Bu Motor Zevk İçin Değil Ekmek Teknesi..(size özel fotolar)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kankam hurdalara pek bakmaz ama nasıl oldu da resim bile çektirmiş....Ona göre 2000 altı hurda...

Kankam hurdalara pek bakmaz ama nasıl oldu da resim bile çektirmiş....Ona göre 2000 altı hurda...

ya kanka de get işine...16 yaşında hurda mzi bana kitlemeye çalışıyon ayıptır ya...birde kıyas yapıyon...ona beş basar buna yirmi basar diye...cbf 500 e bile çamur attın be abi...Allahtan kork...senden korkulur valla...:queen:

(yazımın yarısı iftiradır...ama cbf 500 e bu ve ustası var bi tane keko laf söylüyolar ya...)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ya kanka de get işine...16 yaşında hurda mzi bana kitlemeye çalışıyon ayıptır ya...birde kıyas yapıyon...ona beş basar buna yirmi basar diye...cbf 500 e bile çamur attın be abi...Allahtan kork...senden korkulur valla...:queen:

(yazımın yarısı iftiradır...ama cbf 500 e bu ve ustası var bi tane keko laf söylüyolar ya...)

Ula kambak hepsi iftira....Yarısımı....:queen: :queen:

Gs 500 desen anlarım....uyduruk moturcu seni.....

kak kambak seni...CBF 500 e dil uzatan çarpılır bak...GS 500 müş...hadi len...senin ustan hayatında cbf 500 gördümü acaba...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
metehan sahnelere geri döndü... güzel bir çalışma olmuş paylaşım için teşekkür ederiz.. de.. bişey dikkatimi çekti sormadan edemeyeceğim adamın elinde baston gibi bişey var sanki amcada fiziksel bir engel mi var?

Mete abi..

Abi Helal olsun ne diyeyim sana..
Ne desem az..

Helal olsun :cat:

Eylemlere tam gaz devam abi.. :rendeer:

eyvallah dostlar...

doni dayı evet o baston...amca engelli bir vatandaşımızdı...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
topicini canlandırayım bunu başkasına da yapmam haberin olsun :p

benim müridler bana yeter kanka...topik hortlatmana gerek yok...çöm sende bi kenara bakayım...:queen:

devamını bekliyorussss :)

amcayı tebrik ettim doğrusu, bunca insan yaptığı işi küçümserken nası renklendirmiş motorunu, özenmiş, güzel de yapmış :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar