Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

1.2-1.4 milyona hangisi alınmalı

• Honda Africa Twin ADV SE

Oy: 36 38.7%
  • Triumph Tiger 1200 Rally Pro

Oy: 41 44.1%
  • BMW F900GS ADV (dgsdgsf)

Oy: 7 7.5%
  • KTM 1390 ADV

Oy: 9 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    93
Motosikleti
cbf 150
Transalp'i tubeless 19 alaşım jant yapmaları gerekiyordu. Bence tube type 21 telli jant hiç olmadı o motora. Asfalt motoru o.
Transalp yol motorumu tartışılır, tıpkı suzukideki gibi iki versiyon belki çıkarılabilirdi. Bunlar standart motorlar. Africada standart motorların büyük hacimlisi çok şey beklememek lazım.

Youtubeda milletin ön kaldırıp arazide kütükler üzerinden atlamasına bakıp kanmayın o herifler ducati paningaleylede onu yaparlar.

Şu an piyasada bana kalırsa en gerçekçi adventure motoru BMW gs900 adv. herşey üstünde motorun çanta ekle marşa bas git. Hava filtresina ulaşım o kadar basitki. Ben soruyorum Muzoya Afrikada nasıl hava filtresini değiştiriceksin tozlu yollardan geçtikden sonra?

Bmw dünyanın en iyi adventure motorunu sessiz sedasız yaptı alan adamların hiçbiride satmıyor motoru zaten 2. el sitelerine girdiğinizde görürsünüz. Çok az satışta var. Alan kullanıyor. Bakın r1300 lere satılan motorların yarısı 2. ele geçmiş.

Ktm desen kağıt üstünde süper motor sadece hayatı boyunca ktmye binen adam biner o motora, normal bir binicinin motoru değil heleki ktm ekosistemi şu anda el değiştirirken yanından geçmem.

Gelelim ingiliz atına, aslında bmwden sonra en alınası motor diyebiliriz ama buda asfalt motoru bununla eğlenmeye kalkarsan canın çok yanar ve motor sezonunu parça arıyarak geçirirsin. Bütün dünyada bu geçerli bu arada.

Ben Bmwde 1250den sonra ki tüm gslere karşı adamım zaten defalarcada söylüyorum. Adventure ruhunu öldürüp sadece heybet yarattılar.

ama 900gs adv bunu geriye çevirdi. alın bir altınıza 1150 gs veya 1200 gs sonrada 900 advye binin neredeyse aynı motorlar.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Transalp yol motorumu tartışılır, tıpkı suzukideki gibi iki versiyon belki çıkarılabilirdi. ...
Suzuki 800DE de arazi motoru değil zaten :) çok ağır, amortisör yolu kısa ve arka 18 değil.

Transalp 21 jantlı bir yol motoru kesinlikle.

Bu arada bütçeme fazla gelmese F900GSA alır ve büyük keyifle kullanırdım. Gayet beğendim. Şu anda Stelvio için DL650'nin üzerine 400-450 koymak bile bana lüks geliyor.

Motosikleti
cbf 150
Suzuki 800DE de arazi motoru değil zaten :) çok ağır, amortisör yolu kısa ve arka 18 değil.

Transalp 21 jantlı bir yol motoru kesinlikle.

Bu arada bütçeme fazla gelmese F900GSA alır ve büyük keyifle kullanırdım. Gayet beğendim. Şu anda Stelvio için DL650'nin üzerine 400-450 koymak bile bana lüks geliyor.
benim suzuki belki 20 kere düşürdüm arazide, arazi motoru değil ama motorda ççizik bile yok.

Sol omzum sakatlandı onun yüzünden yerden kaldırırken. bir kere orta ayaga alim derken ayamı ezdim. motor çok ağır ve çok yüksek.

Ama sağlamlık sa sağlam.

900gs e para biriktir derim. Stelvio falan satamazsın zarar edersin. bmwyi ölene kadar kullan.

Africa Tween nedir abi bana bir tarif etsene motoru.

Arazi desen araziye girersen bir daha çıkamazsın, yol desen yolda performansı kısıtlı

90lardaki afrikanın ekmeğini yiyen Hondanın oyuncagı.

Transalp bile ondan daha çok afrika tween

ulen aynı seyler butun buyuk endurolar için gecerli değil mi ?

f900 gs i ozel kılan ne o zaman sayın çok bilmişşşşşşş

f900gs adv yi africa ya tercih eden yuzde yuz amatordur...

ben seni üstat sanıyodum. yanılmışım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ohaaaa africa şov yapmış lan noluyoruz..

forum yeminle çok şaşırttı beni.
46 aktif üye olması bile ilginc aslında :d

bmw gs adv : 246kg (kerb)

al bak bununla enduro yapılır di mi... allahın kamyomcusu

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Afrikaya çanta siperlik orta sehpa vs almaya kalktıgında bmw gs 1300 fiyatına geliyor bilmem farkındamısın.

Tabi boru kaynattırmıcaksan sanayide.

Bmw gs de herşiey üstünde geliyor kontagı çevir dicem ama kontagıda yok düğmeye bas git :) afrikada hala kontak varmı?

Afrikaya çanta siperlik orta sehpa vs almaya kalktıgında bmw gs 1300 fiyatına geliyor bilmem farkındamısın.

Tabi boru kaynattırmıcaksan sanayide.

Bmw gs de herşiey üstünde geliyor kontagı çevir dicem ama kontagıda yok düğmeye bas git :) afrikada hala kontak varmı?

koruma demirini en kaliteli sw mottech ten alsam o da 200 euro

hepsi max 400 euro = 20.000 TL

1300GS parasınna mı geliyor ?

ulen kamyoncu hayatın abartı sdsgfsg

ulen biri 5500 devirde tum torkunu veren bir canavar. ustelik ölümsuz. bwm ne yavv ?

Ya harbi kafa buluyon benle di mi lan ?

bak ya siperlikte demiş. Ulen Africa ADV siperliği uzun.F900GS ten daha iyi olduğuna adım gibi eminim. siperlik diyor yavvvv??advsfgsf

eee var mı başka bişey ?

Motosikleti
cbf 150
Africa, prblemsiz olduğu için bmw kadar servis kalitesi ihtiyaç duymuyor olabilir.
Honda servisleri de berbat değil. Sadece bmw kadar iyi değil.
ben bmw servisine girdiğimde kendimi elit hissediyorum peki honda servisleri bana bunu verebilicekmi?

yoksa orda muzo gibi bir sürü adamla yan yana gelmek zorundamı kalıcagım.

Askerlik şubesinden hallice ortamlar oysaki bmw istinye öylemi gidiyorsun espresson hazır güzel hanımlar şu kıyafetler geldi bakarmısınız biz motorunuzu servis ederken diyorlar.

Ha muzo ha?

Keyless go varmı?

ben bmw servisine girdiğimde kendimi elit hissediyorum peki honda servisleri bana bunu verebilicekmi?

yoksa orda muzo gibi bir sürü adamla yan yana gelmek zorundamı kalıcagım.

Askerlik şubesinden hallice ortamlar oysaki bmw istinye öylemi gidiyorsun espresson hazır güzel hanımlar şu kıyafetler geldi bakarmısınız biz motorunuzu servis ederken diyorlar.

Ha muzo ha?

Keyless go varmı?

keyless go bizim pcx te forza da olan şey mi :D:D:DD:D..d.dD

africa da yok cunku honda muhendislerinin bir bildiği vardır.

olm bizde android apple car play var... kocaman ekranda naberrrrr. teknolojisin dibi

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şimdi cahil cahil yazışmalar var, netleştireyim, buyrun BMW F900GSA'de paketin içinde olan ekstraların listesi:
  1. Ön cam ayar mekanizmalı touring ön cam
  2. Anahtarsız Sürüş
  3. Dynamic ESA
  4. Koruma demirleri
  5. Skid plate
  6. Arka ve yan çanta demirleri
  7. Orta sehpa
  8. Sis farları
  9. Isıtmalı elcikler
  10. Up-Down Quick-shifter
  11. Lastik basınç kontrolü (TPM)
  12. Navigasyon montaj seti
Bunlar ekstralar ha? Daha kendisinin (bence en önemlisi 6,5" müthiş bir ekran olan) bin tane standart özelliği var...

200€'ya orijinal koruma demiri veriyorlarsa hiç durmayın Africa Twin alın tabi, salak mısınız Çin üretimi BMW alıyorsunuz? Tövbe tövbe, lütfen...

Son düzenleme:

bak buna arica tween derler senin bana gösterdiğin apple play bununla araziye girilir yenisiyle köfteciye gidilir

ya bıkmadınız eskiyi guzellemekten ? tamam iyi motordur da allaşkına yeni afrika ile 30 yıl oncesi kıyaslanır mı ?

nostalljiiiiii

oooo bmw ciler delirmiş..kızmaya gerek yok bmw alan alsın bize ne yaaaa gdfhdgnfhdg tamam tamam çok bol aksesuar varmışş.
ama nedense kimse istemiyor bu uzay mekiğini .. africa yı bilen bilir tel maşa bmw ye benzemez.

afferin lan forum. bmw ye hak ettiğini verdiniz. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar