Race Motorcuların Problemi

mete_han yine almış sazı eline çalıyor 600f le bmw bilmem neyi kapıştırıyor len aksi torun herkesin bildiği konuda daha ne direniyosun link göndermiş 108000 euro diye bırak 600f i gt650r bile tokatlar o arabayı sanki altındaki ferrari enzo

kendi cıbıfına gelince bir numaralı motor milletin 600f'ine bo. atıyon bide demezmisin bereber kalktık diye yarıldım gülmekden :p

12 yıldır race kullanıyorum bu zamana kadar farklı yerlerde ışıklarda yol kenarında nerde olursa motorun yanında olduğum heryerde rastlamışımdır.abi yarışalımmı 0-250cc arası kardeşlerim yapıyolar bunu. abi kaç para. lastikten anlamazlar abi lastiği kabak.gülüp geçiyom bunlara. sizlerde bunu bildiğiniz halde bizi eleştirmeye çalışıyosunuz.0-250cc ye yarış teklif eden race kullanıcısı ya aptaldır yada sorunları vardır.

Motordan az bişe anlayan adam zaten bulaşmaz ama sidik yarıştırmayı seven amelelerde gaza gelip hem kendini hemde motorcu arkadaşı tehlikeye atıyor.Ama ben genede çok rastlıyorum arkasına motosiklet gelince yol veren yada motosikletin arkasında giderken mesafeli giden centilmen sürücüde baya var :)

e zaten gaz milletiz hepimiz bizden ii olan herşeyle yarışmak genlerimizde war zaten doğaldır yani böle şeyler

ama şunu biliorum minicik scooter kullanırken bile arabalar yaklaşıo gaz veriolar fln duyanda altımızda hayabusa var sancak

(allah söletti heralde :p )

vallahi motordan çok anlamayanlar zealsun gs200 ü herhalde 600 lik racinglerden sanıp epey bi ara gazı veriyolar ama doğal olarak ben bi şey yapmıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar