareket ediyor...geçen ışıklarda yanıma cbr 600f geldi...

bende ekşın adamım ya...açtım camı dedimki..."varmısın"...bana eliyle ok işareti yaptı...hemen triptonikten manuele aldım...kafa kafaya 100 e çıktık...aptallaştı...trafik akışına kapılınca ben yavaşladım doğal olarak...Levent metrocity önündeki ışıklardan Zincirlikuyu mezarlığı önüne kadar...BMW yi küçümsedi aklınca...halbuki bilmezki 360 hp...5000 cc ...7.50ia...çaylak motorcuyuz belki ama usta makam şoferiyiz...:p

sonuçta normal bir hareket değil..kabul...ama hükmettiğin şey bir canavarsa hemen beynindeki o köt çocuk lobu devreye giriyor...evet suçluyum...

o triptonik değil tiptronik diyenlere şiddet uygulanır...ben öyle alışmışım yav...ama patronun yanında soğrusunu heceliyom...:mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dragcılık ta var sende ha?.....Ama 100 e kadar kafa kafaya demişsin oraya koptum....Sanırım arka kafası dimi len.....:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciel//detail.aspx?sid=825177

al arabaları küçümseyen bir keko zihniyeti daha...ne diyim sana...

al bak makina gör...

bana 100.000 euroluk araba teslim eden zihniyetede ben ne diyim kanka...:mrgreen: :p

362 beygir ama 3 ton....:queen: :queen:

Öteki 150 beygir civarı 300 kg...:wiinkk:

Şimdi mantıksal olarak ele alalım.....Biri güç olarak 2 katı güçlüyken 10 kat daha ağır.....Ve 4 teker...

Öteki daldan dala konan kuş misali süzülen cbr600f......

Kesin seni makaraya almıştır...Keko altında 750 var şunu bi gaza getirem..Demedimi sana alırım anahtarını?.......

Bide hihayede yavaşlamak zorunda kaldım dememişmisin?..:queen: :queen: Sanki yavaşlamasan arkandan toz yutacaktı:queen: :queen: :queen:

Şaka bir yana 7.50 yi iyi tanıyan biri olarak 100km çıkana kadar beraber kalktığınıza ihtimal bile veremedim kanka.....:silent:

Birinin 0-100 ü 4 saniye civarı
seninkinin 7 saniye....

Nerdeyse yarıya yakın fark var....:wiinkk:

Daha çok 0-100 km. motosiklet, araba karşılaştırması bu video'da mevcut bana da metehan'ın yazdıkları pek mantıklı gelmedi ama.....:):p

http://www.youtube.com/watch?v=KuMHa2lhAqE

Bence sizi geçmek ya da sizinle ışıklarda kapışmak isteyenlere yalnızca el sallayın isterseniz arkalarından isterseniz önlerinden. Ama herzaman dikkatli bir şekilde... Yani herzaman olduğu gibi keyfini çıkararak, riske atılarak değil...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
108.000 euro

Mete;
verdiğin linkteki arabanın fiyatına baktım dudağım uçukladı.
Benzinli bir BMW 108.000 euro olurmu yavvf.::baaas:: ::sas:: ::eek:hmy::

Galeri de 50.000 euroyu geçmez burda.

::pokey:: hişş Mete...
Aç hemen bir galeri ben sana buradan yollayayım arabaları.

Burdan araba götürüp satabilirmiyiz acaba?::blusssh: ::blusssh: ::blusssh:

komik sadece gülüyorum

demek scooter 125 cc ye kafa tutuyor
biri bana tokat atsın

Mete han bence motor sakin kalkmıştır yoksa bırak 7.50 yi ferrariye bile iyi bir şöförle tozunu yutturur.

By Mükemmel ; arkadaşım yuan f5 sport model motosikleti hiç görmedim ilgili bir link bırakırmısın ...
selamlar

Tabiki www.celkan.com

Konu açılmışken sormak istiyorum , snin motor kaçlıktı? 500cc?

Yok arabaları geçerim demiyorum ama 50 cc scooter bile yarışmak istiyor çok saçma tabi ben onunla bile yarışmıyorum :p

komik sadece gülüyorum

demek scooter 125 cc ye kafa tutuyor
biri bana tokat atsın

Ya neler var neler görsen :p

Yorum yazan herkese teşekkürler mete abi ayrıca ambians için sağol :mrgreen:

Şimdi mantıksal olarak ele alalım.....Biri güç olarak 2 katı güçlüyken 10 kat daha ağır.....Ve 4 teker...

Kesin seni makaraya almıştır...Keko altında 750 var şunu bi gaza getirem..Demedimi sana alırım anahtarını?.......

Bide hihayede yavaşlamak zorunda kaldım dememişmisin?..:queen: :queen: Sanki yavaşlamasan arkandan toz yutacaktı:queen: :queen: :queen:

Şaka bir yana 7.50 yi iyi tanıyan biri olarak 100km çıkana kadar beraber kalktığınıza ihtimal bile veremedim kanka.....:silent:

seninkinin 7 saniye....

Hocam ne ettin sen 300 kg'lık 150 beygirlik 600F mi olur :mrgreen:

Mete;
verdiğin linkteki arabanın fiyatına baktım dudağım uçukladı.
Benzinli bir BMW 108.000 euro olurmu yavvf.::baaas:: ::sas:: ::eek:hmy::

Galeri de 50.000 euroyu geçmez burda.

::pokey:: hişş Mete...
Aç hemen bir galeri ben sana buradan yollayayım arabaları.

Burdan araba götürüp satabilirmiyiz acaba?::blusssh: ::blusssh: ::blusssh:

Abicim sorma yaaa ... burda herşey 2 katı dolayısıyla arabalar da öyle .. Yazın bende yurtdışına çıktım arabaların fiyatlarını görünce insanın morali bozuluyor :pr: :pr:

Yurtdışından da getirtmek kolay olsa keşke ahhh ahhhh :salut:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650

seninkinin 7 saniye....

CBR 600 F
Max güç (ps @ dev/dak) 109 / 12500
Ağırlık 171 kg

bu değerlerle bile eğer o motor sürücüsü 7.50 yle 100km ye kadar kafa kafaya gittiyse bence bıraksın motoru, bundan sonra scooter sürsün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar