- Konu Yazar
Birgün bende dayanamayıp alacam birinin anahtarını 
Yolda giderken birinin size yarış teklif eder gibi bakması ve hatta ileri gidip yarışalım demesi beni çok rahatsız ediyor.Motorun diğer motorlara oranla daha gösterişli olması heralde bu arkadaşların hevesini kabartıyor.Tabi ben bu tür teklifleri canım ucuz olmadığı için kabul etmiyorum.Tam anlamıyla race olmayan bi motorum olsada ben bile bu problemi daha önce defalarca yaşadım. Kimbilir büyük race si olanlar kaç defa karşılaştılar?
Sadece arabalar değil küçük hacimli motorlar dahi var adam altındaki motorun ne olduğunu bilmiyor
http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciel//detail.aspx?sid=825177
al arabaları küçümseyen bir keko zihniyeti daha...ne diyim sana...
al bak makina gör...
bana 100.000 euroluk araba teslim eden zihniyetede ben ne diyim kanka...:mrgreen:![]()
By Mükemmel ; arkadaşım yuan f5 sport model motosikleti hiç görmedim ilgili bir link bırakırmısın ...
selamlar
Konu açılmışken sormak istiyorum , snin motor kaçlıktı? 500cc?
komik sadece gülüyorum
demek scooter 125 cc ye kafa tutuyor
biri bana tokat atsın
362 beygir ama 3 ton....:queen: :queen:
Öteki 150 beygir civarı 300 kg...:wiinkk:
Şimdi mantıksal olarak ele alalım.....Biri güç olarak 2 katı güçlüyken 10 kat daha ağır.....Ve 4 teker...
Öteki daldan dala konan kuş misali süzülen cbr600f......
Kesin seni makaraya almıştır...Keko altında 750 var şunu bi gaza getirem..Demedimi sana alırım anahtarını?.......
Bide hihayede yavaşlamak zorunda kaldım dememişmisin?..:queen: :queen: Sanki yavaşlamasan arkandan toz yutacaktı:queen: :queen: :queen:
Şaka bir yana 7.50 yi iyi tanıyan biri olarak 100km çıkana kadar beraber kalktığınıza ihtimal bile veremedim kanka.....:silent:
Birinin 0-100 ü 4 saniye civarı
seninkinin 7 saniye....
Nerdeyse yarıya yakın fark var....:wiinkk:
Mete;
verdiğin linkteki arabanın fiyatına baktım dudağım uçukladı.
Benzinli bir BMW 108.000 euro olurmu yavvf.::baaas:: ::sas:: :hmy::
Galeri de 50.000 euroyu geçmez burda.
:okey:: hişş Mete...
Aç hemen bir galeri ben sana buradan yollayayım arabaları.
Burdan araba götürüp satabilirmiyiz acaba?::blusssh: ::blusssh: ::blusssh:
362 beygir ama 3 ton....:queen: :queen:
Öteki 150 beygir civarı 300 kg...:wiinkk:
Şimdi mantıksal olarak ele alalım.....Biri güç olarak 2 katı güçlüyken 10 kat daha ağır.....Ve 4 teker...
Öteki daldan dala konan kuş misali süzülen cbr600f......
Kesin seni makaraya almıştır...Keko altında 750 var şunu bi gaza getirem..Demedimi sana alırım anahtarını?.......
Bide hihayede yavaşlamak zorunda kaldım dememişmisin?..:queen: :queen: Sanki yavaşlamasan arkandan toz yutacaktı:queen: :queen: :queen:
Şaka bir yana 7.50 yi iyi tanıyan biri olarak 100km çıkana kadar beraber kalktığınıza ihtimal bile veremedim kanka.....:silent:
Birinin 0-100 ü 4 saniye civarı
seninkinin 7 saniye....
Nerdeyse yarıya yakın fark var....:wiinkk: