Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

Motosikleti
Ns200 15"
Ne cekti su gariban spontini ya. Motosikletin castrosu resmen, olene kadar direnecek😂
Şasesi ortadan kopana kadar kullanacağım, sevsem ayrı dert sevmesem ayrı dert Spontini çok acayip bir skuter oldu benim için. Kuryeliği bıraktığım zaman komple elden geçirip sağa sola gitmeye mahalledeki dedelere selam vermeye kullanacağım, anısı var artık. :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Şasesi ortadan kopana kadar kullanacağım, sevsem ayrı dert sevmesem ayrı dert Spontini çok acayip bir skuter oldu benim için. Kuryeliği bıraktığım zaman komple elden geçirip sağa sola gitmeye mahalledeki dedelere selam vermeye kullanacağım, anısı var artık. :)
Aa muzaffer topal mi olacan ileride😂

Kayınoğlan sen Manavgatlıyım demişsin ende Aksekili olmayasın ?

Neyse benim güzel hemşerim sorduğun soruya gelirsek olmaz o iş. Motor için üretilen yağ ayrı araba için üretilen ayrı. Kendi motoruna uygun özellikleri taşıyan bir yağ almalısın.

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
10 senelik vitesli Mondialde komşum en ucuz yağı kullanır, araba motor yağı farketmeksizin. Motor kaç km.de bilemiyorum ama daha rektefiye olmadı.

Eğer motor yüksek devir çevirebilen performans odaklı bir motorsa o ayrı , yok değilse hiç birşey olmuyor.
Yağ konusu benim ilgi alanım ve uçsuz deniz gibi :) detaya girsen çıkamazsın.

Elinde varsa kullan, yoksa para verip araba yağı almak mantıklı değil.

Motosikleti
Ns200 15"
Geçmiş olsun kardeşim
Geçmiş olsun dostum, halledersin sen onu☝️🙏
Teşekkür ederim abilerim. İşten eve dönerken ses iyice arttı ve motorun sele altını söküp sesi dinlerken egzozdan çok yoğun mavi duman geldiğini gördüm ve motoru açma kararı aldım, motoru açtım ve silindiri söktüğümde gördüğüm şey piston eteği kırılmıştı.

Dikkatimi çeken bir diğer unsur ise kompresyon segmanları birbirine çok yaklaşmış.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Teşekkür ederim abilerim. İşten eve dönerken ses iyice arttı ve motorun sele altını söküp sesi dinlerken egzozdan çok yoğun mavi duman geldiğini gördüm ve motoru açma kararı aldım, motoru açtım ve silindiri söktüğümde gördüğüm şey piston eteği kırılmıştı.

Dikkatimi çeken bir diğer unsur ise kompresyon segmanları birbirine çok yaklaşmış.
Sen şu Pulsar'a odaklan.

Bu arada @mertowski 'nin taş gibi Hero Dash'ı garanti kapsamında yapılmış, şu an İzmir'e ücretsiz sevkiyat bekliyor. Hero güzel çalışıyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Uzun sürdü gibi, 3 hafta. Komple sandık motor mu değişti @mertowski?
Güzel bir revizyon yapılmış ama sandık motor değişimi değil. Motor epeydir hazır ama sevkiyat bekliyor. Önceden haberim olsa bayramın ilk günü süre süre İzmir'e getirirdim.

Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Iyi bile dayandi ama iste ters zamaninda yakalamis seni🙁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar